Frankrike, Tulette
... alkohol. I sine vakre flasker vil de være perfekte som gave eller til en kveld. Ettermiddagskaffen og frokosten er veldig viktige måltider, så velg våre deilige franske delikatesser i ny drakt: kaker og brød, madeleines, bestemors syltetøy, fransk honning, te, nougat ... et utvalg av glede og deling. Besøk vår nettside eller en av våre butikker tilgjengelig overalt i Frankrike!
Frankrike, Saint Vt
... behov når det gjelder vekt, størrelser, råvarer...? Krever du alltid mer kvalitet, nyhet, sikkerhet og service? PLANETE PAIN vet hvordan vi kan imøtekomme dine forventninger: halvbaguette, halvbaguette med malt, halvbaguette med flere kornsorter, halvbaguette fullkorn, bouchon, fullkorn bouchon, bouchon med flere kornsorter, malt rundstykke, brød, baguette, fullkorn baguette, baguette med flere kornsorter, økologisk halvbaguette, fiber halvbaguette, økologisk rundstykke, croissant, maxi croissant, pain au chocolat, maxi pain au chocolat.
Frankrike, Yvre L Eveque
Håndverksmøller. Produsent av 100% fransk hvetemel. Produsent av bakevennlige meltyper. Bakevennlige meltyper for bakere. Rødmerket mel for tradisjonelt fransk brød. Produsent av konditormel. Hvetemel for produksjon av butterdeig og hevet deig. Hvetemel for produksjon av wienerbrød. Mel for brød rikt på korn. Produsent av økologiske meltyper. Mel for tradisjonelle baguetter. Mel for tradisjonelle baguetter beriket med solsikkefrø. Mel fra CRC-hvete.
Frankrike, La Loubière
SA L’Epi du Rouergue ble opprettet i april 1973 av syv bakere og konditorer fra landsbygda (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château og Nuces). Bygget på området til den håndverksmessige sonen i Lioujas, som ligger 10 km fra Rodez i Aveyron, hadde Fournil som mål å levere brød til de tilknyttede bakerne, lokale myndigheter og potensielle kunder. Herr MOLINIE, som var etablert i...
Frankrike, FEIGNIES
Huset MENISSEZ posisjonerer seg som en av lederne innenfor produkter av frysevarer under beskyttende atmosfære og bakte brød. Selskapet genererer i dag mer enn 50 % av omsetningen sin fra eksport, med over 100 000 tonn produsert hvert år. Til stede på markedet vårt i mer enn 50 år, gjør vår erfaring at vi kan holde oss i kontakt med markedet for best mulig å imøtekomme deres behov og forslag.
Frankrike, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc signerer den industrielle kompetansen til Groupe HOLDER; en familiehistorie som har blitt skrevet siden 1889. En unik historie i Frankrike, av bakere som er fast bestemt på å videreføre smaken av godt brød. Château Blanc er det første franske slottet for bakeri, konditori, bakverk og catering. Slottet for en ny æra hvor teknologiene brukes til å bevare håndverkskunsten. Vi har...
Frankrike, Noyal Sur Vilaine
... bakeren! Siden den gang har MERAND kontinuerlig utvidet sitt maskinproduksjonssortiment, både halvindustrielle og industrielle linjer, og for alle typer brød. Og i mer enn 60 år har vårt selskap nå designet og produsert moderne, utvidbare arbeidsverktøy som er enkle å bruke. Eksporten genererer i dag 60 % av omsetningen til MERAND. Vår motto: "Innovasjon i tjeneste for bakeren og respekt for baketradisjonen". Ring oss eller skriv til oss, vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine!
Frankrike, St Agathon
... vår tradisjonelle kjærlighet til brød. I dag forbereder Daunat også salater, desserter, naturlige snacks, mellommåltider... Et stort utvalg av oppskrifter å oppdage ... Baguettesandwicher. Club-sandwich og trekantsandwich. Wraps. Salater. Kaker. Fra salater til trekanter, via desserter eller snacks, tilbyr Daunat deg snackingpausen for alle dine ønsker. Nyt hvert øyeblikk.
... gjør Bongard til den foretrukne partneren innen bakeri- og konditorbransjen. Vi tilbyr et komplett tilbud bestående av manuelle og automatiske utstyr for små og store produksjoner, eltemaskiner og maskiner for deigbehandling, steinovner, roterende og ventilert ovner, fermenteringsrom, hurtigfrysing, lagring, og automatiske grupper (små brød, pizzaer, ...). Vi prioriterer kvaliteten på tjenesten og lytter til kunden.
Frankrike, Servon-Sur-Vilaine
Bridor tilbyr et utvalg av over 30 deilige oppskrifter utviklet av mesterbakerne fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort utvalg av baguetter. Små og store brød på stein. Sprø og gyldne, beregnet for profesjonelle innen hotell- og restaurantbransjen. Produkter utelukkende laget med ekte smør og uten hydrogenerte fettstoffer. Leverandør av bakeri. Leverandør av brød. Leverandør av bakverk. Leverandør av konditorvarer. Produsent av frossen, rå bakverk. Leverandør av frossen, forhåndshevet bakverk. Engrosleverandør av frosne konditorvarer.
