Frankrike, Roubia
... vinparinger Til apéritif, Carpaccio av kamskjell, Sjømat, Skalldyr, Svinekotelett, Kalveschnitzel Serveringstemperatur: 13° - 17° Farge: Rød Druetype: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Volum: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Perpignan Cedex
...egg, supper eller stekte grønnsaker, gratenger, kaker… Lammecurry, kyllingcurry, fiskecurry… så mange smakfulle retter å lage med denne typiske blandingen. Curry uttrykker også veldig godt rikdommen av sine aromaer med rømme, i fiskesuppe eller muslinger, med fisk og skalldyr, hvitt kjøtt, poteter, ris, pasta, omeletter, majones, egg i kokott. Det passer også perfekt med grønnsaker eller frukt.
Samsvarende produkter
Karriblader
Karriblader
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... av en veldig vakker bobling. Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs representerer også letthet og friskhet. Vi anbefaler å reservere denne cuvéen til dine mest raffinerte retter. Som for eksempel for å heve dine fiskeretter med saus. Den vil med suksess følge en carpaccio av kamskjell eller skalldyr.
Portefølje (4)
Frankrike, Levallois Perret
...Med en lett krydret og varm smak gir ingefær en behagelig aroma til rettene. Bruk av ingefær i matlaging: *Ingefær i salte retter: Ingefær passer godt med alle typer kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker (som squash), marinader og salatdressinger... *Ingefær i søte retter: Ingefær passer godt med frukt, på paier, syltetøy, fruktsalater, bakt frukt, kompott, te... Fordelene med ingefær: Sterk antioksidantkraft, Anti-inflammatoriske egenskaper, Lindrer fordøyelsesproblemer, Fremmer hjertehelse, Svært lite kalorier.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Dykk ned i havets herligheter med vår Fiskeblanding, en blanding av økologiske krydder spesielt utviklet for å heve dine fiskeretter, sjømat, skalldyr, kraft og sauser. Bestående av fennikel, livèche og timian, vil denne kombinasjonen av marine aromaer tilføre en autentisk touch og middelhavssmaker til oppskriftene dine. Fennikelen gir en subtil anisnote som passer perfekt med fisk, mens livèche...
Portefølje (127)
Frankrike, Montigny-Le-Bretonneux
Ôkéanos er et selskap som spesialiserer seg på import og salg av frosne sjømatprodukter. Ôkéanos er din partner for å sikre den beste forsyningstjenesten for sjømat. Vårt selskap forvalter hele verdikjeden på en ansvarlig og bærekraftig måte, både når det gjelder produksjon, transport og salg. Vi garanterer kvalitet og hygieniske prosedyrer. Med vår erfaring innen handel med frosne sjømatprodukt...
Portefølje (15)
Frankrike, Brue Auriac
...I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk Balsamicoeddik* - 1 % Naturlig Trøffelaroma * Produkt fra Økologisk Landbruk Uten Konserveringsmidler, Uten Allergener Ikke Pasteurisert Brukes i vinaigretter, salater, rå grønnsaker og marinader. Denne eddiken er ideell for å deglacere en grønnsaksblanding, men også for å krydre lever, andebryst og skalldyr. Dette produktet er også tilgjengelig i 25 cl flaske, 3-5-10 liters bag-in-box, 220 liters fat og i container på bestilling.
Portefølje (132)
Frankrike, Sainte Marie
...Strikkede nettposer (raschel) Strikkede poser eller raschel er perfekte for å pakke inn poteter, løk, gulrøtter eller ved. De er tilgjengelige enkeltvis eller på rull, for automatisk lasting. Spesifikasjoner: • Kapasitet 2,5 - 30 kg • Tilgjengelige i alle farger, UV-stabilisering mulig • Med eller uten snor • På rull eller enkeltvis • Kan tilpasses med en etikett. Hovedindustrier Åpen feltkultur Skjell og skalldyr Ved Grønnsakdyrking i drivhus Bygg...
Portefølje (3)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 85 % PINOT NOIR - 15 % CHARDONNAY VINIFIKASJON : Lagret i kjeller i 6 år. ASSEMBLAGE : 20 % av reservas vin fra perpetuell solera. DOSERING : 8 g/l DØMMING : Den dominerende Pinot Noir gir en klar og fyldig smak, mens innslaget av Chardonnay tilfører finesse og vedholdenhet. Ideell som aperitiff, dens friskhet, balanse og sitrusaromaer passer også godt til fisk og skalldyr. MEDALJE : Concours Général Agricole Paris 2020 Bronsemedalje disponibel i halvflaske, magnum og jeroboam.
