Frankrike, Baie-Mahault
BE2I er spesialisert i produksjon og distribusjon av høykvalitets matvarer fra Afrika og andre deler av verden. Vi verdsetter de naturlige rikdommene i vårt land, samtidig som vi respekterer prinsippene for bærekraftig landbruk og rettferdig handel. Vårt produktsortiment inkluderer delikatessevarer, eksotiske frukter, guadeloupisk og martiniquisk rom, samt sheasmør, og mange andre produkter. Vi ...
Samsvarende produkter
Ferske Egg
Ferske Egg
Andre produkter
Or ou gull 24
Or ou gull 24
Portefølje (51)
Frankrike, Ploërmel Cedex
Cocotine : Merket for bearbeidede produkter av ferske og frosne egg fra Groupe Eureden. Vår styrke og forskjell: kooperativet. Mer enn 200 referanser fra egg lagt i Frankrike. Takket være våre 230 oppdrettere kan vi garantere deg full sporbarhet fra mark til tallerken. En forenklet sporbarhet takket være en avtagbar og omplasserbar etikett, som finnes på hele sortimentet. Et sortiment basert på alternative egg, burfrie høner for bedre dyrevelferd, frilands- og økologiske høner.
Portefølje (52)
Frankrike, Plouvorn
...Internasjonal leverandør av automatiserte utstyr og innovative løsninger for rugerier og laboratorier. Design & Service over hele verden Bred kompetanse og tverrfaglig team Innovative teknologier for fremtidens verktøy Et bredt spekter av produkter tilpasset ulike størrelser og hastigheter •Manuell & Automatisk Mirage •Veie & Kalibrering av Egg •Merking av Egg •Oppdagelse av omvendte og sprukne Egg •Overføring av celler fra gård til inkubasjonsbrett •Transport systemer...
Frankrike, Sarrance
Viviers de Sarrance er et utvalgs- og reproduksjonssenter dedikert til ørret. Vårt yrke er å produsere befruktede ørretegg (over 50 millioner per år) som selges til fiskeoppdrettere over hele verden for å sette ut i oppdrettsanleggene deres. Takket være vårt genetiske utvalgsprogram, som ble implementert allerede i 1995, er stammen "VIVIERS" internasjonalt anerkjent for sine vekstprestasjoner. Fle...
Frankrike, Seiches-Sur-Le-Loir
Igreca har anerkjent ekspertise innen næringsmiddelindustrien. Siden 1947 har Igreca spesialisert seg på løsninger for eggprodukter, og møter høye krav til kvalitet og matsikkerhet.
Frankrike, Saint Quentin Fallavier
Gojo tilbyr deg blandinger for å forenkle livet ditt samtidig som vi tar vare på deg. De lar deg enkelt lage både salte og søte oppskrifter ved kun å tilsette flytende ingredienser (egg, plantebasert melk, olje…). Ingrediensene er nøye utvalgt. De er alle økologiske og glutenfrie. Gojo har valgt å bruke kun kvalitetsmel i sine preparater, og å variere dem for å dra nytte av egenskapene til hver enkelt. I tillegg er det ingen stivelse, fortykningsmiddel eller tilsetningsstoffer i ingrediensene. Vi bruker kun sunne og helsemessig gode ingredienser.
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Oppdag det pulserende hjertet av Karibien med Îles & Délices, din inngang til en uovertruffen håndverksmatopplevelse. Vårt eksklusive utvalg av delikatesser, laget med lidenskap, dedikasjon og en absolutt forpliktelse til autentisitet, inviterer deg til en sanselig reise inspirert av rikdommen og eksuberansen fra de tropiske øyene. Hvert produkt i vår katalog, nøye utarbeidet uten egg, melk og...
Portefølje (3)
Frankrike, Gisay La Coudre
...egg eller fett); Naturell, med fiken eller appelsin. Vi lager også en deilig myk nougat med honning, laget av franske mandler, mer honning og et minimum av sukker for at deigen skal holde seg, samt vanilje fra Réunion… Vi forbereder syltetøyet vårt i en kobbergryte, laget av franske frukter av utvalgte varianter for deres smakskvalitet, hvor vi erstatter en del av sukkeret med honning. Ved starten av 2023 vil vi være i stand til å tilby en løsning med hvit etikett. Vi håper å ha vekket din nysgjerrighet for å starte et nytt samarbeid og gi oss muligheten til å glede kundene dine!
