Frankrike, Luitré-Dompierre
... profesjonell i restaurantbransjen eller en detaljist, har vi kjøttet du trenger for å tilfredsstille dine mest krevende kunder. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kjøtt, inkludert: - Storfe - Kalv - Svin - Fjærfe - Sau Ved å velge CBViandes-Distri velger du en pålitelig partner som setter kvalitet og kundetilfredshet i sentrum for sine bekymringer. Bli med oss og oppdag forskjellen en kjøttleverandør som er engasjert i fortreffelighet og kvalitet kan gjøre.
Portefølje (37)
Frankrike, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS er et selskap basert i Bourg-en-Bresse, i Ain-distriktet. Selskapet tilbyr tjenester innen slakting av dyr, kutting, avskjæring, rengjøring og pakking av alle typer kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, fjærfe,... Vår kutte- og pakkeverksted sikrer presisjonsarbeid for å garantere kjøtt av høy kvalitet. Vårt kjøtt sendes over hele Frankrike, og vi eksporterer også produktene våre til...
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av svinekjøtt. FIPSO er det eneste franske slakteriet som eksporterer svinekjøtt til USA og Kina. FIPSO-produktene har mange sertifiseringer. Noen av produktene i produksjonen er identifisert: IGP svin fra Sørvest-Frankrike, IGP Bayonne-skinke, rødmerket gårdssvin oppdrettet på beite og GMO-fri kjede.
Frankrike, Rungis
GRG SA - Engrosleverandør av kjøtt på MIN i Rungis siden 1984. GRG SA er den største slakterivirksomheten på markedet. Biff, kalv, lam, svin, innmat, i hel kropp eller pakket som benfritt kjøtt og vakuumert, finner du alle de store kategoriene av kjøtt. Enten kundene dine leter etter et eksklusivt produkt eller et volum til lav pris, tilpasser vi oss forespørselen din takket være våre mange...
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
Frankrike, Reillanne
Dufour-selskapet er spesialisert på produksjon av kjøtt, enten det er lam i hel eller delt, kalv, svin eller storfe, selskapet kan levere det klart til å steke eller klart til å spise. DUFOUR-gruppen kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter med flere typer kjøtt, fra hel kropp til emballasje i brett.
Frankrike, Luc La Primaube
Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familiebedrift som tilbyr iberisk pata negra cebo og bellota skinke på internett. Du finner i vår nettbutikk serranoskinke (fra fjellet) samt klassikerne innen spansk spekemat (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landsbypølse). Vi har vært importører av iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltar på mer enn 50 messer og utstillinger hvert...
Frankrike, Pont-Aven
Terre & Paille presenterer sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Dette er en familiebedrift som har eksistert i mange generasjoner. For øyeblikket tilbyr Terre & Paille direkte salg av svinekjøtt og spekemat fra gården. Dette valget ble gjort for å komme nærmere forbrukerne, ha direkte kontakt med dem og dermed kunne bedre imøtekomme deres behov. Svinene oppdrettes på halm og fôres med en GM...
Frankrike, Sisteron
La boyauderie sisteronaise, grunnlagt i 1985, er et selskap innen matproduksjon. Deres spesialitet er tradisjonell tilberedning av førsteklasses tarmer, som produksjon av føtter og pakker, saue- og svinetarmer samt storfekjøtttarmer, … Det er takket være deres håndverk at produktene deres er kjent for sine smaker.
Frankrike, Rungis Cedex
ALGO FOODS: Kjøttforhandler basert i Rungis, spesialisert på import/eksport av svinekjøtt. Vi kan kjøpe eller tilby alle typer utskjæringer: slakt, skulder, rygg, nakke, bryst, skinke, trim, fett, innmat. Med samme kvalitet på tjenesten som for svinekjøtt, vår spesialitet, håndterer vi også storfekjøtt, lam og fjærfe.
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det...
Frankrike, Quimperle
Oppdag produktene, oppskriftene og ernæringstipsene fra Bigard, nummer 1 i kjøttbransjen i Frankrike. Oppdag Bigard-produktene: kjøttdeig, pølser, carpaccio, fylte grønnsaker, merguez... BIGARDs slakterier tilbyr deg kyllinglår og vakuumpakket kjøtt fra nøye utvalgte dyr. Vår salgsavdeling tilbyr deg personlig oppfølging og kvalitetsservice uansett hva dine behov måtte være. VPF svin, Sertifisert Bretagne-svin, Label Rouge svin, Label Rouge gårdssvin, Bleu Blanc Cœur svin... Kjøttferaser, unge storfe, okser, melkekyr... BIGARD tilbyr et bredt utvalg av produkter som Label Rouge lam.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Frankrike, Montauban
Vårt håndverksfirma basert i MONTAUBAN i 82 tilbyr kjøtt av storfe, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi velger og kjøper selv dyrene på fot fra våre leverandørbønder. Levering kan skje i slakt eller vakuumpakket. Vi selger ikke til privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av et team av fagfolk som er tilgjengelige for deg.
Frankrike, Chevilly Larue
Frankrike, Pleucadeuc
Frankrike, Viodos-Abense-De-Bas
Frankrike, Grand Fougeray
Frankrike, Loudéac Cedex
Frankrike, Surgères
Frankrike, Montmerle Sur Saone
Frankrike, Fontanil-Cornillon
Frankrike, Chambery
Frankrike, Chateauroux
Frankrike, St Sylvain D Anjou
Frankrike, Paris
Frankrike, Plomodiern

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play