Frankrike, Castelnaudary
... fremst, vår berømte "cassoulet", tilberedt etter familiens tradisjon med hvite bønner fra Castelnaudary og kjøtt fra regionale produsenter. Vi er tilgjengelige for ytterligere informasjon om produktene våre. Hos "Le Coustelous" er familien kjernen i vårt konserveringsfirma, og vi er stolte av å dele vår lidenskap for gastronomien fra Sørvest-Frankrike med deg. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (37)
Frankrike, Emerainville
... forbrukerpreferanser i ulike land, kombinert med kvalitetsmerker. Vårt engasjement er å demokratisere disse gastronomiske produktene og gi deg muligheten til å være enda mer kreativ og original i dine utvalg og innkjøp, med mål om å tilby skreddersydde tilbud som ennå ikke er distribuert internasjonalt. VDC står for forkortelsen av betegnelsen «Vie de Château», som har som mål å gi deg en unik følelse av å gjenoppleve den franske livsstilen.
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Nogent Sur Oise
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
... talentene til herr Garcia som slakter. Utdannet for å fortsette eventyret, slutter de to brødrene Gérard og Guy seg til familien henholdsvis i 1979 og 1985, efter å ha nytt godt av undervisningen fra de beste nasjonale mesterne i yrket.
Frankrike, Captieux
...I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois? Ved inngangen til Caylus, i Quercy, jobber et team på 19 personer for å fremme det beste av vår regionale gastronomi. Kom og oppdag et transparent selskap.
Frankrike, Revel
Frankrike, Sisteron
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Frankrike, Montfort En Chalosse
Frankrike, Le Mas D'agenais
Frankrike, Saint Joseph De La Reunion
Frankrike, Castels
Frankrike, Simiane La Rotonde
Frankrike, Saleilles
Frankrike, Ploumagoar
Frankrike, Marquette-Lez-Lille
Frankrike, Lyon
Frankrike, Douai
La conserverie Saint Christophe er en bedrift fra Hauts de France som produserer hermetikk og distribuerer den over hele Frankrike og Europa. Som handelsmenn i utgangspunktet har vi utviklet vår hermetikkvirksomhet innen vår gård, og vi er spesialiserte innen dette området. Som produsent av hermetikk i 27 år er produktene våre garantert uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer og i samsvar med veterinærstandarder og -krav.
Frankrike, Bagnols
Frankrike, Chateau D Olonne

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play