Frankrike, Saint Geosmes
Som dere, har vi gjort brød til vår spesialitet. Som dere, er vi kravstore når det gjelder kvaliteten på det vi produserer og selger. JAC har tre produksjonsanlegg lokalisert i Liège, Langres og nylig i Orléans. Fabrikken i Liège har utviklet sin ekspertise innen skjærere, mens anlegget i Langres er spesialisert på formere og hydrauliske delere. Når det gjelder fabrikken i Orléans, utvikler den sin store ekspertise innen automatiserte linjer. For kvaliteten på tjenesten har vi to «logistikk»-enheter plassert i Boston og Heidelberg. Det er dette som er JACs effektivitet!
Frankrike, Saint-Macaire-En-Mauges
... brød og bakverk, samt automatiserte transport- og håndteringssystemer: ladere og utladere av rister, vogner. Maskinen, utstyrt med en eller flere dyser montert på en XY-akse og styrt av en numerisk kontroll, er beregnet for bakerier, ferske eller frosne konditorvarer, søte eller salte bakverk, samt kjøtt og fisk, frukt og grønnsaker, og tillater kutting av alle standard eller tilpassede former.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Frankrike, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
... papiremballasje; emballasje for galette des rois og poser; esker og bokser til makroner; bakeformer; bakepapir; papir og gasbind; brød- og baguetteposer; croissantposer; vanntette poser for kylling, kjøtt og fisk; frukt- og grønnsaksposer; sandwichposer; hvite konditorunderlag og gullkonditorunderlag.
Frankrike, Clermont-Ferrand
...Hos KM Burger er «Hjemmelaget & Tradisjonelt» stikkordene for vår restaurant. Vi tilbyr autentiske burgere 100% Hjemmelaget med ferske, lokale og kvalitetsprodukter. Hos KM BURGER kjenner vi ikke til frysing! Alle ingrediensene vi bruker er råvarer og tilberedes i vårt kjøkken. Først og fremst vårt håndlagde brød som lages av en lokal baker. Når det gjelder kjøttet, tilbyr vi generøse 140G biffer...
Frankrike, Vergeze
BIO AUDEMA er et selskap som baserer sine verdier på respekt for miljøet og kvaliteten på produktene sine. De tilbyr derfor et komplett utvalg av produkter fra økologisk landbruk: frukt, grønnsaker, brød, spekemat og ost i skiver, løsvekt, dagligvarer, rengjøringsprodukter, ... samt et nytt økologisk produkt: essensielle oljer.
Frankrike, Poitiers Cedex 9
... produkter, frosne, hermetiske, cateringprodukter, pølsemakeriprodukter), bakeri og konditori (industrielle enheter for produksjon av brød, bakverk og kaker både ferske og frosne), egg (pakker for egg, produksjonsenheter for eggprodukter), logistikk (logistikkplattformer, fryselager), silos og dyrefôr (forsyning, innsamling, lagring, tørking, fôr til husdyr), industriell arkitektur (butikker, kontorer, industribygg) ...
Frankrike, Narbonne
Pedro Sas er spesialisert på laboratorieprodukter for bakeri og konditori. Pedro har oppnådd et sterkt rykte blant fagfolk. Pedro har internasjonal rekkevidde og dekker 4 franske departementer: Aude, Tarn, Haute Garonne og Ariège.
Frankrike, la bouexiere
Trekonstruksjon, vedlikehold og reparasjon Gassbrenner, salg og installasjon...
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Frankrike, Servon Sur Vilaine
Bridor tilbyr et utvalg av over 30 smakfulle oppskrifter utviklet av mesterbakere fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort utvalg av baguetter. Små og store brød på stein. Sprø og gyldne, beregnet for profesjonelle innen hotell- og restaurantbransjen. Produkter utelukkende laget med smør og uten hydrogenerte fettstoffer. Leverandør av bakeri. Leverandør av brød. Leverandør av bakverk. Leverandør av konditorvarer. Produsent av frossen, rå bakverk. Leverandør av frossen, forhåndshevet bakverk. Engrosleverandør av frosne konditorvarer.
Frankrike, Sainte Hermine
Frankrike, Royaumeix
I Royaumeix dyrker vi korn – hvete, rug og spelt – som vi maler til mel i vår håndverksmølle med stein. Denne produksjonen gjør det mulig å lage våre ulike produkter, naturlige brød eller brød med frø, som formes for hånd og stekes i en vedfyrt ovn, samt boller og mel. Spesialiteter: Naturlige hvete- og frøbrød, speltbrød, rugbrød, landbrød, loff, frøfougasse, mel, tortiller og speltkjeks;...
Frankrike, Roncq
Frankrike, Sarrebourg
Frankrike, Montelimar
Frankrike, Saint-André-Les-Vergers
Frankrike, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE er et selskap som spesialiserer seg på ferdigfylte bakverk. DUFOUR INDUSTRIE tilbyr deg et komplett og variert utvalg av dehydrerte produkter: kremkaker, babas, butterdeig, smuldrepai, genoise og marengs.
Frankrike, Tourche
Frankrike, Reims Cedex 3

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play