Frankrike, Collégien
...Vi er de eneste franske designerne og produsentene av utstyr for bakeri- og konditoribransjen. Spesialister på sprøyte- og deigmaskiner, paideigmaskiner og vibrerende bord. Vi har som mål å lette de repetitive oppgavene for deg, samtidig som vi bevarer særpreget ved håndverksproduksjon.
Portefølje (15)
Sør-Korea, Bucheon
SYP Rice cake machine (Rice Popper) er et utstyr designet for å lage kornpoppede kaker og poppede chips ved å bruke kun varme og trykk med 100 % naturlige korn eller pellets. SYP Rice Popper, som begynte å bli produsert i 2007 av Shinyoung Mechanics, har solgt mer enn 4 000 enheter i 90 land over hele verden per 2023, og bruker korn produsert i hvert land og lager ulike produkter tilpasset lokale...
Portefølje (198)
Frankrike, Moustoir-Ac
...Paniclima tilbyr et komplett utvalg av skap og rom, spesielt utviklet for fermentering av tradisjonelle deiger i kasser. En grundig studie av kraft og luftstrøm, i samarbeid med store franske bakerier, har gjort det mulig å utvikle et produkt som perfekt møter behovene til bakere. Katalogen er designet for å romme kasser på 400x600mm, og det er mulig å bruke alle eksisterende støtter på markedet. Utvalget er tilpassbart etter behov!
Portefølje (190)
Italia, Mason Vicentino
...lang brødformingsmaskin som er spesielt egnet for produksjon av "franske baguetter". Den er designet for å produsere 50g til 1000g og opptil 70 cm lengde. Den har 3 sylindere på 500 mm. Den er allsidig og kompakt med en svært stor kapasitet, den har en timeproduksjon på 1500 stykker.
Portefølje (10)
Belgia, Wommelgem
Siden 1998 har ulike tyrkiske middelhavs-bakerier åpnet i de største byene i Belgia, som Brussel og Antwerpen. I tillegg til de tradisjonelle belgiske og franske bakverkene som croissanter, sjokoladeboller, osv., var det også en veldig sterk etterspørsel etter middelhavs-bakverk og smørbrød, som simit, börek, fylt med deilig fetaost, oliven, spinat, osv. Sektoren hadde en klar mangel på...
Portefølje (14)
Frankrike, Lomme
Sammen, ditt Signature-produkt. NOVEPAN er eksperten på frossen brød, snacks og pizza for å møte behovene til profesjonelle. Alle produktene våre kommer fra våre 5 franske anlegg, og vi velger mel fra møller nær våre produksjonssteder. Vårt engasjement: å tilby deg et produkt som LIGNER PÅ DEG. For dette gir vi deg muligheten til å påvirke produktegenskapene. •PRODUKT: Velg først og fremst...
Portefølje (9)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
... dagligvarebutikker og bakerier: - Hvetemel Type 80, 110 og 150 - Pasta laget av hvetemel: 4 former - Pasta laget av semi-fullkorn hvetemel: 4 former - Speltmel Type 80, 110 og 150 - Torsade 100% T80 speltmel - Conchiglie med Spirulina - Tors'Epices Ved å fokusere vår virksomhet på det franske markedet, ønsker vi å bidra til å fremme den franske gastronomien ved å tilby autentiske og kvalitetsprodukter til våre partnere, spesielt dagligvarebutikker og bakerier. Å velge våre mel og pastaer er å velge fransk eksellens.
Portefølje (10)
Frankrike, Tiercé
Den franske produsenten maBaguette begynte å markedsføre sine automatiske baguette-maskiner i 2011. I dag finnes det hundrevis av maBaguette-brødautomater over hele Frankrike. Suksessen til maBaguette og den svært gode mottakelsen blant profesjonelle bakere kan tilskrives utviklingen av en brukervennlig automat for håndverksbakere og forbrukere. Pålitelige og robuste, har maBaguette-automatene...
Frankrike, Saint Vt
Siden 1990 har PLANETE PAIN spredt den autentiske franske bakertradisjonen til alle hjørner av planeten, og vi dyrker vår kompetanse innen produksjon og distribusjon av forstekte brød og bakevarer klare til steking med spesifikke krav. Ser du etter klassiske franske brød og bakevarer, etniske eller økologiske? Innovative produkter som er behagelige å konsumere og helsevennlige? Har du spesifikke...
Frankrike, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc signerer den industrielle kompetansen til Groupe HOLDER; en familiehistorie som har blitt skrevet siden 1889. En unik historie i Frankrike, av bakere som er fast bestemt på å videreføre smaken av godt brød. Château Blanc er det første franske slottet for bakeri, konditori, bakverk og catering. Slottet for en ny æra hvor teknologiene brukes til å bevare håndverkskunsten. Vi har...
DIMA (DISTRIBUSJON INSTALLASJON AV MATRIEL AGRO-FOOD) som ligger i Blanquefort, er distributør av merket BONGARD i flere departementer i SØR-VEST, som 24, 47, 46, 33 og en del av 32 og 82. Etablert i 1922, har Bongard blitt, gjennom årene, den franske spesialisten innen bakeri- og konditorutstyr. Vi tilbyr et bredt spekter av bakeriutstyr, våre effektive produksjonsenheter og vår innovasjonsevne...
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Forbach
COMPLET SARL designer, produserer og pakker for det franske, europeiske og globale markedet, alle spesialprodukter for bakerier, konditorier og serveringsbransjen.
Belgia, Geel
..."Bloemmolens van Geel" er en del av den franske gruppen "Grands Moulins de Paris", men opererer på det belgiske og nederlandske markedet som en egen enhet. Produksjonen foregår i Geel, hvor europeisk og nordamerikansk hvete males til kvalitetsmel beregnet for bakerier og kjeksfabrikker. Vi produserer for håndverksbakerier og industrielle kjeksfabrikker et bredt og velsmakende utvalg av: - hvitt brødmel - kjeksmel - hvetemel - spesialmel og blandinger...
Frankrike, Amiens Cedex 3
Skaper, produsent og distributør av dekorasjoner for konditorier, bakerier og catering, leder innen matdekorasjon. Florensuc utvikler standard- og tilpassede produkter innen ulike produktfamilier som sjokolade, enzymer og sukker. Florensuc undersøker for sine franske eller utenlandske kunder alle alternativer innen matfarger og aromaer i samsvar med gjeldende lovgivning. Grunnlagt i 1955 av en...
Frankrike, Boussac
Siden 1951 har DAGARD designet, produsert og installert isolerte paneler og dører for næringsmiddelindustrien (bearbeidingsanlegg, lagring, rom med kontrollert atmosfære), men også kjølerom og fryserom for hotell og restaurant, kommuner, sykehus, butikker, slakterier, pølsemakerier og bakerier. DAGARD er den største franske produsenten av modulære paneler og den ledende konstruktøren av...
Frankrike, Saint Martin
Ferske produkter fra dagen produksjon av bakeri, konditorvarer og bakverk, smørbrød og kaffe Vi utvikler et konsept for franske bakerier, konditorier og smørbrød. Vi ser etter potensielle partnere i ditt område, ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan gi deg mer informasjon om dette prosjektet, i håp om at du vil finne interesse i utvikling og diversifisering av dine aktiviteter.
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play