• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • pork sausage products

Resultater for

Pork sausage products - Frankrike

Frankrike
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SARL RINJONNEAU & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, og producers of dry-cured salamis bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  5. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, og Lonzo fillet from Corsica bransjene. Det har base i Sarrola-Carcopino, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. MAS SA

    Frankrike

    Selskapet MAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, dressed pork products, ham factories, Posteier, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Le Rouget, Frankrike.

  2. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

  3. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrike

    Selskapet ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Saint-Lizier, Frankrike.

  5. LES CHARCUTERIES D'ARMOR

    Frankrike

    Selskapet LES CHARCUTERIES D'ARMOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, pork, poultry, og sale of delicatessen meats bransjene. Det har base i Lannion, Frankrike.