Frankrike, Wissous Cedex
110km
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
133km
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
191km
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Rungis
113km
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale delikatesser, foie gras, laks Label Rouge, ferske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Produksjon av regionale og utenlandske spesialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Frankrike, Montreuil Bellay
188km
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Bressuire
231km
Frankrike, Vibraye
117km
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Frankrike, Orleans
29km
Frankrike, Hugleville-En-Caux
228km
Frankrike, St Gondon
24km
Frankrike, Gaillard
27km
Frankrike, Huisseau Sur Mauves
42km
Frankrike, St Leonard En Beauce
63km
Frankrike, Villebarou
69km
Frankrike, Blois
70km
Frankrike, Contres
70km
Frankrike, Vierzon
57km
Frankrike, Montrichard
90km
Frankrike, Pont Ste Marie
153km
Frankrike, La Ferte Gaucher
140km
Frankrike, Aixe Sur Vienne
233km
Frankrike, Nogent Sur Marne
123km
Frankrike, Joue Les Tours
127km
Frankrike, St Pierre Des Corps
118km
Frankrike, Totes
232km
Frankrike, La Fleche
172km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play