Portefølje (9)
Frankrike, Outreau
... Channel Sea Food, basert i Boulogne-sur-Mer, vært en av de ledende europeiske leverandørene av sjømat og etniske frosne produkter: skalldyr, bløtdyr, fisk, blekksprut, froskelår, frukt, grønnsaker og bearbeidede produkter… Ved ankomst til Frankrike lagres produktene i et dedikert lager, noe som muliggjør sporbarhet av produktet fra produksjonsgården til kunden og gir fleksibilitet i kombinerte forsendelser.
Portefølje (172)
Frankrike, Gouville-Sur-Mer
Vårt familieeide selskap ble grunnlagt for over 50 år siden i Gouville-sur-Mer, en landsby i Normandie. I to generasjoner har vi viet oss til innhøsting og salg av østers, og dermed videreført en tradisjon for kvalitet og håndverk. Hovedaktivitet: Vi høster hver dag våre egne østers fra våre østersparker som ligger mindre enn en kilometer fra lokalene våre. Våre østers fra Normandie er kjent for ...
Portefølje (2)
Frankrike, Bastia
I over 35 år har Corse-Marée vært spesialist på kvalitets sjømat. Corse-Marée betjener profesjonelle i områdene rundt store Bastia, Saint Florent, Balagne, og den østlige kysten helt til Porto Vecchio. Corse-Marée tilbyr: levende skalldyr, produkter fra lokal fiske, samt et bredt utvalg av fersk fisk og skjell fra de beste franske fiskerihavnene. Corse-Marée tilbyr også et utvalg av frosne sjømatprodukter til salgs, fra reker til ulike blekkspruter, samt fileter og fiskefileter uten bein.
Frankrike, Roscoff
... KJØLERE Våre 2 steder i Roscoff og Moguériec gjør det mulig for oss å lagre 200 tonn skalldyr samtidig i våre kjølere: 157 tonn krabber, 15 tonn hummer og 3 tonn languster. VÅR KJØLEBILFLÅTE De sørger for import av skalldyr og eksport til våre utenlandske kunder. VÅRE KOKKEVERKSTEDER Ligger nær sjøen, våre 2 kokkeverksteder i Roscoff og Loctudy gjør det mulig for oss å bevare den opprinnelige smaken og...
Frankrike, Audierne
...I over 50 år har Viviers d’Audierne solgt et mangfold av levende skalldyr og fersk fisk fra de beste fiskeområdene. Med fokus på kvalitet og ferskhet av sine skalldyr og fisk, er Viviers d’Audierne anerkjent av mange fagfolk. Ligger på den vestlige spissen av Bretagne, i Finistère, velger Viviers d’Audierne hver dag hummer, languster, krabber, edderkoppkrabber, havabbor, rødspette, lottfisk, gulsei, blant andre produkter. Viviers d'Audierne er til stede både lokalt og internasjonalt.
Frankrike, Saint-Vaast-La-Hougue
Produsent av fine østers fra Saint-Vaast-La-Hougue. Årlig produksjon på 70 tonn. Østersen fra Saint-Vaast-La-Hougue har en berømt nøtteaktig smak, er veldig balansert, generøs og sprø. I tillegg er den veldig jodholdig.
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel med laks og fersk og frossen hvitfisk i Boulogne-sur-Mer. I 25 år har vi tilbudt våre kunder sjømatprodukter sertifisert med ASC og MSC samt økologiske produkter til konkurransedyktige priser! OCEANORD gir deg fordelen av rask, organisert og strukturert logistikk takket være vårt team av eksperter og en strategisk beliggenhet for all f...
Frankrike, Saint-Coulomb
Østersprodusenter i Bretagne og Irland. For 20 år siden dro faren til Famille Boutrais til Irland for å finne fantastiske farvann. Han startet en unik oppdrettsprosess kalt "Vekst i skall" som gir østersen eksepsjonelle verdier og en salt-søt smak. Vi søker selskaper for å representere vår historie, vårt merke av høy kvalitet.