Portefølje (41)
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
Frankrike, Villefranche Sur Saône
...flytende egg, eggprodukter, meieriprodukter og andre næringsmiddel- og ikke-næringsmiddelindustrier. Vårt team designer, produserer, installerer, setter i drift, trener operatørene dine og sørger for en responsiv kundeservice. Vi er til stede internasjonalt på de fleste kontinenter og tilbyr et bredt spekter av maskiner. Manuelle, semi-manuelle, semi-automatiske og automatiske fyllere, samt et stort utvalg av periferiutstyr for emballering av fleksible poser.
Portefølje (27)
Frankrike, Paris
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg... Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te... PETROSSIAN...
Portefølje (5)
Frankrike, Paris
Koskas boutargue ble grunnlagt av M. KOSKAS Chalom i Tunisia (rue des Tanneurs i Tunis), før den flyttet til Paris, rue Ramponeau. I 1991, under ledelse av M.KOSKAS Jacques, ble den første butikken som utelukkende var dedikert til salg av boutargue eller poutargue (egg fra mullet eller tørket tunfisk) åpnet i Frankrike, med slagordet «Kongen av Boutargue». Denne første butikken var både en...
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
... Våre mel er laget kaldt på granittkverner fra Tarn, vår mølle er franskprodusert, og vi bevarer dermed alle næringsstoffene i kornene. Våre pastaer er uten egg, uten salt, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer for å garantere en smak og kvalitet uten sammenligning. For å imøtekomme de mest krevende smakene, tilbyr vi et variert utvalg av produkter, perfekt tilpasset franske...
Portefølje (10)
MAISON CRAQUELIN, en håndverksbakeri beliggende i Provence, produserer og selger 100% naturlige småkaker laget med fransk smør, fransk mel og egg fra frittgående franske høner. Våre håndlagde småkaker er uten fargestoffer, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Fra elting til forming og baking, er våre småkaker 100% håndlagde. Ingrediensene som brukes, er nøye utvalgt for å sikre optimal...
Portefølje (12)
Frankrike, Flagnac
...Kan nytes som burger eller som tilbehør. •Picoussel: Vegetarisk proteinpannekake laget av mangoldblader, melk, brød, egg, løk, persille og mel, kan nytes som en proteinrett, i burger eller i salat. •Crique au Cantal: Revet potet og Cantal, kan nytes som tilbehør, i burger eller i salat. •Aligot Express tilbyr også L’Aligotière: En enhet for oppvarming av Aligot som gjør det mulig å få en porsjon klar til å spise på ett minutt. Denne enheten har blitt utviklet og produsert i Decazeville-regionen.
Portefølje (5)
Frankrike, Ivry Sur Seine
Boutargue ou Poutargue, au gré des diverses éditions, le Larousse gastronomique tangue de l'une à l'autre des orthographes mais reste encré à la même définition : Œufs de mulets salés, séchés et pressés. La boutargue se présente sous forme de saucisse aplatie, généralement recouvertes de cire afin d'assurer une meilleure conservation. Produit naturel sans conservateur, sans additif, sans coloran...
Frankrike, Colombes
Cristal Benito, kunstnerisk krystallmaker siden 1952, setter sin ekspertise som krystallskjærer i tjeneste for dine ideer. Cristal Benito, skaper av unike krystallstykker, lager kunstverk i krystall, skreddersydde stilstykker i krystall. Vår katalog inkluderer kaviarbarer, vaser, esker, skåler, Fabergé-stil egg, likørbarer, glass, flasker, Art Deco vegglamper … Cristal Benito tilbyr kreasjoner...
Portefølje (8)
Frankrike, Blagnac
...La Maison Baumont er en familiebedrift fra Sørvest-Frankrike, spesialisert på trøfler. Denne bedriften vil gi deg råd om hvordan du best kan bruke trøfler og tilby deg kulinariske kreasjoner rundt sin spesialitet, som "Kamskjell med honning og trøffel" eller "Egg cocotte med sopp". Gjennom sin nettbutikk finner du både ferske hvite og svarte trøfler, samt sommertrøfler, glass med hele trøfler...
