Frankrike, Saint-Loubes
...Den presenteres i blå flasker som minner om havsmakene, østers, skjell, fisk, som denne cuvéen passer perfekt til. Denne vinen kan også nytes som aperitiff, hvor den originale flasken vil pynte bordet.
Portefølje (21)
Frankrike, Besancon
...I KJØKKENET Passer godt med: Gurkemeie, hvitløk, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer veldig godt med fisk, samt lam, kylling, men også med grønnsaker, sauser og supper. FORDELER Kumin er et effektivt krydder for å forebygge og lindre de fleste problemer knyttet til fordøyelsen. Det øker frigjøringen av fordøyelsesproteiner i munnen, magen og tynntarmen, for å oppnå en mer...
Portefølje (28)
Frankrike, Cournonterrale
...Olivenolje til matlaging oliven picholine & rosmarin Oleisys® Flacon bijoux 200 ML - Olivenoljen til matlaging oliven picholine & rosmarin fra Oleisys, En kulinarisk tilberedning med naturlige aromaer av rosmarin, Med et ønske om å dele de skjulte rikdommene i hagen sin, utvider OLEISYS sitt sortiment med en kulinarisk tilberedning med naturlige aromaer av rosmarin. En eksepsjonell olje oppnådd ved kaldpressing av Picholine-oliven fra Languedoc økologisk (98%) og tilsatt fersk rosmarin produsert lokalt (2%). En kulinarisk tilberedning som vil heve smaken på grillretter og fisk.
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
... paradisiaca er faktisk en frukt som konsumeres som en grønnsak, fordi smaken er nærmere en søtpotet enn en banan. Den kan kokes, stekes eller sauteres. Det er også mulig å beholde skallet for å bake den i ovnen. Bananplanten brukes spesielt til å akkompagnere kjøttretter, kylling, fisk, men også til karri, sterke sauser og kokosmelk...
Portefølje (9)
Frankrike, Brue Auriac
...I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddik * - Uraffinert salt - 2,5 % Espelette chili pulver - Vann - *Produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen med Espelette chili er perfekt for å heve smakene i sauser og vinaigretter. Den passer utmerket til kjøtt og fisk. Pensle den på grillmat, steker og lammelår for å bevare saftigheten. Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g & 200 g.
Portefølje (132)
Frankrike, Paris
... tørking av produkter med høyt vanninnhold, for eksempel: meieriprodukter, kjøtt, fisk, sirup, kremer, fruktprodukter eller flytende harpikser. Prøven plasseres i tørkerommet på filteret av glassfiber. I bunnen av rommet finnes enden av bølgelederen hvor mikrobølgene sendes ut. Etter at prosessen er startet, divergerer mikrobølgene jevnt over overflaten av filteret, og tørker dermed prøven.
Portefølje (10)
Frankrike, Juan Les Pins Immeuble Le Tordo
...Du vil svømme som en fisk i vannet med det. Vekt 5 kg, det går ned til 40 METERS DYP. Bærbar, den minste i verden. Transportveske inkludert. Hastighet 5 km/t. Pris 799 euro.
Samsvarende produkter
undervanns elektrisk scooter
undervanns elektrisk scooter
Portefølje (1)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % CHARDONNAY SMAKING: Denne 100 % Chardonnay-vinen har sitrusaromaer. Nesen er diskret og eikete. Den passer perfekt til terriner og fisk.
Portefølje (9)
Frankrike, Ozoir-La-Ferriere
...Trestikker gjør det mulig å lage alle typer grillspyd med kjøtt, fisk, grønnsaker eller frukt. I pakker med 1000 stk Ref.:112,47 Betegnelse:Trestikker Farge:Kraft Dimensjon:25 cm Pakking:1000 Enhetspris:12,00 € HT Altså 0,012 € HT per enhet...
Portefølje (244)
Frankrike, Ramasse
...Ekte fiskeskinn fra ARAPAIMA GIGAS, en endemisk fisk fra Sør-Amerika. Fiskene oppdrettes i Frankrike.
