Frankrike, Tiercé
... revolusjonert distribusjonen av brød i landlige områder og kommersielt vanskeligstilte soner. maBaguette er alltid i bevegelse, alltid på jakt etter innovasjoner. I dag tilbyr våre baguette-automater ulike betalingsmetoder for forbrukeren, distribusjon av doble produkter, SMS-varsler til bakerne som eier maskinen for å informere dem om gjenværende lager av ferske baguetter, lysvarsler slik at...
Frankrike, Vinay
... gjør selskapet i stand til å være reaktivt og dermed raskt tilpasse seg etterspørselen. En moderne bygning gjør at vi kan være i forkant av teknologien når det gjelder organisering, produktivitet, sikkerhet og sporbarhet. 500 produsenter blir valgt ut på en svært grundig måte av våre innkjøpere. En liten struktur med 7 personer hele året og 15 personer i sesongen gjør oss svært reaktive.
Frankrike, Blagnac
...La Maison Baumont er en familiebedrift fra Sørvest-Frankrike, spesialisert på trøfler. Denne bedriften vil gi deg råd om hvordan du best kan bruke trøfler og tilby deg kulinariske kreasjoner rundt sin spesialitet, som "Kamskjell med honning og trøffel" eller "Egg cocotte med sopp". Gjennom sin nettbutikk finner du både ferske hvite og svarte trøfler, samt sommertrøfler, glass med hele trøfler...
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
... grønnsaker, delt opp i 5 tilberedningsmetoder, – ferske frukter, i soloformat eller for deling, for en nytelse når som helst på dagen. Den konstante kvaliteten og tilgjengeligheten av produktene er mulig takket være nettverket av et tyvetalls partnerprodusenter over hele verden.
Portefølje (10)
Frankrike, Ville La Grand
... bedøvelse. Seriøsitet før profitt for å kunne betjene deg bedre. Vår nærhet til industrien gjør at vi kan tilby deg en konstant og jevn påfylling gjennom hele året. Vi er selvfølgelig lyttende og reaktive til alle problemstillinger for å gi deg en personlig service.
Frankrike, Mettray
Filial av FILPACK-gruppen, FILPACK INDUSTRIE, industriell ingeniørkunst for emballering og produksjon av spesiallinjer for næringsmiddelindustrien, tilbyr et bredt spekter av løsninger for veiing, emballering, avlasting, transport, dosering, kalibrering, osv. Vi veier og teller alle tørre, ferske, IQF, hele, kuttede, emballerte, skjøre eller klissete produkter. FILPACK har inngått partnerskap med...
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
Frankrike, Cahors
... spesialiteter fra regionen med trøfler, foie gras, steinsopp over hele Frankrike. Trøflene høstes mellom november og mars, og kjøpes "i jorden" på markedene. Alle trøflene gjennomgår tre påfølgende sorteringer før de selges som ferske trøfler eller trøfler på glass. Huset tilbyr Den svarte vintertrøflen, andre arter av trøfler som Den hvite trøflen fra Italia – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, hvit sommertrøffel, kinesisk trøffel, såkalt burgundertrøffel, trøffel fra Lorraine, fersk trøffel, svart vintertrøffel, trøfler på glass.
Frankrike, Reville
... kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Profesjonaliteten til hele vårt personale er grunnlaget for selskapets omdømme. Vårt sortiment er som følger: purre, grønnkål, brokkoli, sellerirot, stilkselleri, kruspersille, romanesco-kål, blomkål, hvit/rød kål, nepe, vasket gulrot, sandgulrot, pastinakk, fennikel, nypotet... Nyhet 2016: mikrobølgeovn-pose med ferske poteter...
Frankrike, Paris
LEOFRESH: eksportør spesialisert på ferske matvarer. Handel med kvalitets ferske produkter. Levering over hele Frankrike og eksport. Spesialisert i salg og eksport av frukt og grønnsaker. LEOFRESH er en grossist eksportør basert på det internasjonale markedet i Rungis. Det er med særlig omsorg at LEOFRESH fokuserer på kontinuerlig søk etter gastronomiske produkter med høy verdi for stjerne-restauranter eller førsteklasses restauranter.
Frankrike, Roissy Cdg Cedex
... ikke-matprodukter. Den rike kunnskapen og erfaringen til ISHIDA-personalet gjør det mulig for industrien å dra nytte av de beste løsningene for å forbedre sine veie- og emballasjeoperasjoner. ISHIDA Europe og dets datterselskaper har ansvaret for salg og service til hele vår kundebase i Europa, Midtøsten og Afrika.
