Frankrike, Marseille-14e-Arrondissement
GENERELL MATDISTRIBUSJON - SAS MISTRAL Internasjonal handel med landbruksprodukter basert i Marseille (Frankrike).
Samsvarende produkter
Yemmas Delikatesser
Yemmas Delikatesser
Andre produkter
DRINGO - Basilikfrø
DRINGO - Basilikfrø
Frankrike, Collioure
Anchois Roque tilbyr deg fiske-konserver, sjømat og regionale spesialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, syltetøy og tapenade.
Frankrike, Saint Jean De Luz
Konserven Jean de Luz er etablert i Baskerland. Den produserer håndlagde og økologiske fiskeprodukter som de selger til delikatessebutikker og spesialiserte helsekostbutikker. Sardinene i olje er ikke stekt, men tørket, og de ble kåret til beste sjømatprodukt i 2021 av Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekk...
Frankrike, Pertuis
Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et deli...
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I over tretti år har vi vært håndverksprodusenter av gåse- og andefett samt kastanjer i Dordogne. Våre konserver er laget på stedet, i henhold til de tradisjonelle oppskriftene fra Périgord. Konserveriet er i menneskelig størrelse. Fete og ferdigretter (cassoulet, confit, civet…) blir forberedt med omhu og får den største oppmerksomhet gjennom hele produksjonskjeden. Vårt laboratorium er godkjent i henhold til europeiske standarder og HACCP. Verdiene vi står for er gjestfrihet, gastronomi, tradisjon og kvalitet.
Frankrike, Rivarennes
Produsent av tørkede pærer fra Rivarennes og tørkede epler, utelukkende laget i vedfyrte ovner. Produsent av rehydrert tørket frukt i Loire-viner. Produsent av frukt rehydrert i Loire-viner. Produsent av Hypocras-vin. Produsent av tørkede pærer syltet med Loire-viner. Produsent av vin-konserver. Produsent av tørkede pærer krem (likør). Advarsel: Misbruk av alkohol er farlig for helsen.
Frankrike, Aiguilhe
... edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Moriller, morcheln, pfifferlingen, porcini, setas, steinpilzen, Waldpilze, funghi di bosco, setas del bosque. Håndlagde luksusbokser og konserver. Originalt utvalg av franske sopp i eddik som pickles, vineddik-kondimenter, løkchutneys. Utvalg av typiske og tradisjonelle retter basert på fransk kjøtt, lam (svart rase fra Velay...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy tilbyr sine produkter til direkte salg. Dette gir deg trygghet i å konsumere kjøtt av høy kvalitet fra det lorrainske området. Direkte salg av hel lam eller i kasser. Salg av ferdigretter på glass og sauekjøttprodukter: pølse, merguez, rillette, paté, spekepølse. Pasteuriserte konserver: navarin med små grønnsaker, tomatstuing, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Roquefort
Opprettet for 35 år siden, er AQUALANDE den europeiske lederen innen akvakultur. Selskapet har utviklet seg innen alle aktiviteter i akvakultursektoren. Det har vokst gjennom tre dynamiske områder: utvalg og reproduksjon, oppdrett av ørret, og bearbeiding av ørret. AQUALANDE-gruppen er forpliktet til en bærekraftig og ansvarlig akvakulturtilnærming i naturlige omgivelser.
Frankrike, St Christol Les Ales
Til tjeneste for gastronomien siden 1936, har Coudène, i dag, blitt den europeiske lederen innen "brandade av torsk". De har klart å diversifisere seg med opprettelsen av et utvalg av sørlige spesialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske-suppe, rouille, aïoli... og hele sitt utvalg av nye delikatesser til å smøre på.
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
FIRMAET FERRIGNO tilbyr sine franske og utenlandske kunder som er opptatt av kvalitet, autentisitet og originalitet, et bredt utvalg av sjømatprodukter, markedsført under merket "Lou Ferrignade". Konservene: sardiner og tunfisk fra Middelhavet, makrell og ansjos, sardineller,... Ferdigretter: steinbit suppe, krabbebisque, bouillabaisse, tunfisk i vin,... Sauser: tomatsaus med muslinger, med ans...
Frankrike, Vitrolles
Selskapet Micéli er ekspert innen sitt felt, arving av et håndverk og en profesjonell erfaring som går langt tilbake. En bedrift i menneskelig skala som velger og utvikler de beste ansjosene med full respekt for tradisjonen. Micéli distribueres i supermarkeder samt i det tradisjonelle salgsleddet i Frankrike og Europa. Vårt selskap er representert i de fleste europeiske land. Ikke nøl, og kom og o...
Frankrike, AUBAGNE
Kruz Seafood er spesialisert på handel med frosne sjømatprodukter. Takket være over 25 års erfaring og pålitelige leverandører, som i stor grad betraktes som partnere, har selskapet klart å etablere seg på det europeiske markedet.
