...Skrell og finhakk løken, surr den i olje på lav varme. Blansjer tomatene, skjær dem i biter, tilsett dem til løken sammen med hvitløk, chili og 1 glass hvitvin. Dekk til og la det småkoke i 30 minutter. Klipp av hodet og halen på sardinene og dekk dem med grovt salt. La dem stå kaldt. Gni sardinene, del dem i 2 for å fjerne ryggbeinet. Tilsett sausen og kok i 10 minutter under lokk.
... tilsetning av vann, uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler.
Vi velger våre råvarer med største omhu for å sikre en feilfri kvalitet. Våre høykvalitets emballasjer kombinerer natur, økologi og skjønnhet. (Silketrykk glass, lokk av bøk, FSC-papp, plantebaserte blekk eller aluminiumskrukker.) Vårt laboratorium bruker grønn energi med geotermisk energi og solenergi.
Vårt helt...
... aromaterapi. Kosmetikkprodukter: For emballering av parfyme, krem, gel, tilbyr vi standard flasker og krukker i forskjellige materialer, samt muligheten for å tilpasse dem gjennom etterbehandling. Alle våre serier av lukking og distribusjonssystemer tilbys som tillegg til beholderne (pumper, lokk, kapsler, ...). Næringsmiddelprodukter: For emballering av sterilisérbare og pasteuriserbare produkter, er alle emballasjer i denne serien laget av glass og PET, og selges til industrien innen matproduksjon.
... produksjonsmidlene for å tilfredsstille det dobbelte kravet om pålitelighet og produktivitet. Den nye sprøytemaskinen med en kraft på 550 tonn, kombinert med toppmoderne robotikk, gjør det mulig å produsere små eller store deler, terriner eller glass, homopolypropylen eller krystallpolystyren, keramikkimitasjon eller I.M.L. Over 200 formater med svært forskjellige bruksområder: gryter, skåler, glass, boller, ramekiner, gjenbrukbare kopper, fat og brett, krukker og skåler, ovale terriner, rektangulære terriner, plastglass og salatskåler.