Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
Frankrike, Huelgoat
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferske egg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor...
Frankrike, Ploufragan
... har teknologi kun en hensikt når den perfekt tjener de målene som er satt sammen med kunden. Vi prioriterer dialog og en helhetlig tilnærming til prosjektet for å tilby den eller de løsningene som er best tilpasset forespørselen. Vi er spesialister på fjærfeprosesser, partnere og skapere av løsninger for fagfolk innen egg og eggprodukter. Produksjon av matvareutstyr, automatisering og robotikk, palleterings-/de-palleteringsroboter, kassefyllingsroboter, kasser og bokser, transportbånd.
Frankrike, Revel
... produkter laget av fugl, hele eller delte i standardiserte størrelser, i samarbeid med andre selskaper: • Hvit kalkun • Fete ender • Magre ender • Magre andunger • Kanin • Vaktler, duer, egg Disse partnerne har jobbet med oss i mange år med samme fokus på kvalitet og sporbarhet, med kjøtt som alltid stammer fra dyr som er oppdrettet, slaktet og bearbeidet i Frankrike.
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... liker også å skape nyheter både når det gjelder produkt og emballasje. Nyheten i år kommer fra sammensetningen av våre smørbare spesialiteter og den ancestrale oppskriften på "gibassié" fra Provence, som har gitt opphav til en aperitiff-kjeks laget med olivenolje, uten smør eller egg, og med smaker fra Provence, Croq’ Apéro.
Frankrike, Poitiers Cedex 9
... produkter, frosne, hermetiske, cateringprodukter, pølsemakeriprodukter), bakeri og konditori (industrielle enheter for produksjon av brød, bakverk og kaker både ferske og frosne), egg (pakker for egg, produksjonsenheter for eggprodukter), logistikk (logistikkplattformer, fryselager), silos og dyrefôr (forsyning, innsamling, lagring, tørking, fôr til husdyr), industriell arkitektur (butikker, kontorer, industribygg) ...
Produksjon, emballering og markedsføring av konsumegg i nord for Paris.
Frankrike, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL ble grunnlagt i 2020 og har sitt hovedkontor i Asnières Sur Seine, Frankrike. Selskapet spesialiserer seg på import og eksport av matvarer, inkludert hvitløk, neper, appelsiner, olivenolje, vin, osv... Den agroindustrielle sektoren produserer forbruksvarer fra produkter som stammer fra landbruk og husdyrhold. Produkter som yoghurt, ost, frosne måltider, patéer, sjokola...
Frankrike, Pedernec
Siden 2000 har OVOCOM utvidet sine kommersielle tilbud på grossistmarkedet i hele Den europeiske union, hovedsakelig i Frankrike. Som et uavhengig salgskontor for egg, markedsfører vi standard eggeskall, kalibrerte eller ikke, PPA, ØKO for emballasje eller industri. Vi markedsfører også alle emballasjer beregnet for pakking av eggeskall.
Frankrike, Saint-Araille
Surcylage av eggeskall Egg Design: Den europeiske referansen for eggeskall Fra parakeiegg til strutsegg! Sjeldne egg, dekorerte egg og alt utstyret for å dekorere, presentere og beskytte dem. Vi tilbyr eggeskall fra ulike arter for dekorasjon (skulptur, maling) men også for mer uvanlige bruksområder, som lamper, duftdiffusorer... også leveranser til høykvalitets restauranter, cocktailbarer, osv...
Frankrike, Bain De Bretagne
Frankrike, Le Bourget
En grossist av matvarer tilbyr deg høykvalitets østlige og vestlige produkter. Olje, alkoholfri drikke, tørkede grønnsaker, tørkede frukter, krydder, et bredt utvalg av småkaker, LIPTON-te, VIVA-melk, egg.
Frankrike, St Lon Les Mines
Frankrike, St Raphael
Frankrike, St Mande Sur Bredoire
Frankrike, Mauleon
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder. Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper: SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke) BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.
Frankrike, Maurecourt
Frankrike, Rountzenheim
Frankrike, Caen
Frankrike, Pierrefitte Es Bois
Frankrike, Rungis
Frankrike, Chatuzange Le Goubet
Frankrike, Saint-Vaast-En-Cambrésis
Frankrike, Carvin
Frankrike, La Rochette
Frankrike, Villefranche Du Queyran
Frankrike, Sept Freres

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play