Frankrike, AUBAGNE
Kruz Seafood er spesialisert på handel med frosne sjømatprodukter. Takket være over 25 års erfaring og pålitelige leverandører, som i stor grad betraktes som partnere, har selskapet klart å etablere seg på det europeiske markedet.
Frankrike, Bergerac
Alimentation Fine de France er den franske grossisten av delikatesser som er referansen takket være en streng kvalitetspolitikk: utvalg av produkter basert på strenge smak- og kvalitetskriterier, med minimal bruk av diverse tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler, samtidig som man fremmer brukervennlighet og innovasjon, i respekt for den franske kulinariske tradisjonen. Implementer...
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY er et ungt selskap som spesialiserer seg på å utvikle originale oppskrifter basert på edle produkter, som kamskjell, snegler, trøfler... og markedsføre disse gastronomiske produktene til profesjonelle. Deres merverdi: å "tørre" å krysse produktfamilier for å tilby oppskrifter som skiller seg ut og er festlige.
Frankrike, Chevilly Larue
Frankrike, La Boissiere Ecole
Frankrike, Concarneau
Frankrike, Lau Balagnas
Frankrike, Bastia
Frankrike, Festes-Et-Saint-André
Frankrike, Collioure
Frankrike, Courbevoie
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Frankrike, Saint Quay Portrieux
Frankrike, Carentan
Frankrike, Wimille
Frankrike, Wimille
Frankrike, Quiberon
Frankrike, Montreuil
Frankrike, Villette
Frankrike, La Motte Servolex
Frankrike, Arzon
Frankrike, Penmarch
Frankrike, Port Saint Louis Du Rhône
Frankrike, Monchy Le Preux
Frankrike, Replonges
Frankrike, Outreau
Frankrike, Le Château D'Oléron
Frankrike, Boulogne Sur Mer

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play