Frankrike, Volgelsheim
... å overholde de anbefalte doseringene (se dokumentene nederst på siden). Referanse: PB-1725187 Tilstedeværelse av vanillin: Ja Flammepunkt: 97° C Noter: Balsamisk, Chypre, Fruktig, Gourmet, Orientalsk Topp: Cassis / Karamell / Sitron Hjerte: Hvit blomst / Iris smør / Fersken Bunn: Ambertre / Patchouli / Vanilje...
Portefølje (190)
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt fra Guérande, pakket i en 200g pose med pappbunn, som inneholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamell med saltet smør (8,7 %), melis, potetstivelse, usyret brød (vann, olivenolje, mel), eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåte: Honning og glukosesirup kokes i kjele, eggehvite tilsettes kokt sukker, vanilje, mandler og karamell. Allergener: Mandler, egg, mulige spor av nøtter.
Portefølje (154)
Frankrike, Nimes
... gir den en deilig duft. Man må virkelig holde seg tilbake for ikke å spise den! Sammensetning av julesåpen Denne kaldprosessert såpen er laget med økologisk shea- og kokosnøttsmør. Det er derfor en veldig mild og nærende såpe. Siden det er smør, vil disse såpene smelte sakte for å forlenge julemagien helt til februar! Den vakre oransje fargen kommer fra økologisk gurkemeiepulver som jeg har tilsatt. Gurkemeie brukes rent, som ansiktsmaske for sine antiinflammatoriske og antioksidante egenskaper!
Portefølje (34)
Frankrike, Montrouge
...Kakaosmør fra Fashion And Délices’ World® er et naturlig smør og et skjønnhetsmust. Den kremete og nyskapte formelen gir ultimat fuktighet til huden ved å etterlate et beskyttende og regenererende lag. Men det er ikke alt, for kakaosmør har også antioksidante egenskaper takket være sitt naturlige innhold av vitaminer (A, B, C, E) samt mineraler. De fettsyrene det inneholder er spesielt...
Portefølje (24)
Frankrike, Saint-Omer
...Tradisjonelle smørkjeks AOP fra Isigny, kartongpakke som inneholder 250g smørkjeks. Smørkjeksene er et must fra vårt hus! Oppskriften har ikke endret seg siden 1904. Ekte normannisk smørkjeks, den har 18 tenner og er både sprø og smuldrete. Smaken og den berusende duften vil garantert få deg til å falle tilbake til barndommen.
Portefølje (189)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... all sin klasse med noter av sitrus, pære og honning, mens lagringen i eikefat, men også i store fat og amphorer, gir en fin rundhet med aromaer av smør, vanilje samt et hint av tørket frukt (hasselnøtt, valnøtt). Utvilsomt en av de vakreste vinene fra Anjou i denne stramme og komplekse stilen! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Chenin AOC: Anjou Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Merville
... en stor familie av karamel, som kan variere fra melkekaramel, saltet smørkaramel, vegansk, redusert sukker… Disse karamelene, i form av pasta eller biter, gir en unik tekstur og smak til hvert produkt. Ulike ingredienser kan brukes (honning, melk, krem, sjokolade, smør, vegetabilske fettstoffer…) KARAMEL FARGER Karamel farger er de mest brukte fargene i næringsmiddelindustrien. Kjent for sin...
Portefølje (7)
Frankrike, Feurs
... varmebehandling av mat sukker i nærvær eller fravær av kjemiske forbindelser som fremmer karamellisering. BRENTE SUKKER Brente sukker er flytende eller faste karameller i mørk brun farge oppnådd ved kontrollert varmebehandling av mat sukker i fravær av kjemiske forbindelser som fremmer karamellisering. SPESIALKARAMELLER Spesialkarameller er karameller som stammer fra kontrollert varmebehandling av mat sukker i nærvær av andre ingredienser: melk, krem, smør, saltet smør, fruktekstrakter, honning, malt, sjokolade, vegetabilske fettstoffer.
Portefølje (6)
... 1 kg til tonn. Siden 2005 har selskapet Marion BIAT CHASSEUR D’ESSENCES levert naturlige råvarer ved å tilby et bredt spekter av produkter. Fra tradisjonell ekstraksjon til syntetiske molekyler, CHASSEUR D’ESSENCES tilbyr profesjonelle en variasjon av ingredienser inkludert ESSENSIELLE OLJER, ABSOLUTTER, VEGETABILSKE OLJER, CO2-EKSTRAKTER, MARINE EKSTRAKTER, SMØR, AROMAER, DUFTER, VEGETABLE EKSTRAKTER, MAKERATER, RESINOIDER OG OLÉORESINER samt SALTER, LEIRE, EKFOLIANTER OG MIKAS. https://www.codeoils.com/...
Portefølje (2)
Velkommen til Nyanga Smart Caring (NSC) universet, en verden av aromatiske oljer, botaniske smør og andre naturlige skatter, designet for å nære huden og vekke sansene. Vi er to søstre, lidenskapelige siden barndommen for håndverkspleie og respektfulle overfor miljøet. Vår misjon: å avdekke produkter for moderne menn og kvinner, uansett hudtone, som respekterer naturen, laget for å hjelpe dem å...
Frankrike, Rungis
...Opprettet i 1934, bærer Desailly høyt fargene til osteprodukter fra Europa på grossistmarkedet i Rungis. Osteforhandlere fra far til datter, er historien til familien 'Desailly' nært knyttet til hallene i Paris ... Selskapet Desailly smaker og velger ut meieriprodukter (melk, smør, oster), egg, og videreselger dem til ostehandlere, store kjeder og restauratører: hvis man for noen år siden snakket...
Frankrike, Marseille
...naturlig, sprø, gammeldags, med appelsin eller kirsebær, det er et stort utvalg av valg som venter på godterelskere hos Chocolatière de Marseille. Min hemmelighet? Det er en produksjon på stedet, helt manuelt, med tradisjonelle metoder, tilegnet i løpet av femten år hos La Chocolatière du Panier, som har vært stengt siden 2013. Unik adresse i Marseille, ikke langt fra Vieux-Port, på 35 rue Vacon 13001 Marseille Tlf.: 04.91.11.96.24...
Portefølje (1)
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini er den franske spesialisten på tilberedning av hermetiske snegler, skjell og fylte snegler... Snegler er en familietradisjon. Romanzini har vært tro mot gastropodene siden 1921: snegler i sin naturlige form, snegler i saus, ferdigretter med snegler, snegletartiner, persille-smør, muslinger, frosker, snegler i sin naturlige form, oppskrifter på hermetiske snegler, frosne snegler eller...
Frankrike, Saint-Malo
A Saint-Malo Intra Muros: La Maison du Beurre. Siden 1927, i hjertet av bymurene, i en av de eldste bygningene i Saint-Malo Intra-Muros, tilbyr teamet til Jean-Yves Bordier å dele sin lidenskap for smør og ost med deg! Bordier-smøret er berømt over hele verden. Jean-Yves Bordier er smørmester. Han er den siste håndverkeren som bruker en treblander for å lage smøret sitt. Han produserer både for...
Frankrike, Arraye Et Han
Liten melkegård i Val de Seille med rundt femti melkekyr. Siden 2000 har gården vært drevet økologisk og har nylig begynt å produsere meieriprodukter. Produkter tilgjengelig for salg: Naturell og fruktyoghurt. Kremost. Smør. Krem. Melkedesserter. Poser med rå melk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play