Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
... gjelder proteininnhold og næringsverdi sammenlignet med kjøtt. Derfor produserer vi ikke produkter basert på VSM. Vi tilbyr storfekjøtt, kylling, kalv, lam og halal-pølse. Våre produkter er tilgjengelige ferske eller frosne. Vi er stolte av å selge halal-kjøtt eller fjærfe fra Frankrike og Europa som er sertifisert Achahada.
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy tilbyr sine produkter til direkte salg. Dette gir deg trygghet i å konsumere kjøtt av høy kvalitet fra det lorrainske området. Direkte salg av hel lam eller i kasser. Salg av ferdigretter på glass og sauekjøttprodukter: pølse, merguez, rillette, paté, spekepølse. Pasteuriserte konserver: navarin med små grønnsaker, tomatstuing, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Castelnaudary
... couscous. Slik blir også du en del av festen. "Gigot Bitume" er en rett som tilberedes på byggeplasser. Vanligvis under måltidet som samler alle faggruppene og markerer slutten på arbeidet, viderefører "La Table à Dudule" denne tradisjonen fra asfaltleggerne tidlig på 1900-tallet. Samle gjestene dine der smak, vennlighet, skikk og show forenes rundt bordene dine! Denne eldgamle tilberedningsmetoden passer godt med mange andre retter som Lyon-pølse, lammelår,... Den svarer til...
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Plaisance
... Etter slakting ved slakteriene i Lacaune, blir svinekarcassene levert til Plaisance på mandager, tirsdager og torsdager. De blir delt opp, og de forskjellige delene brukes til produksjon. Når det gjelder oppskriftene, fra pølse til friton og skinke, er det en kompetanse bygget på femti års erfaring, basert på jakten på jevn smak gjennom hele året.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Frankrike, Barbentane
Vi har vært produsent av håndverkskjøtt i 7 generasjoner. Vår kjøttproduksjon lages håndverksmessig hver uke for å sikre ferskheten av produktene våre. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer, vil dette gi deg smakene fra vår region. Tørrkjøtt: okse-pølse, rullet bryst.....osv. Kokt kjøtt: hodeost, andouillettes, caillettes, osv. Våre grillretter: andouillettes, pølse (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play