...Skjell, fisk og insekter utgjør grunnlaget for vårt produktsortiment og er en viktig del av dyrefôret for alle kjæledyr. Gjennom tallrike studier er det bevist at insekter spesielt er protein- / protein-kilden for fremtiden. Høykvalitets og skånsomme tørkeprosesser som mikrobølge (MD) og frysetørking (FD) sikrer best produktkvalitet. Gjennom frysetørkingsprosessen bevares omtrent 80% av næringsstoffene.
Portefølje (10)
... gryteretter og er veldig populær i retter som kommer fra det asiatiske kontinentet. Å bruke lemon grass med fjærfe, kjøtt, fisk og sjømat tilfører syre til smakene. I afrikanske land brukes den mest som te. Oljeekstraktene brukes som konserveringsmiddel for mat. Renhet: 100% ren, maskinelt renset, ingen fremmedstoffer Emballasje: 20 kg i polypropylenposer eller papirposer etter forespørsel...
Portefølje (59)
Frankrike, Paris
...100% frysetørket hvit fisk: En sunn fiskesnack for hunder og katter. Rik på omega 3 Sunn snacks laget av hvit fisk fra de norske havene, naturlig sunne for hunder og katter. Disse godbitene er frysetørket i stedet for kokt, en prosess som bevarer all smaken og næringsverdien av denne fantastiske fisken. Våre frysetørkede godbiter for hunder og katter er glutenfrie og kornfrie, og inneholder...
Portefølje (115)
Island, Þorlákshöfn
...Frysetørket torskrogn fra villfanget atlantisk torsk. Behandling samme dag. Rognene høstes og frysetørkes samme dag. 100% naturlig produkt. Ingen tilsetningsstoffer eller fyllstoffer. Holdbarhet er 5 år. Produktet leveres i 3 kg poser (nitrogenfylt).
Portefølje (3)
Spania, Santoña-Cantabria
...som består i å fjerne skinnet fra hver enkelt fisk som er tatt ut av saltet, én etter én. Dette bevarer alle egenskapene og karakteristikkene til råvaren. Deretter kuttes, vaskes og presses fisken. De siste fasene er filetering og emballering i olivenolje.
Portefølje (14)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aromaene fullt ut, la 1 godt fylt teskje med økologisk basilikum trekke i 2 spiseskjeer olivenolje. Vent i 15 minutter før du konsumerer. Med sin milde og krydrede smak kan du kombinere denne økologiske basilikumen med alle grønnsaker, spesielt tomater, men også med kjøtt og fisk. Også i salte sorbeter (Geitost/Basilikum, for eksempel) eller fruktsalater. AB-merket - Ecocert Metallboks. Nettovekt 6g. Du kan også bestille kun påfyll av dette produktet,...
Portefølje (198)
Norge, Ålesund
Norge, Kristiansund N
Tyrkia, Istanbul
KEMAL BALIKÇILIK ble etablert i 1964 og har vokst i tre generasjoner siden den gang. Ipsala var det første anlegget, og deretter ble det installert 7 flere, nemlig Adana, Adapazarı, Dinar, Samsun, Erzincan, Gönen og Sinop. Kemal Balıkçılık nådde lederposisjonen innen sjømatbehandling og eksport over tid og har blitt tildelt flere priser. Ifølge de nyeste eksporttallene vant de førsteprisen i sin s...
Lugrade er et selskap som brenner for torskens verden. Lugrade holder kontinuerlig investering i modernisering og anskaffelse av nytt utstyr og infrastruktur som støtter deres aktivitet, og posisjonerer seg som et av de viktigste selskapene innen salting og tørking, samt bløtlegging og dypfrysing av torsk. Lugrade - Bacalhau de Coimbra SA er en P.M.E. familiebedrift som startet i 1987. Siden den g...
Belgia, Gistel
Etter 25 år er Setraco fortsatt et av de raskest voksende selskapene på det internasjonale markedet for dypfryste fiskeprodukter. Fra kontorene i Belgia styres produksjonen i Storbritannia (Jarrow, South Tyneside) og Frankrike (Ouistreham). Setraco tilbyr et bredt utvalg av sjømatprodukter, inkludert fiskefileter, reker, tilberedninger, fingerfood og ingredienser for industrielle applikasjoner. Pr...
Spania, Valladolid
Vi er en fiskehandler som ligger i El Barrio de la Rondilla, Valladolid. Vi tilbyr den ferskeste fisken som mottas daglig, og vi forbereder den for konsum eller for frysing. Vi har hjemlevering i Valladolid og omegn. Du kan betale kontant, med kort eller Bizum. Ring oss på 983 266 731 eller send oss en WhatsApp på 626 015 215, så hjelper vi deg gjerne.
... kapasitet på 8.000 tonn / år, * anlegg for produksjon av dorade, havabbor og granyoz med en kapasitet på 3.000 tonn / år. Vi har et moderne fiskebehandlings-/pakkerifabrikk som kan svare på bestillinger fra kunder. Det finnes toppmoderne utstyr for å kutte fisken i PBO, PBI, twin, butterfly og renset stil etter bestilling. Med den forsynings-, produksjons- og salgsstyrken som denne strukturen gir, kan vi tilby fisk hele året uten problemer, og selge frosne og ferske fiskeprodukter til konkurransedyktige priser. I tillegg har vårt selskap BRC, IFS, ASC, MSC og Global Gap sertifiseringer.
Vårt selskap ble grunnlagt i 1989 av Muammer YAYLA. I 1995 ble det omgjort til et selskap. Mellom 1989 og 2014 drev vi virksomheten vår i Beyşehir Tolca-området, og fra 2015 har vi flyttet til vårt nye produksjonsanlegg i Hüyük-distriktet. For øyeblikket har vi kapasitet til å bearbeide 2 tonn fisk daglig. Anleggets totale areal er 8000 m2, hvorav 777 m2 er innendørs og 7223 m2 er utendørs. Vårt...
Bulgaria, Sofia
Kjedebutikker for fersk og frossen fisk og Sofia Sozopol...
Danmark, Loegstrup
Storbritannia, Lowestoft
Tsjekkia, Ostrava
Storbritannia, Chelmsford
Island, Hafnarfirði
Estland, Nasva
Ukraina, Poltava
Ukraina, Kyiv
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play