Frankrike, Bergerac
Alimentation Fine de France er den franske grossisten av delikatesser som er referansen takket være en streng kvalitetspolitikk: utvalg av produkter basert på strenge smak- og kvalitetskriterier, med minimal bruk av diverse tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler, samtidig som man fremmer brukervennlighet og innovasjon, i respekt for den franske kulinariske tradisjonen. Implementer...
Frankrike, Mulhouse
Melfor-eddik, som ble opprettet i 1922, er et krydder laget av eddik av alkohol, honning og urteinfusjon. Dermed er eddiken, som har en ravfarge, laget av fortynnet rødbetealkohol, som er modifisert gjennom eddikfermentering, filtrert og fortynnet igjen med vann. Denne vil heve rettene på en mild måte. Melfor Original-eddik er tilgjengelig i flasker på 50 og 100 cl. Utvalget finnes i andre varianter, inkludert Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial konserver og Melfor Côté balsamico.
Frankrike, Lanzac
La Ferme de Grezelade ligger i en av regionene kjent for sitt fantastiske kjøkken, Quercy-Périgord. Familiebedriften spesialiserer seg på produksjon av konserverte produkter laget med foie gras. Bedriften produserer ferske produkter og hjemmelagde konserver. Den tilbyr foie gras (blokk med foie gras, hel andefett og halvkokt foie gras), andebryst, confit og ferdigretter. Den markedsfører også...
Frankrike, Castets
... de Luz eller Adour (chipirones, hvit tunfisk, lamprayer...). Alle våre konserver er forberedt og tilberedt hos oss, i vårt 600m2 store verksted som oppfyller CEE- og HACCP-standarder, av vårt team på tre kokker.
Frankrike, Villebon-Sur-Yvette
... produkter, i tråd med vårt engasjement for ansvarlig, sunn og solidarisk landbruk. Våre produktkategorier er: Pasta & Sauser, Ost & Kjøttprodukter, Antipasti & Konserver, Viner & Brennevin, Oljer & Eddik, Økologiske Produkter, Kjeks & Desserter, Drikkevarer, Kjøkkenhjelpemidler, Kaviar. Vi jobber hovedsakelig med delikatessebutikker, restauranter, catering, vinhandlere, luksushoteller, ... men også med selskaper som spesialiserer seg på gastronomiske gavepakker.
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE produserer foie gras, gizzarder, konserver, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Frankrike, Pamiers
Gastronomiske spesialiteter fra sørvest: Caprices Ariegeois er en familiebedrift i Ariège, ved foten av Pyreneene, som tilbyr produkter fra lokalområdet, tradisjonelle retter fra Sørvest, inkludert den tradisjonelle hele andefettleveren, hermetiske retter laget med andefett, hjemmelagde pâtéer, andeterine med appelsin, konserver og gourmetpakker.
Frankrike, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er spesialister innen design, produksjon og installasjon av rustfrie materialer for næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr tilpassede serier av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og hele næringsmiddelkjeden (konserver, bakverk...). Vi lager derfor maskiner for slakting tilpasset storfe, sau, svin, maskiner for transport, sortering og...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Frankrike, Courbevoie Cedex
...Vi tilbyr ikke mindre enn 19 forskjellige tunfisk-konserver, gjennom 6 produktserier: Hel tunfisk i egen lake, tunfisk i saus, tunfiskfileter, strimlet tunfisk, tunfiskrillettes eller tunfisk-smuler. Makrell: makrellfileter i marinade, makrellfileter i saus, makrellfileter i egen lake, grillet makrellfileter. Sardiner Saupiquet: hermetiske sardiner, sardinfiler, hele sardiner. Salater Saupiquet: balanserte salater basert på tunfisk.
Frankrike, Vitrolles
Respekten for naturen er målet for selskapet Melya, og derfor er hele deres sortiment sertifisert som Økologisk Landbruk. Deres utvalg av syltetøy, konserver, fruktjuicer, alle disse produktene er 100% økologiske. Råvarene er nøye utvalgt for å kunne skape et rent, raffinert og kvalitetsprodukt.
Frankrike, Drap
GROSSIST PRODUKTER FRA ØSTEN OG HALAL HELE UTVALGET FOR SUPERMARKEDER, DAGLIGVAREBUTIKKER, SLAGTERIER: TØRKEDE FRUKTER, TØRKEDE GRØNNSAKER, KONSERVER, DRIKKER, HALAL GODTERI, TUNISISKE PASTAER, KULINARISKE HJELPEMIDLER, SEMULATE, COUSCOUS, TE, TUNFISK, SARDINER, KRYDDER...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play