Frankrike, Saint Meen Le Grand
...EVA’MILK TL55 BRUKERNE AV PROGRAMMET EVA’MILK OPPLVER EN AVKASTNING PÅ INVESTERING TAKK VÆRE: - Homogenitet i kullene - Redusert dødelighet ved fødsel / avvenning - Kompensere for mangelen på melkproduksjon fra søya - Fremmer den digestive kapasiteten til den unge grisungen - Fremmer læring av inntak av fast føde - Økning i vekt ved avvenning og slakting Taxi melk spesiallaget for fôring...
Portefølje (34)
Frankrike, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS er et selskap basert i Bourg-en-Bresse, i Ain-distriktet. Selskapet tilbyr tjenester innen slakting av dyr, kutting, avskjæring, rengjøring og pakking av alle typer kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, fjærfe,... Vår kutte- og pakkeverksted sikrer presisjonsarbeid for å garantere kjøtt av høy kvalitet. Vårt kjøtt sendes over hele Frankrike, og vi eksporterer også produktene våre til hele Europa. For mer informasjon om våre tjenester, ikke nøl med å kontakte oss via e-post eller telefon. Vi vil gjerne svare deg så raskt som mulig.
Frankrike, Vimoutiers
... kravene fra enkelte markeder (Halal, Kosher). NORMAN har industrielle fasiliteter for å produsere utstyr og transportsystemer i galvanisert stål eller rustfritt stål, aluminium og plast, patentert: NORMALUX og NORMAPLAST. Vi leverer individuelle maskiner eller komplette linjer for slakting og bearbeiding av svin, storfe, kalv og sau som tilbyr de beste forholdene for hygiene og produktivitet.
Frankrike, Limoges
Selskapet COVILIM SA ble grunnlagt i 1996 på slakteriet i LIMOGES, i hjertet av Limousine-rasens vugge. Vår virksomhet omfatter slakting og salg av ferskt kjøtt fra ungt storfe (hann og hunn), samt selvfølgelig femte kvartal og skinn.
Frankrike, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er spesialister innen design, produksjon og installasjon av rustfrie materialer for næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr tilpassede serier av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og hele næringsmiddelkjeden (konserver, bakverk...). Vi lager derfor maskiner for slakting tilpasset storfe, sau, svin, maskiner for transport, sortering og...
Frankrike, St Pierre Sur Dives
EVA, Kjøttforedlingsbedrift, er spesialisert på slakting av storfe- og saukjøtt i både første og andre bearbeiding: med bein og uten bein. EVA ligger i Nedre Normandie i Saint Pierre sur Dives.
Frankrike, Poitiers
... komponentene i blandingen, etter døden, effektene av før-slakting, håndtering av ting, forberedelse og begrensninger, mikrobiologiske tall og masser, osv. Spesielt er kvaliteten på ferskt kjøtt tydelig knyttet til egenskapene til muskelfibrene, ettersom skjelettmusklene i hovedsak inneholder muskeltråder.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play