...Druetype: Vermentinu 20 år 25 hl/hec 6 500 flasker.
Høsting: tidlig og manuell
Vinifikasjon: Direkte pressing uten svovel / Kald klaring 48 timer / Gjæring ved 14-15°C
Lagring på bunnfallet i 6 måneder ved naturlige temperaturer.
Filtrering, lett svovling og tapping på flaske.
Tapping på flaske om våren.
Smaking:
- Lys gul farge;
- Intens aromatisk karakter preget av hvite frukter og gule blomster fra maquis;
- Frisk, rund og stram smak. Retronasal opplevelse i harmoni med nesen.
...Minervois Blanc
Assemblage :
Macabeu - Vermentino - Marsanne
Potentiel de garde :
Environ 3 år
Vinifikasjoner :
Høsting utført tidlig om morgenen. Avstamming, skallmacerering før pressing i pneumatiske presser. Fermentering av mosten med temperaturkontroll. Stabilisering ved lav temperatur.
...Vår ekstra jomfruolje HOVEA er tilgjengelig i forskjellige emballasjer:
20 ml; 150 ml; 250 ml; 500 ml; 1L; 5L; 200L; 1000L. (Flasker og Kanner)
Den er tilgjengelig i grønn fruktighet, tidlighøsting, robust og moden fruktighet, sen høsting, mild.
Vi kan også levere våre kunder med olivenolje og ekstra jomfruolje etter deres behov.
...!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlighøsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKASJON
Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.