Frankrike, Baie-Mahault
... forplikter oss til å tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Alle våre produkter er produsert med metoder som respekterer miljøet, og vi jobber for å tilby økologiske produkter dyrket uten kjemikalier. Ved å følge prinsippene for rettferdig handel, garanterer vi at våre lokale produsenter får en rettferdig og rimelig betaling for sitt arbeid, noe som bidrar til deres...
Portefølje (51)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Oppdag det pulserende hjertet av Karibien med Îles & Délices, din inngang til en uovertruffen håndverksmatopplevelse. Vårt eksklusive utvalg av delikatesser, laget med lidenskap, dedikasjon og en absolutt forpliktelse til autentisitet, inviterer deg til en sanselig reise inspirert av rikdommen og eksuberansen fra de tropiske øyene. Hvert produkt i vår katalog, nøye utarbeidet uten egg, melk og...
Portefølje (3)
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
Frankrike, Paris
... salgsbutikk og et produksjonssted. Boutargue kunne kjøpes etter størrelsen på egget, enten per kilo eller i pakker. På samme måte som i en skobutikk hvor hver person velger etter sin skostørrelse, kunne hver kjøper her velge etter størrelsen på sin appetitt. Det var også et møtested for grossister som kom for å handle direkte uten mellomledd. I 1997, da etterspørselen etter boutargue ble stadig større...
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
... Våre mel er laget kaldt på granittkverner fra Tarn, vår mølle er franskprodusert, og vi bevarer dermed alle næringsstoffene i kornene. Våre pastaer er uten egg, uten salt, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer for å garantere en smak og kvalitet uten sammenligning. For å imøtekomme de mest krevende smakene, tilbyr vi et variert utvalg av produkter, perfekt tilpasset franske...
Portefølje (10)
MAISON CRAQUELIN, en håndverksbakeri beliggende i Provence, produserer og selger 100% naturlige småkaker laget med fransk smør, fransk mel og egg fra frittgående franske høner. Våre håndlagde småkaker er uten fargestoffer, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Fra elting til forming og baking, er våre småkaker 100% håndlagde. Ingrediensene som brukes, er nøye utvalgt for å sikre optimal...
Portefølje (12)
Frankrike, Oyonnax
... til våre kjøkken hver dag, fylt med helsefordeler. ORUS-mat og godbiter inspirerer tillit hos dyreelskere overalt, og garanterer at dine kjære hunder og katter forblir glade, sunne og sterke! ORUS tilbyr passende mat for alle dyr. Våre produkter er laget uten hvete, soyabønner, sukker eller GMO. Vi tilsetter selvfølgelig heller ingen kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Vår...
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
Frankrike, Huelgoat
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferske egg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor...
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... liker også å skape nyheter både når det gjelder produkt og emballasje. Nyheten i år kommer fra sammensetningen av våre smørbare spesialiteter og den ancestrale oppskriften på "gibassié" fra Provence, som har gitt opphav til en aperitiff-kjeks laget med olivenolje, uten smør eller egg, og med smaker fra Provence, Croq’ Apéro.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play