Samsvarende produkter
Cuir Arapaïma gigas - 1/2 hud
Lær fra "Arapaïma gigas"
Portefølje (1)
Frankrike, Josselin
...fisk, eller veganske produkter, tilpasser ingrediensene våre seg et bredt spekter av produkter. Hos Solutive er innovasjon kjernen i vår tilnærming. Vi skiller oss ut med vår reaksjonsevne og vår evne til å forutsi markedstrender. Ved å lytte til behovene til våre partnere og kunder, jobber vi kontinuerlig med å forbedre og tilpasse løsningene våre for å skape matprodukter av høy kvalitet og møte forventningene til dagens forbruker.
Portefølje (15)
Frankrike, Bourcefranc-Le-Chapus
Det mest elegante navnet som er gitt til en østers er AMÉLIE, resultatet av fire års intenst arbeid til sjøs. Dette marine vesenet, som befinner seg et sted mellom fisk og skjell, nekter å la seg åpne av hvem som helst, og motstår de som ikke er innvidd. Våre team, drevet av verdiene lidenskap, dyktighet og dedikasjon, legemliggjør hver dag et utrettelig ønske om å overgå sine egne grenser...
Portefølje (5)
Frankrike, Rueil-Malmaison
FEMIA designer og bygger maskiner og utstyr for forberedelse og kontinuerlig termisk behandling av grønnsaker, søt mais og frukt. FEMIA har i nesten 60 år utstyrt industrien for hermetikk, frysing og ferskvarer på alle kontinenter. Fra mottak av produktet i fabrikken til overføring til pakkemaskinen eller fryseren, har vi en løsning for de funksjonene du trenger, i et bredt spekter av kapasitet op...
Portefølje (159)
Frankrike, Marseille
Siden 2016 har selskapet LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL spesialisert seg på sjøtransport av varer, spesielt oljer (solsikkeolje, palmeolje, rapsolje,...), drikkevarer, samt frosne produkter som sjømat, fisk og kjøtt. Selskapet opererer og transporterer internasjonalt, hovedsakelig i Sørøst-Asia, Midtøsten og Vest-Afrika. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
... fisk, enten det er import eller nasjonal engros-salg. Blant våre produkter finner du økologisk laks, laks med rød etikett samt et uendelig utvalg av hvitfisk, fersk eller frossen. Ikke nøl med å kontakte oss allerede i dag!
Frankrike, Fresnes
Vi er et fransk selskap som ligger i Île-de-France, og vi leverer til restauranter og cateringfirmaer over hele Frankrike med sjømat. -Fersk og frossen fisk -Skalldyr -Krepsdyr -Ferdiglagde produkter som røkt laks osv. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Frankrike, Rennes
... innen sjømat, grossister, fiskehandlere, restauranter, kommuner, supermarkeder og fiskeutsalg. Vi er spesialister på alle typer sjømat, fersk og vill fisk, skjell, og skalldyr. Men også mange oppdrettsprodukter som oppdrettsfisk (laks, havabbor, dorade...), ferskvannsfisk (lamperetter, aloser, civelle...), skjell (kamskjell, sjøpølse, østers...), bearbeidede produkter (fileter, steker...) samt...
Frankrike, Marseille
Selskapet PRODIBIO ble grunnlagt i Lyon i 1998. Vi designer, utvikler, produserer og markedsfører produktserier for pleie av fisk og behandling og vedlikehold: saltvannsakvarier, ferskvannsakvarier, dammer.
Frankrike, Lorient
ALPHA BAY driver med handel av frosne sjømatprodukter. Levering av råvarer til IAA. Emballerte produkter for dagligvarehandelen, grossister innen restaurantbransjen. Fileter av fisk, porsjoner, skreddersydd kutting. Kamskjell, blåskjell, skalldyr.
