Sveits, Langnau Im Emmental
... produksjon av apparater, beholdere, trykkbeholdere, varmevekslere, kolonner, moduler, etc. for den kjemiske og farmasøytiske industrien, samt for bio-, mat- og miljøteknologi. Ingeniørarbeid og bygging av batch-kokingsanlegg for produksjon av fruktbaserte råvarer, syltetøy, kompoter, marmelader, sauser, grønnsaker og andre matvarer. Ingeniørarbeid av anlegg for varmegjenvinning fra avløpssystemer, samt produksjon og montering av kanalvarmevekslere for de forskjellige kanalformene.
Portefølje (152)
Frankrike, Valence
F2S ble opprettet i 2013 av sin leder Mr. Serpegini Fabrizio. Med over 25 års erfaring innen næringsmiddelindustrien har han klart å bygge et nettverk både oppstrøms og nedstrøms i kjeden. Dette har gitt ham nesten total kontroll over utvalget av sine leverandører og varer. F2S sin styrke ligger i at selskapet er direkte knyttet til produksjonsfabrikkene, noe som gjør at de kan være nær kilden og ...
Portefølje (68)
Italia, Monterosso Almo
Vi produserer og bearbeider frukten fra vårt område til ekstra syltetøy med et minimum av ren fruktpuré på 65 % til 85 %. Vi dyrker først og fremst kvitten og omdanner den til tørket siciliansk kvitten i glass. Produksjon av ekstra fruktsyltetøy kun av førsteklasses kvalitet. Vår produksjon skjer over direkte varme og uten tillegg av vann, kun frukt, sukker og sitronsaft.
Portefølje (1)
Østerrike, Groß-Enzersdorf
Selskapet ble grunnlagt av oldefaren før 1900 som en detaljhandel! Grunnleggingsdato for OHG: 09. april 1943 Grunnlegger: Josef ZEJMA (sen) (1921-1972) Forretningsinnehaver: Josef ZEJMA (jun) (f. 1950) Sønner i 4. generasjon: Nicolas & Andreas ZEJMA Vi er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1943 av Herr Josef ZEJMA, og har nå eksistert i over 60 år. I mer enn 40 år har vi arbeidet med distribu...
Portefølje (5)
Frankrike, Paris
CBDIS GREENEO er en ansvarlig produsent som har vært engasjert siden 2012. Gjennom årene har vi investert i forskning og utvikling. Alle artiklene i katalogen vår oppfyller strenge og nøye spesifikasjoner. Våre CBD E-væsker er utviklet, produsert og tappet i Frankrike. Oljene som brukes til produksjon av våre CBD-oljer er alle hentet fra fransk økologisk landbruk eller ansvarlig landbruk. Vår CBD ...
Portefølje (36)
Enten det er det smakfulle som en klassiker innen regional og tysk mat i original Weckglass, søte og salte pålegg, sennep og chutneys, fruktpulver som topping for f.eks. müsli, yoghurt, kvarg eller fruktskinn som en sunn snack. De har alle én ting til felles: holdbarheten oppnås gjennom gamle konserveringsmetoder, uten konserveringsmidler, smakforsterkere samt gluten- og laktosefritt. Gamle ska...
JUICE TRADE GmbH & Co. KG er et internasjonalt handels- og eksportfirma samt handelsagent for fruktjuicekonsentrater og juicer, puréer, aromaer, essenser, oljer og nøtter.
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK er et selskap som bearbeider frukt fra økologisk landbruk. Vi prioriterer lokal forsyning av våre frukter, og vi koker våre syltetøy i kjele. Siden 1973 har vi jobbet med våre produkter på en håndverksmessig måte for å oppnå best mulig kvalitet i vår produksjon av: Økologiske syltetøy, kompoter, puréer, geléer, plomme- og kastanje-krem. Eller tørkede frukter og frukter i sirup.
Italia, Crotone
Delizie del Gusto bringer til bordet et utvalg av typiske produkter fra vårt område og fra Italia generelt, gjennom gjenoppdagelsen av autentiske smaker med fokus på genuinitet og bærekraft. Med våre marmelader, syltetøy og kompoter henvender vi oss til de som gjør italienske søte oppskrifter til sin egen lidenskap eller yrke. Enten hjemme eller på restaurant, hjelper Delizie del Gusto deg med å g...