Frankrike, Paris
... har ansvaret for hele den kommersielle relasjonen i Frankrike: prospektering, behovsanalyse, forhandlinger i nærvær av deres salgsledelse om nødvendig, installasjon og oppstart av utstyret, intervensjon for reparasjon og fjernassistanse, opplæring av personale og kundeservice.
Frankrike, Schirmeck Cedex
Groupe MECATHERM designer, produserer og installerer ovner, maskiner og automatiserte produksjonslinjer for bakeri-, konditori- og patisserieprodukter, ferske eller frosne, stekte eller forstekte, over hele verden. Avhengig av produkttype, prosess og ønsket hastighet, har Groupe MECATHERM en løsning som passer til dine behov:...
Frankrike, Marseille
... for deg fra hele verden. Videre er typologien av våre kunder svært variert: Importører, Grossister, GMS, Innkjøpssentraler, Catering, sentrale kjøkken, Hotellrestaurantkjeder, Kryssningsskip, Provisioning … Vi tilbyr å dele vårt engasjement og vår grundighet i behandlingen av dine behov, samt vår involvering i gjennomføringen av dine prosjekter.
Frankrike, Oyonnax
ORUS representerer en ny kategori av mat som møter de biologiske behovene til hunder og katter, nemlig et kosthold basert på varierte ferske kjøtttyper og rikt på proteiner. ORUS er rikt på uovertrufne innhold av frittgående fjærfe, hele egg fra rede, hele villfisk og kjøtt fra dyr som er oppdrettet utendørs - oppdrettet eller fanget i vårt område av pålitelige folk. Alle ingrediensene leveres...
MASSE La Maison du Foie Gras siden 1884. Huset MASSE er fortsatt spesialisten på rå foie gras for profesjonelle. Etablert over hele Frankrike, til stede i Europa og utover, vet de hvordan de skal identifisere behovene til hver enkelt for å gi et presist og kvalitetsrikt svar. Med sin erfaring, og med øret mot kundene, har huset MASSE også bygget opp et utvalg av ferske produkter, praktiske frosne...
Frankrike, Reims
Selskapet STEB - ERIC BATON, et nasjonalt transportselskap, er lokalisert i Reims i departementet Marne. Vi tilbyr våre tjenester innen transport av ferske eller frosne produkter i 20m3, og vi utfører ekspressleveranser over hele Frankrike. Vi er spesialister på ekspresstransport av varer og hastetransport av pakker. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om alle våre tjenester. Vi vil med glede svare deg så raskt som mulig.
... over hele verden (70 destinasjoner i omtrent 50 land), vi har et utvalg på 26 000 referanser. Vi er til stede i Afrika, Asia, Midtøsten, Russland, Oseania... Hvis du ønsker mer informasjon om eksport av gastronomiske produkter, vennligst kontakt oss på telefon 0141806161, på faks 0141806169 og på e-post paris.gastronomy@wanadoo.fr.
Frankrike, Rungis Cedex
PLATINUM SEAFOOD SAS er kommisjonær for sjømat, handelsmann i fisk og sjømat med base på Rungis-markedet. Vi tilbyr hver dag produkter fra fiske fra hele verden. PLATINUM SEAFOOD sørger for engros salg av fisk på sjømatpaviljongen i Rungis og tilbyr også levering i Frankrike samt eksport av fisk i engros. PLATINUM SEAFOOD SAS tilbyr et flott utvalg av fisk med salg av ferske sjømatprodukter som...
Produsent og bearbeider av grønnsaker, Rosée des Champs selger ferske grønnsaker, ferdigskårne rå grønnsaker og vakuumpakkede, pasteuriserte kokte grønnsaker. Merket Rosée des Champs, som ble grunnlagt i 1986, har sin opprinnelse i et kooperativ bestående av 65 grønnsaksprodusenter fra Val de Loire, og er nå til stede over hele landet. Ferdigskårne rå grønnsaker, som er vasket, skrelt, kuttet og...
Frankrike, Rosny Sous Bois
... gjennom våre tropiske frukter!!! Hva er fruktpuré? Det er mulig at du stiller deg dette spørsmålet, siden det ikke er så utbredt blant privatpersoner i Frankrike ennå. Det er hovedsakelig i Sør-Amerika at denne typen produkt er veldig vanlig, da smaken og de naturlige kvalitetene bevares. Dette store kontinentet er fullt av ferske eksotiske frukter, men leveringstiden fra ett land til et annet medfører noen ganger for mye svinn. Ingen fargestoffer, ingen aromaer eller tilsatt sukker.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.