Sveits, Langnau Im Emmental
KASAG er et mellomstort industriselskap i Langnau i den sveitsiske Emmental. Siden 1929 har selskapet tilbudt arbeidsplasser for kvalifiserte fagfolk i regionen. I dette naturskjønne kuperte landskapet i kanton Bern produseres ikke bare den verdensberømte osten med hull, men her er også mange innovative selskaper aktive som nyter et utmerket rykte globalt. KASAG er en av dem. Utforming og produks...
Portefølje (152)
Tyrkia, Ankara
Vi produserer syltetøy, honning, helva, hasselnøttkrem med kakao, honningsirup og sukker sirup i vår egen fabrikk i Ankara, Tyrkia. Vi ønsker å gjøre forretninger med deg for å eksportere de svært velsmakende og høykvalitets tyrkiske produktene til ditt respektive land eller din region. Vi kan produsere i alle typer emballasje og vekt, og sette ditt private merke på det, hvis du ønsker det. Emball...
ERIS er et selskap grunnlagt i 1903 i Tyrkia som produserer og eksporterer matvarer. Vi har et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, anerkjent gjennom tilfredsheten til våre kunder og partnere. Vi produserer hovedsakelig en variasjon av Halva, som Halva Tahini, Halva Ottoman, Met Halva (som er en lokal spesialitet) og et bredt utvalg av andre Halva; vi produserer også fruktmarmelader...
Vi er et håndverkslaboratorium spesialisert på produksjon av høykvalitets glutenfrie søte og salte produkter. Vår styrke ligger i råvarene vi bruker, alle av høyeste kvalitet, som for eksempel Avola-mandler, Piemonte IGP-hasselnøtter, ekstra fruktmarmelader fra Agrimontana, Domori-kakao og Illy-kaffeekstrakt. Pasticceria Cuneo ble grunnlagt av mesterkonditor Daniel Bramardi, som etter mange års...
Spania, Santander
...Våre produkter er sunne og utsøkte. De er laget med de beste råvarene og er 100% naturlige, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi produserer og eksporterer økologiske blåbær, ansjos og fiskeprodukter, yoghurt og melkeprodukter, fruktmarmelader, fiske-paté, ferdigretter med belgfrukter, frosne kroketter, oster, sjokolade, løselig kakao og kopp-sjokolade. Vi har sertifiseringene...
... bjørnebær, konsentrater av juice, balsamico-saus, råvarer til konditorvarer (gelé/fruktbelegg, fyllinger, speil) som alle er varmebestandige opp til 220 grader Celsius. Fruktmarmelader uten konserveringsmidler, enten som bordmarmelade, som fyll i søtsaker, eller varmebestandige, egnet for petit four. SKO A.E. er basert på tradisjon og har en familiær karakter, alltid med fokus på nøye kvalitet og best mulig kundeservice, med eksportvirksomhet til over 50 land.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play