Tyskland, Markt Schwaben
Marmelade - det er vår lidenskap. Siden 2014 har vi vært spesialister på håndlagde, raffinerte fruktpålegg. I vår fabrikk i Markt Schwaben nær Erding i Münchens østlige del, handler alt om regionalitet og sesongmessig bearbeiding. Vi koker våre fruktpålegg med rent eplepektin og uten gelésukker. Dermed er produktene våre også egnet for veganere. I vårt kjøkken finner man ingen kunstige tilsetnings...
Frankrike, Fosseux
Frukt og grønnsaker fersk kuttet for hånd – en historie om kvalitetsfrukt og -grønnsaker! Basert i Rungis, er INNOVAFOOD et selskap spesialisert på kutting av ferske frukter og grønnsaker. Vår vilje er å kombinere håndverk, kvalitet, tradisjon og innovasjon! Hos INNOVAFOOD ønsker vi å bidra til en bedre fremtid, en fremtid der det å spise går hånd i hånd med å konsumere ansvarlig. Hver dag bringer...
Frankrike, Nousty
Grunnlagt i 1986 av François CROPSAL, er CROPSAL-huset den eldste produsenten av håndlagde syltetøy og geléer i Pyreneene. Vi tilbyr et svært bredt utvalg av søte delikatesser laget på tradisjonelt vis, som kombinerer en subtil blanding av tradisjonelle smaker og mange originaliteter som "Ferskener med Jurançon", "Jordbær med Madiran", "Appelsiner med Armagnac", "Fikener med tre sitrusfrukter, val...
Portefølje (4)
Agripantel "Vi er en lokal aktør som har satset på de gastronomiske spesialitetene i området. Vi har laget 200 oppskrifter med råvarer, delvis hentet fra solidariske initiativer for å hjelpe vanskeligstilte i området. For øyeblikket er en del av produksjonen av tomatprodukter kortreist og kommer fra åkrene drevet av den sosiale kooperativen Rossa Sera." Slik forteller Pino La Rosa, salgsansvarlig ...
Portefølje (7)
Frankrike, Champagne-Au-Mont-D'or
GNT er en produsent og distributør av fargeingredienser (Colouring Foods). Det er markedslederen innen fargeingredienser for mat- og drikkeindustrien på verdensbasis. Våre fargeingredienser EXBERRY® er laget av frukt, grønnsaker og spiselige planter, og de bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer eller organiske løsemidler i behandlingen. De kan brukes i et bredt spekter av applikasjoner, inkluder...
Italia, Rodi Garganico
Produksjon av håndlagde syltetøy og konserver uten konserveringsmidler og fargestoffer fra økologisk landbruk i Gargano. Håndlaget produksjon av typiske landbruksprodukter fra Gargano, sauser og sylte. Engros sitrusfrukter fra økologisk landbruk i Gargano, Femminello sitron og Duretta appelsin. Ekstra jomfruolivenolje fra økologisk landbruk i Gargano, også aromatisert med basilikum, hvitløk, ch...
Frankrike, Prades-Le-Lez
... Food (Kjøtt og Ferdigretter) og Food & Beverage (Mat og Drikke) lokalisert på vårt anlegg i Montpellier, som er ansvarlig for salgsoppfølging i de samme geografiske områdene som vårt anlegg i Arpajon (Frankrike, Luxembourg, Belgia, Marokko, Tunisia og Algerie). Et Globalt Ekspert Senter er også lokalisert på dette stedet. Det er dedikert til forskning på teknologiske applikasjoner for drikkevarer og fruktbaserte preparater, samt utvikling av produkter basert på anthocyaniner og polyfenoler. Divisjonen DAIRY (Ingredienser for Meieriindustri) er basert på vårt anlegg i Arpajon.
Frankrike, Marmande
Selskapet ST DALFOUR produserer mange fruktbaserte produkter, samt ferdigretter. 98 % av produksjonen eksporteres. Vår hovedprodukt er ST DALFOUR fruktdessert (syltetøy), 100 % laget av frukt, uten fargestoffer og konserveringsmidler, hvor den spesielle egenskapen er bruken av druesaft som søtningsmiddel.
