Frankrike, Rabastens De Bigorre
Hvis du er forhandler, delikatessebutikker, GMS, grossister? Ikke nøl med å kontakte oss. Med mer enn et århundre med erfaring og en unik kompetanse, skiller Conserverie du Sud seg ut som den ledende produsenten av terriner basert på svinekjøtt og den eneste med nasjonal og internasjonal rekkevidde. Conserverie du Sud har inngått et lokalt samarbeid og får levert svinekjøtt med merkevare fra en a...
Portefølje (27)
Frankrike, La Fouillade
Vi er stolte av å være produsenter av økologiske landbruksprodukter, inkludert svinekjøttprodukter og øl. Alle våre griser oppdrettes i samsvar med disse standardene, og får en diett bestående utelukkende av sertifiserte økologiske korn fra vår egen gård. Deres velferd er i sentrum av våre bekymringer, og de lever i komfortable fasiliteter med strø av halm, og har også tilgang til utendørsområder ...
Portefølje (11)
Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er ...
Frankrike, Fonsorbes
Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godk...
Frankrike, Aurillac Cedex
La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og ...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykk...
Frankrike, Foix
I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndve...
Frankrike, Lacaune
Allerede i 1926 begynte en "Milhau" oppdrett av svin og produksjon av spekemat i høyden i hjertet av Monts de Lacaune: en ny spekemat fra Lacaune var født. Senere, i 1967, overtok Yves Milhau sin bestefars yrke ved å etablere sine verksteder i hjertet av spekematens hovedstad i Occitanie: Lacaune, smaken av terroir. I dag fortsetter den 4. generasjonen å videreføre tradisjonen ved å lage autenti...
Frankrike, La Vergne
Frankrike, Aixe Sur Vienne
Frankrike, Connerre
Frankrike, Colmar
Frankrike, Peyrolles En Provence
Frankrike, Pouldreuzic
Frankrike, Brienne Le Chateau
Frankrike, Lambersart
Frankrike, Saint Amour
Frankrike, Verdun
Frankrike, Bellegarde Sur Valserine
Frankrike, La Talaudière
Frankrike, Toulouges
Frankrike, Duerne
Frankrike, Douzens

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play