Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
Grunnlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familiebedrift dedikert til produksjon og bearbeiding av epler til cider. Som naturentusiaster har domenet omfavnet verdiene til Økologisk Landbruk siden 1998. Domenet produserer eplejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brennevin og andre økologiske aperitiffer og likører av høy kvalitet for det franske marked...
Portefølje (57)
Atiye Lacin Food produserer tradisjonelle tyrkiske veganske desserter, en blanding av tørkede frukter med krydder uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Produktene er gluten- og GMO-frie, fett- og sukkerfrie og inneholder ikke mel. Vårt selskap tilbyr økologiske og tilsetningsfrie syltetøy og marmelader, økologisk slåtteekstrakt - antioksidant, diabetiker - pastaer, snacks, sauser og a...
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play