Nederland, Nieuwegein
Vårt selskap har i mange år fokusert på håndverksmessig produksjon og distribusjon av blant annet syltetøy, sirup, fruktsaus, sennep og dressinger. I tillegg til å føre våre egne merker, produserer vi også våre produkter under Private Label for ulike aktører i Nederland og Belgia. Vi har vårt eget produksjonslokale. Her blir det laget ulike produkter på en tradisjonell måte, som syltetøy, limonade...
Tyrkia, Kazan/ankara
MND-aktivitet som antyder frokostmatprodukter i matindustrien, "Lokman"-merket er anerkjent ved å bearbeide råmaterialet til et produkt som bringer en fullt integrert fabrikk, emballasje og markedsføring av et integrert anleggsnettverk som kan nå de endelige forbrukerne. Lokman har ISO 2200, HACCP og ISO 9001 kvalitetssertifikat. I tillegg er Lokman et foretrukket varemerke for produkter til konsu...
Frankrike, SAINT PAUL EN JAREZ
Håndverksproduksjon og salg av fersk fruktjuice. Gjennom årene har Jean-Louis Bissardons sortiment av fruktjuicer blitt beriket med "tradisjonelle" juicer: appelsin, eple, drue, tomat; juicer som er dyktig sammensatt: eple-kvede, eple-svartbær, samt mer overraskende smaker: mirabelle, vinpersille, kirsebær. Nåværende emballasje, fruktjuicer laget i elegante flasker på 25 cl eller 75 cl med et dist...
Moldova, Soroca
Spania, Vilobí Del Penedès
VALLISER er et matfirma dedikert til å produsere kunstnerisk kvince. Hovedkontoret vårt ligger i den middelhavske vinregionen Penedés. Vi har alltid insistert på å tilby kunden kvince av høyeste kvalitet med grundig og intens dedikasjon. Vår kvince er laget uten konserveringsmidler og fargestoffer; vi følger en naturlig filosofi. Vårt utvalg består av følgende fruktpuréer: - Kunstnerisk kvince: ...
Italia, Rosarno
Produksjon av halvfabrikata for kandiserte frukter, både økologiske og konvensjonelle, produksjon av sitrusjuicer, tørket frukt og dehydrerte skinn, dehydrerte grønnsaker og frukter.
Italia, Giuliano Teatino
Konfektene D'Alessandro kommer fra Giuliano Teatino, en by kjent for sitt frukt. Historien til selskapet har røtter i tradisjonen med druer, som er den virkelige rikdommen i hele regionen, som ble høstet for å bli vin og for å bli konsumert ved bordet, mens overskuddet ble forvandlet til deilige konfekter i hendene på husmoren. Det er fra denne erfaringen, fra denne kunnskapen at aktiviteten til O...
Vi er en bedrift som driver med tørkede frukter og grønnsaker i Sakarya. Epler, appelsiner, sitroner, pærer, ananas, kvitten, jordbær, kiwi, ferskner, vannmelon, melon, og jujube, osv. Frukt, samt spinat, persille, squash, aubergine, poteter, osv. grønnsaker. I tillegg produserer vi fruktsnacks i pulverform, grønnsakspulver og granulat. Produktene blir vasket og rengjort i et helt lukket, sterilt ...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukte...
Romania, Cluj Napoca
Med 10 års erfaring innen bearbeiding og salg av hermetiske frukter og grønnsaker, tilbyr Mib Prodcom deg smaken og den spesifikke smaken som du kun kan oppdage i Arovits syltetøy, marmelader, nektarer og retter.
Spania, AGULLANA
Håndlagde ekstra syltetøy med høyt fruktinnhold, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, svært godt egnet til å kombinere med kjøtt, fisk og oster av alle slag. Meget brukt i restaurantbransjen.
Italia, Siracusa
Vi er et siciliansk håndverksfirma, vi elsker god mat og lager produkter av høy kvalitet som fremhever farger, smaker og dufter takket være vår bearbeidingsmetode, som er ved lave temperaturer, i vakuum og på svært kort tid; dette gjør at vi ikke stresser råvarene vi bruker, som er strengt italienske.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play