Frankrike, Vendin Le Vieil
Etablissementene Simon-Dutriaux, som ligger nær Lens i Pas-de-Calais, er resultatet av sammenslåingen av to selskaper; Simon, grunnlagt i 1886 og opprinnelig spesialisert på marinerte produkter, samt Dutriaux, grunnlagt i 1935 som fokuserte på røyking av fisk. Vi ble en del av Floridienne-gruppen i 2008. Denne belgiske gruppen er i dag en ledende aktør på europeisk og globalt nivå innen...
Portefølje (1)
Frankrike, Vitrolles
Engros salg av frossen fisk i henhold til sesongen, fiskearter og fersk og frossen mulletrogn, 20ft eller 40ft container direkte fra Mauritania.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
Frankrike, Thiais
Import- og eksportbedriften CARABUS FH INTERNATIONAL er et menneskelig selskap som har som mål å tilby sine kunder og partnere internasjonale produkter over hele Frankrike. Beliggende i Thiais, er CARABUS FH INTERNATIONAL spesialisert på engros- og detaljhandel av sjømat, spesielt skalldyr, fisk og bløtdyr. I tillegg leverer vi eksotiske matvarer, som frukt eller krydder, samt drikkevarer som...
Frankrike, Saint Jean De Luz
Konserven Jean de Luz er etablert i Baskerland. Den produserer håndlagde og økologiske fiskeprodukter som de selger til delikatessebutikker og spesialiserte helsekostbutikker. Sardinene i olje er ikke stekt, men tørket, og de ble kåret til beste sjømatprodukt i 2021 av Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrike, Collioure
Anchois Roque tilbyr deg fiske-konserver, sjømat og regionale spesialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, syltetøy og tapenade.
Frankrike, Audierne
...I over 50 år har Viviers d’Audierne solgt et mangfold av levende skalldyr og fersk fisk fra de beste fiskeområdene. Med fokus på kvalitet og ferskhet av sine skalldyr og fisk, er Viviers d’Audierne anerkjent av mange fagfolk. Ligger på den vestlige spissen av Bretagne, i Finistère, velger Viviers d’Audierne hver dag hummer, languster, krabber, edderkoppkrabber, havabbor, rødspette, lottfisk, gulsei, blant andre produkter. Viviers d'Audierne er til stede både lokalt og internasjonalt.
Frankrike, Rungis Cedex
...men også spesialist på delikatesser i Rungis og tilbyr et bredt utvalg av fersk fisk for fiskehandlere og restauranter. Salg av sjømatprodukter kun på fiskemarkedet i Rungis, ingen levering. MAS ligger i hjertet av M.I.N. i Rungis i sjømatpaviljongen og har reserverte områder for salg. Bestilling tas fra 18:00 til 20:30 kun muntlig via telefon på 01 46 87 55 42. Du kan kontakte oss via fax på 01 46 87 20 02 eller via e-post på masfish@free.fr.
Frankrike, La Roche Sur Yon
...Siden 2009 har Parlier Environnement SAS vært et konsulentfirma for akvakultur og ekspertise basert i Frankrike. Det stråler over hele Europa - spesielt rundt Middelhavet - og i Afrika på vegne av europeiske og internasjonale myndigheter. Vårt selskap gir deg råd fra idé til teknisk realisering, gjennom opplæring av operatører eller finansiering. Alle prosjektene er interessante: modernisering, oppgradering, avhending/oppkjøp, skapelse eller innovasjon. Marine fisk, skalldyr, alger, mikroalger, spirulina, reker, kunstig rev...
Portefølje (1)
Frankrike, Thérouldeville
Siden 1982 har selskapet CORNIC-NOVAMER spesialisert seg på sourcing av frosne sjømatprodukter. CORNIC-NOVAMER tilbyr salg av følgende arter: – Kamskjell – Torsk – Hyse – Muslinger – Laks – Merluza – Seifisk Selskapet har valgt å integrere kvalitetskontroll, emballering og lagring for å forbedre produktkvaliteten. Produktene er øko-sertifiserte og kommer fra ansvarlige og pålitelige kilder. Kval...
Portefølje (6)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play