...Jordbær, med det latinske navnet Fragaria Ananassa, er frukten av jordbærplanten, en urt som tilhører rosefamilien. FRDP skaffer seg økologiske jordbær dyrket i friluft, hovedsakelig fra utvalgte produsenter i Italia og Polen. Når de ankommer fabrikken, blir de ferske økologiske jordbærene godkjent, vasket, fjernet for stilker, haler og blader, sortert og deretter IQF-frosset.
Jordbær fra økologisk landbruk: 100%
Total energi: 34 Kcal 145 kJ
Kostfiber: 1,1 g
Proteiner: 0,7 g
Salt: Spor...
...Roger produserer sine Grissini Piccolo, små gressini fraItalia, i henhold til den autentiske oppskriften fra innbyggerne i Torino, utviklet på 1600-tallet av bakeren fra huset Savoy i Torino. Mesterne i livets kunst nyter Grissini i alle anledninger: som brød til enkel snacks eller med aperitiff.
Hvetemel, gluten, vegetabilske fettstoffer (ikke hydrogenerte oljer og fettstoffer (palme- og rapsolje), vann), bakergjær, malt, salt, emulgator: soyalecitin (uten GMO).
...Opprinnelig fra Sentral-Asias fjell, vokste aprikostreet vilt for allerede 5000 år siden og ble introdusert i Europa av Aleksander den Store. Romerne kalte det praecoquum, som betyr «tidlig». Importert fraItalia på midten av 1400-tallet, hadde det først ikke stor suksess i Frankrike, men 300 år senere vil dyrkingen av aprikostreet ta av. Aprikostreet finnes på alle 5 kontinenter, men mer enn 50...