...Den økologiske tomaten med det latinske navnet Solanum Lycopersicum tilhører familien Solanaceae. Når de er høstet, blir de økologiske tomatene vasket, kuttet og tørket før de deretter fryses inn som IQF.
Økologisk tomat: 100%
Total energi: 85 Kcal 358 kJ
Kostfiber: 4,38 g
Proteiner: 3,21 g
Salt: 1,5 g...
Ligger i Varreddes i Île-de-France, er vår gård engasjert i bærekraftig dyrking av durumhvete for å lage håndlagde gårdspastaer i kortreist produksjon. Grunnlagt av en familie av bønder i flere generasjoner, dyrker vi vårt durumhvete og andre avlinger på en miljøvennlig måte. I 2020 startet vi vår pasta-produksjon på gården, ved å bruke steinmølleteknikk. Denne metoden, kombinert med italiensk hån...
...Bettrave*(62%), eple*, tomat*, eplecidereddik*, løk*, kaldpresset solsikkeolje*, rismel*, salt, røkt paprika*(0,6%), koriander*.
*Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener
Egnet for veganere
Bruksanvisning
Ideell for å smøre på skiver av ferskt eller ristet brød, med tørket frukt (rosinbrød, fikenbrød...) eller naturell.
Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering.
Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager.
Energi: 403 kJ (97 kcal)
Fett: 5,3g
Hvorav mettet fett: 0,6g
Karbohydrater: 9,1g
Hvorav sukker: 6,1g
Proteiner: 1,5g
Salt: 0,8g...
En gammel familiekvern som ble satt i drift igjen for omtrent tretti år siden, samtidig som man begynte å plante oliventrær i regionen. Tre hundre små lokale produsenter bidrar til produksjonen av en svært vegetabilsk olje, med aromaer av gress, grønn tomat, artisjokk, uten å glemme en note av tørket frukt og til og med et lite pepperaktig preg.