Frankrike, Motreff
... systemer, som for eksempel automatisk innsamling av egg i andefarmer. SEMAVI er et team som er klare til å intervenere hos deg eller på verkstedet for å imøtekomme dine behov. Vi utfører sammenføyning av våre bånd ved liming (gummi) eller ved ultralydsveising (polypropylen).
Frankrike, Vern Sur Seiche
Spesialisert i produksjon og salg av selvklebende etiketter på alle typer materialer, tilbyr 4B Packaging en løsning for alle dine emballasjebehov. Produksjon av artikler i papir eller papp. Produksjon av emballasje for egg. Formede produkter i papirmasse for emballasje. Etikettprodusent. Produksjon av kort i papir eller papp. Produksjon av papirgadgets. Produksjon av filterpapir og filterpapp. Produksjon av trommer, spoler, små bokser, bokser osv., i papir og papp.
Frankrike, Boulogne Billancourt
... ingredienser (mel, smør, sukker, ferske egg, vanilje, kakao, krydder...), og deretter tålmodig og forsiktig dekorert for hånd basert på originale modeller (laget med 3D-printer). EN FØRSTE GOURMETSERIE FOR PRIVATPERSONER OG BEDRIFTER Lekre bokser i vakre gaveesker som kan bevares for alle fester og livets øyeblikk (bursdag, bryllup, fødsel...), trendy temagaver og småkaker som kan gis som forretningsgaver for å sette preg på smaksløkene og tankene.
Frankrike, Wittenheim
... VALFLEURI's Alsace-pasta er laget utelukkende av durumhvete og ferske egg, noe som gjør dem unike og gir dem spesifikke egenskaper. Kvaliteten og den rike sammensetningen av ferske egg gjør VALFLEURI's Alsace-pasta til et høykvalitetsprodukt som er høyt verdsatt av matelskere.
Frankrike, Castelnaudary
Spesialisert på produksjon av høypresisjonsformer med høy ytelse, designer og produserer PLASTISUD former, hovedsakelig innen de tre følgende områdene: Medisin (hette til etuier, petriskåler, kroppsdeler til inhalatorer, rør for ferdigfylte sprøyter), Emballasje (brett, lokk fra Nestlé med sikkerhetsbånd Carte d’Or, isbokser, Kinder-egg med hengsel) og Lukking (plastikkorker med skyvefunksjon...
Frankrike, Palaiseau
...Docucalm – spray mot kløe, Mot snorking, Munnspray mot snorking, Pastiller mot snorking, Nese-strips mot snorking, Nesespray mot snorking, Øyekomfort, Mørkleggingsmaske for natten, Quies Optik – Vedlikehold av linser, Quies Optik – Fuktighetsdråper for kontaktlinser, Beroligende maske for trøtte øyne, Hudbeskyttelse, Médusyl – Sol- og manetbeskyttelse, Mot lus og egg, Behandlende sjampo 3 i 1.
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
Frankrike, Huelgoat
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferske egg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor...
Frankrike, Ploufragan
... har teknologi kun en hensikt når den perfekt tjener de målene som er satt sammen med kunden. Vi prioriterer dialog og en helhetlig tilnærming til prosjektet for å tilby den eller de løsningene som er best tilpasset forespørselen. Vi er spesialister på fjærfeprosesser, partnere og skapere av løsninger for fagfolk innen egg og eggprodukter. Produksjon av matvareutstyr, automatisering og robotikk, palleterings-/de-palleteringsroboter, kassefyllingsroboter, kasser og bokser, transportbånd.
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... liker også å skape nyheter både når det gjelder produkt og emballasje. Nyheten i år kommer fra sammensetningen av våre smørbare spesialiteter og den ancestrale oppskriften på "gibassié" fra Provence, som har gitt opphav til en aperitiff-kjeks laget med olivenolje, uten smør eller egg, og med smaker fra Provence, Croq’ Apéro.
Frankrike, Saint-Araille
Surcylage av eggeskall Egg Design: Den europeiske referansen for eggeskall Fra parakeiegg til strutsegg! Sjeldne egg, dekorerte egg og alt utstyret for å dekorere, presentere og beskytte dem. Vi tilbyr eggeskall fra ulike arter for dekorasjon (skulptur, maling) men også for mer uvanlige bruksområder, som lamper, duftdiffusorer... også leveranser til høykvalitets restauranter, cocktailbarer, osv...
Frankrike, Mauleon
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder. Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper: SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke) BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play