Frankrike, Etaules
Vår bedrift ligger i hjertet av Marennes Oléron-bassenget og har vært her i 3 generasjoner. Vi tilbyr 4 serier med østers som er modnet i våre myrer, Østers fra Claires Marennes Oléron: modnet i våre claires i 2 til 4 uker, der den jodaktige smaken får et lett preg av terroir. Smaken er lett og delikat i munnen. Østers fra Claires vertes Label Rouge: har en karakteristisk grønn farge på gjell...
Frankrike, Frontignan
SARL SCOTTO er et skjellfirma som spesialiserer seg på nasjonal frakt av Bouzigues-østers, muslinger og små skjell.
France Naissain er et østersyngeloppdrett: utvalgte yngel av dype østers, diploide og triploide. Takket være sin ekspertise møter France Naissain kravene fra sine kunder innen østersoppdrett, både franske og utenlandske, som deretter oppdretter østersene til de når voksen størrelse.
Frankrike, Rungis Cedex
...ARMARA: Håndverker fra havet. Engros leverandør av sjømat i Rungis. Fisk, delikatesser fra havet, skjell og skalldyr, et flott utvalg av linefisk, kamskjell. Produkter for høy gastronomi. Spesialist på delikatesser, blå fisk, tropisk fisk, skalldyr, østers, skjell, fileter. Generell leverandør av sjømat og ferskvannsfisk. "Armara" produkter: David Hervé østers, rød og hvit saku tunfisk, kamskjell, linefanget havabbor, linefisk, høy gastronomiprodukter, alle skjell, levende skalldyr, sjøvann akvarium. Du kan kontakte oss på telefon 01 41 80 88 88 eller på fax 01 41 80 64 64.
Frankrike, Fresnes
Vi er et fransk selskap som ligger i Île-de-France, og vi leverer til restauranter og cateringfirmaer over hele Frankrike med sjømat. -Fersk og frossen fisk -Skalldyr -Krepsdyr -Ferdiglagde produkter som røkt laks osv. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Frankrike, Paris
... kokkene. Produksjonen, hvor rensingen utføres for hånd, skjer i samsvar med de strengeste hygienestandardene i næringsmiddelindustrien. Selskapet Thador tilbyr skreddersydde tilberedninger i henhold til kokkenes oppskrifter, noe som gir besparelser i arbeidskraft og energi, samt tidsbesparelser for kreativitet, anretning eller andre oppgaver. Alle våre skalldyr blir behandlet i vårt laboratorium i Frankrike. De tilbys hele med skall, delt i to eller renset for hånd av oss.
Frankrike, Thiais
Import- og eksportbedriften CARABUS FH INTERNATIONAL er et menneskelig selskap som har som mål å tilby sine kunder og partnere internasjonale produkter over hele Frankrike. Beliggende i Thiais, er CARABUS FH INTERNATIONAL spesialisert på engros- og detaljhandel av sjømat, spesielt skalldyr, fisk og bløtdyr. I tillegg leverer vi eksotiske matvarer, som frukt eller krydder, samt drikkevarer som...
Frankrike, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA tilbyr sjømatprodukter, hele eller bearbeidede, fryste, som fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell, røkt fisk, blekksprut, frosker og kokte fiskebiter.
Frankrike, Dortan
MCDM SAS er et anerkjent selskap innen design og produksjon av presisjonsmetallformer for plast- og zamakinjeksjon. Basert i hjertet av Plastics Vallée, tilbyr MCDM komplette løsninger fra prosjektstudie til realisering og testing av formene. Med over 50 års ekspertise betjener selskapet industrier som medisin, bilindustri og kosmetikk, og garanterer produkter av høy kvalitet og en responsiv kunde...
Portefølje (25)
Frankrike, Bourcefranc
Frankrike, BOUZIGUES
MAREDOC, med sin erfaring og kompetanse, er i dag en av de ledende aktørene innen skjell i Sør-Frankrike. Anerkjent av flere distribusjons- og grossistgrupper som har gitt dem sin tillit, leverer MAREDOC til det nasjonale markedet og det europeiske fellesskapet med fokus på kvaliteten på produktene som forbrukerne forventer.
Frankrike, Boulogne Sur Mer
Demarne Frères er et selskap fra Boulogne sur Mer som har spesialisert seg på sjømat i nesten et århundre. Vår erfaring med disse sjømatproduktene har gjort det mulig for oss å utvide våre sortimenter gjennom årene for å tilby deg flere kvalitetsprodukter.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play