...Oppdag vår myke nougatbar fra Montélimar, en harmonisk blanding av honning fra Provence, pistasjnøtter, mandler og vanilje. En myk nougatbar på 35 g, i en mer generøs størrelse, perfekt for de som elsker søtsaker! Vår hvite nougat er laget etter den tradisjonelle metoden med koking i kjele.
Referanse:101021
Vekt (i kg):0.035
Pakking:24
MVA:20.0%...
...Denne sjarmerende juleposen i papir bringer glede til sjokoladeprodusentene! Dens størrelse er perfekt for å sette inn en eske med sjokolade! Vakkert presentert, får du salget til å ta av, veddemålet er vunnet, kjøpene skjer umiddelbart!
Referanse:SDT105
EAN13:3700299947396
Dimensjon:17*12,5*6cm...
...Et førsteklasses valg blant vaniljen fra Madagascar, vår svarte TK-vanilje skiller seg ut med sin brunrøde farge og fuktighetsinnhold. Oppdag et unikt alternativ til den smakfulle svarte vaniljen med denne eksepsjonelle og ettertraktede ingrediensen.
Farge: Mørk rød til svart
Tekstur: Glatt, fuktig, litt oljete
Aroma: Klar smak av vanilje og mørk sjokoladeStørrelse: 18-22 cm lang
Vekt: 3-5g per belger
Fuktighetsinnhold: 28-33%
Vanillininnhold: 1.6% til 2.4%...
...En sjokolade-marshmallow er ganske overraskende? Vel, vi har laget det, kom raskt for å oppdage denne fantastiske duften. Lysene beholder sin vakre farge gjennom hele bruken. Aldri la et tent lys stå uten tilsyn. Når lyset er helt brent, kan glasset få et nytt liv. Aldri plasser et tent lys i nærheten av brennbare materialer.
Vekt: 0,150 kg
Størrelse på lys: 90 ml, 300 ml...
...Sjokolade- og karamelliserte mandelstykker, som avslører en smeltende kjerne av praliné laget av mandler og hasselnøtter fra økologisk landbruk.
Størrelse - L 11 x P 6 x H 5,8 cm
Antall per kartong: 4
Minste antall per bestilling: 4
Type minste bestillingsantall: Enhet per kartong
SKU: RO-L-230
Produksjonsland: Frankrike
Forhåndsbestilling: Ja
Bestselger: Nei
Tilpasning: Ja...
...Våre fine kakaobønner, som kommer fra Vest-Afrika, vitner om vårt engasjement for kvalitet og bærekraft, og beriker produktene dine med essensen av sjokolade.
Opprinnelse: Elfenbenskysten
Type dyrking: Økologisk, Konvensjonell
Stil: Råvare, fermentert, tørket/sortert
Fargeklasse: Brun
LUKT: Fruktig, nøtteaktig
Fremmedlegemer: Maks. 1 %
Defekter: Maks. 3 %
Fuktighet: -7,5 % maks
Gjennomsnittlig størrelse: 22 min og ikke mer enn 12 % utenfor området
Kaliber: Min. 35/100 g
emballasje: Jute-sekk
Prøvebestilling: 14 metriske tonn (en 20-fots container)...
... å lage naturlige kosmetikkprodukter. Den rike og intense smaken vil heve alle dine kulinariske kreasjoner.
Det anbefales å oppbevare den i en lufttett beholder, i frukt- og grønnsaksrommet i kjøleskapet. Dens aromatiske og visuelle egenskaper kommer tilbake etter noen minutter i romtemperatur.
Utseende: Fete, oljete, glinsende og myke belger.
Aroma og smak: Sjokoladevanilje, intens og fruktig.
Bruk: Infusjon, krem, bakverk, iskrem, yoghurt, sjokolade, salte og søte oppskrifter.
...Gilles Sicart, rådgiver innen bakeri og direktør for Institutt for tekniske fag innen brød, lanserer sammen med Maé Innovation « finger madeleine formen », en serie former hvor dine sensibiliteter kan uttrykkes uten grenser. Madeleines i originale former, med sjokolade, mandler, korn, lett å spise som reise-kaker… Det er opp til deg å lage oppskrifter og tilpasse dine utstillingsvinduer!
Format: Individuell
Størrelse: 400x300...