...krydder og ingredienser, lagring og håndtering, emballasje og merking, arbeidsklær… Forsyningene som tilbys er forbruksmateriell for alle våre kunder som utgjør "matfagene", som inkluderer yrker innen slakteri, pølsemakeri, catering, fiskehandel, meieri, konditori, bakeri, sjokoladeproduksjon, frukt- og grønthandel, dagligvarehandel, osv.
Frankrike, Montauban De Bretagne
Selskapet B C INOX er spesialisert og anerkjent innen rustfritt stål og betjener storkjøkken og produksjon av spesialtilpasset utstyr i rustfritt stål for storhusholdning (offentlig sektor, restaurant, fiskehandel, slakteri, pølsemakeri og catering). BC Inox ble grunnlagt i 1995 med mål om å produsere kvalitetsutstyr som er holdbart for profesjonelle innen matlaging og hotellbransjen i...
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det meste av sine leveranser med sin egen lastebilflåte.
Frankrike, Aussillon
... franske verdikjeden; vi ønsker å distribuere så mange produkter som mulig laget i Frankrike og med respekt for miljøet. Verden av slakteri og pølsemakeri er i konstant endring, og vi ønsker å styrke vår støtte i utviklingen av våre kunders bearbeidede produkter ved å tilby dem opplæring og digitalt innhold. Å gjøre bestillingsprosessen enklere er en av våre andre bekymringer, og vi vil snart være i stand til å tilby deg løsninger.
Frankrike, Nice
... alle merker og typer, fra 2.500 euro eks. mva, fra 24 til 60 måneder. Parker og Hager, Matfag, Bakeri, Konditori, Slakteri, Kjøttforretning, kjølemonter... IT, sikkerhetssystem-alarm, videoovervåkning... Kontorutstyr, telefonisystem... Vaskemaskin-tørketrommel... små utstyr: rengjøring, feiing, håndtering, garasjeutstyr... Kontakt oss for alle forespørsel: For selskaper som regelmessig publiserer...
Frankrike, Saint Brieuc
...Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering og Fersk Kjøtt Slakteri! Ikke-intensiv og Ansvarlig Oppdrett! Fôret & Oppdrettet Utendørs! Ulastelig Hygiene! Halal & Kosher!
Frankrike, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES er en slakteri med håndverksmessig og regional kompetanse. Kvaliteten på svinene som bearbeides av Bories-etablissementene er definert av et strengt "kravspesifikasjon". Vekt, opprinnelse, andel magert kjøtt (AMK), ingenting overlates til tilfeldighetene. Bories-selskapet har jobbet med den samme leverandøren i mange år for å oppnå en jevn kvalitet på sine leveranser...
Som profesjonelle innen tarmsystemet i over tretti år, tilbyr vi et bredt utvalg av naturlige tarmer (lammetarmer, svinetarmer, oksetarmer, hestetarmer) for pølsemakeri, samt krydder til merguez, krydder til chipolatas, blodpølse-krydder, profesjonelt knivsett for slakteri, Esse-kroker, kjøttkverner, kjøttblandere, kjøttpresser, vakuummaskiner. Alle våre produkter har kontrollert kvalitet.
Frankrike, Clisson
Opprettet i 2010, er SOFTYLAB spesialisert på utvikling og integrering av programvare. Ved å overta aktiviteten til INFOCLM, har SOFTYLAB fått mer enn 10 års erfaring fra feltet med kompetanse innen ulike bransjer: landbruk, menneskelig og veterinærmedisin, analyselaboratorier, rasjonell dyrehold, slakteri, sammenslutning av oppdrettere, dyrenæring, ... Utvikling av faste og mobile IT-løsninger samt intranett-, internett- og ekstranettsteder.
Le Barbanchon Label Rouge Fjærkre Slakteri...
Frankrike, Poitiers
Hvorfor velge halal-slakteri i Poitiers. Kvaliteten på det ferske kjøttet er vanskelig å beskrive, gitt at det er en forvirrende tanke som styres av kundenes preferanser. Siden sprøtt kjøtt er vev fra skapninger som er egnet for matbruk, påvirkes kvalitetskarakteristikkene av ulike komponenter, som muskelstruktur, den produserte delen, tilstanden til substansen, det felles arbeidet til...
Frankrike, Capdenac Gare
Selskapet AVEYRON BOYAUX er en pølseprodusent. Tarmene, som er laget av 98 % lammeskinn, samles inn fra slakterier i Sør-Frankrike. De rengjøres ved skraping og saltes, deretter kalibreres, tuberes, måles og saltes på nytt. De blir deretter pakket og solgt til store slakteri-enheter i Sør-Frankrike.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play