Frankrike, Lyon
MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk lønnso...
Portefølje (51)
Frankrike, Paris
... Hva er fordelene med svineføtter? 100% naturlig Rik på protein Lavt fettinnhold Ingen tilsetningsstoffer Fungerer som en naturlig tannbørste, fjerner plakk Lett å fordøye Rik på kalsium Ideell for sensitive hunder Lang holdbarhet (beskyttet mot fuktighet og sol, tørt og kjølig) Hundestørrelse: 5 kg maks 5 til 10 kg 10 til 20 kg 20 til 30 kg 30 til 50 kg 50 kg og + À la carte: Svinekjøtt Analytiske bestanddeler: Råprotein: 41,70% - Råfett: 26,78% - Maksimal fuktighet: 3,90% - Mineraler: 22,63%...
Portefølje (115)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA ligger i BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike og er en slakteri- og prosesseringsindustri for svinekjøtt. Lisensiert type aktivitet: Slakting av griser, kutting av svinekjøtt, lagring (kjøleskap). Vårt selskap tilbyr emballasje, frysing, frakttjenester og betjener kunder over hele verden med fleksible tjenester til distributører og kunder. Vår fabrik...
Portefølje (5)
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Populære land for denne søkefrasen