Frankrike, La Courneuve
... kyllingkjøtt, grønnsaker, reker. For mer informasjon, kan du kontakte salgsavdelingen på 0652339135 eller via e-post: contact@keko2international.fr Vi jobber kun på forespørsel basert på mengder og tilgjengelighet.
Frankrike, La Roche Sur Yon
...Siden 2009 har Parlier Environnement SAS vært et konsulentfirma for akvakultur og ekspertise basert i Frankrike. Det stråler over hele Europa - spesielt rundt Middelhavet - og i Afrika på vegne av europeiske og internasjonale myndigheter. Vårt selskap gir deg råd fra idé til teknisk realisering, gjennom opplæring av operatører eller finansiering. Alle prosjektene er interessante: modernisering, oppgradering, avhending/oppkjøp, skapelse eller innovasjon. Marine fisk, skalldyr, alger, mikroalger, spirulina, reker, kunstig rev...
Portefølje (1)
Frankrike, Pont Du Chateau
... viktige rollen det afrikanske markedet spiller innen landbruk og mote. Vi tilbyr kvalitetslokale produkter i store eller mellomstore mengder, som frukt eller grønnsaker, tørkede sjømat, frosne matvarer som reker eller tørkede blader. Vi tilbyr også økologiske produkter på forespørsel, som ingefær, gurkemeie eller paprika, samt essensielle oljer som kokosolje, kakaosmør eller sheasmør. De fleste...
Frankrike, Bastia
I over 35 år har Corse-Marée vært spesialist på kvalitets sjømat. Corse-Marée betjener profesjonelle i områdene rundt store Bastia, Saint Florent, Balagne, og den østlige kysten helt til Porto Vecchio. Corse-Marée tilbyr: levende skalldyr, produkter fra lokal fiske, samt et bredt utvalg av fersk fisk og skjell fra de beste franske fiskerihavnene. Corse-Marée tilbyr også et utvalg av frosne sjømatprodukter til salgs, fra reker til ulike blekkspruter, samt fileter og fiskefileter uten bein.
Frankrike, Puilboreau
Selskapet NGUYEN AND CO opererer innen import og eksport av vegetabilske eller veganske matprodukter samt honning. Vi har solgt frosne sjømatprodukter (laks, reker, languster osv.) i over 20 år. Vårt selskap er basert i La Rochelle. Alle våre produkter er i samsvar med europeiske og internasjonale helseforskrifter. I lys av den helsemessige situasjonen har NGUYEN AND CO også bidratt til...
Frankrike, Marennes
+ Helt naturlig oppdrett av subtropiske reker Penaeus japonicus levert levende - salg på gården fra midten av august til slutten av november; salg i Yvelines (78) og Hauts-de-Seine (92) fra begynnelsen av september til slutten av november (store stripete reker - eller keiserlige - med blå, gule og røde haler som har fast kjøtt) + Marennes-østers modnet lenge (min. 6 måneder - maks. 15 måneder...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, osv. Prosjekter: Slakterier, pakkerier for reker, pakkerier for mini Baby Bel, eggproduksjon, osteproduksjon, møller, lagre, logistikksentre, transstockere for melk, enheter for sammensetning av tilsetningsstoffer, fabrikker for pakking av oliven, produksjon av kokt skinke, barneprodukter, surimi, produksjon av vinterhager, lagring av Corn Flakes, produksjon av frosne panerte fiskefileter, produksjon av ferdiglagde salater, osv.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familiebedrift i to generasjoner. Vi er produsenter av røkt fisk, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer. Et bredt utvalg av fersk fisk og røkt fisk. (tunfisk, laks, svärdfisk, ørret, bottarga, torsk, reker, østers, muslinger, sei, hyse, blekksprut, havabbor fra Middelhavet, dorade fra Middelhavet, havabbor, og mange flere ... )...
Ligger på den mytiske Boulevard Saint Germain, bare et steinkast fra Notre Dame de Paris, åpnet Bar à Iode Saint Germain dørene i 2014. Det ønsker deg velkommen i en enkel, autentisk og vennlig atmosfære for å nyte fisk, skalldyr og reker sammen med et godt glass vin!
Frankrike, Morangis
... (pragus auriga), St. Pierre, abadejo (gul torsk), rascas. Vi har også hummer og reker samt bløtdyr. Vi har et distribusjonspunkt i Paris hvor vi behandler alle bestillinger for våre franske kunder. Hvis dette er av interesse, vennligst gi oss tilbakemelding via telefon eller e-post.
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play