Vi er produsenter av kosmetikk hovedsakelig basert på eselmelk, og vi utvikler våre egne serier: for kvinner og menn (standardserie), luksusserie (med gullblader, diamanter, kaviar og sjeldne perler...). Vår ekspertise gjennom 10 år har gjort vårt selskap til en av lederne på det franske og internasjonale markedet. En klar fordel: vi produserer selv de viktigste råvarene som er nødvendige for...
Frankrike, Rungis
... kjøtt, velger EURODIS VIANDES med omhu de beste oppdretterne for å gi deg det beste av kjøtt fra opprinnelseslandet. EURODIS VIANDES: kjøtt fra Japan med autentisk japansk Wagyu (WAGYU JAPANSK BEEF), Kagoshima Japan, ekte Wagyu-kjøtt fra Kagoshima: kaviar av kjøtt, eksklusivt hos Eurodis! Angus Irland: irsk kjøtt, Black Angus USA, Aberdeen Angus Australia-Skottland, en annen variant av Angus...
Frankrike, Le Teich
L’Esturgeonnière er et av de tre pionerselskapene i Frankrike som valgte sibirisk stør for 20 år siden. Vi har produsert eksepsjonell kaviar siden 1991, i tråd med den originale ideen fra en fiskeoppdretter i Arcachon og et ønske fra lokalsamfunnet om å verdsette den geotermiske produksjonen. I dag har vi som mål å oppnå eksellens med en beskjeden produksjon på 4 tonn kaviar hvert år.
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine...
Frankrike, Montpon Menesterol
PRUNIER MANUFACTURE er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av sturgeon-kaviar. Deres kaviarproduksjon utgjør en fjerdedel av den globale produksjonen. Selskapet fra Périgord tilhører Caviar House-gruppen, som har ansvaret for distribusjonen av produktene.
Frankrike, Villebon-Sur-Yvette
... produkter, i tråd med vårt engasjement for ansvarlig, sunn og solidarisk landbruk. Våre produktkategorier er: Pasta & Sauser, Ost & Kjøttprodukter, Antipasti & Konserver, Viner & Brennevin, Oljer & Eddik, Økologiske Produkter, Kjeks & Desserter, Drikkevarer, Kjøkkenhjelpemidler, Kaviar. Vi jobber hovedsakelig med delikatessebutikker, restauranter, catering, vinhandlere, luksushoteller, ... men også med selskaper som spesialiserer seg på gastronomiske gavepakker.
Frankrike, Craponne
...næringsmiddelindustri og deretter lokal og internasjonal handel, jeg deler min kunnskap og min lidenskap for kaviar. Det er faktisk en kompleks og mystisk verden, tilbakeholden med deling selv om det er så mye å si. Jeg henvender meg til alle publikum, nysgjerrige, matglade, og finsmakere. Når det gjelder bedrifter, vil alle selskaper som ønsker å styrke sine bånd med kunder og partnere, kunne benytte seg av våre tjenester både for gave til bedrifter og for å lage en kveld med temaet kaviar/vin eller kaviar/ champagne.
Frankrike, Neuvic
Domaine HUSO er spesialisert på produksjon av kaviar, og strekker seg over 19 hektar ved samløpet av Isle og Vern. Størjene oppdrettes i en av de fire bassengene på eiendommen. De oppdrettes fra fødselen til øyeblikket hvor eggene kan høstes. Kvaliteten på vannet, maten og respekten for fisken bestemmer livskvaliteten til størjene og eggene deres. Utskriving av eggene og produksjonen av kaviar skjer på stedet på Domaine HUSO.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, PEYREHORADE
... Maison BARTHOUIL røkt laks av høy kvalitet. Maison BARTHOUIL tilbyr også andre fisker (røkt ål), økologiske produkter (økologisk laks, økologiske terriner), kaviar, fiskeegg, tarama, regionale spesialiteter (andekonserver, ferske, røkte, tørkede brystfileter...) og gastronomiske gavepakker.
Frankrike, Paris
Eksepsjonelle kaviar: Sevruga-kaviar, Beluga-kaviar, Baerii-kaviar, Oscietra-kaviar... Kjelleren: Prestisjet vodkaer (Beluga Vodka, Belvédère Vodka) og årgangsjampagner (Ruinart, Dom Perignon, Krug)...
Spesialist på lecithiner og fraksjonerte fosfolipider. Novastell tilbyr et bredt spekter av produkter for kosttilskuddsmarkedet. Fosfatidylserin, fosfatidylkolin, fosfatidinsyre. Selskapet har utviklet en serie med Omega 3 (hovedsakelig DHA) i form av fosfolipider fra kyllingeggeplomme, samt et annet produkt fra fiskeegg (kaviar fosfolipider). Råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter på...
Frankrike, Marseille
Boutargue Meyer Marseille lar deg oppdage hele smaken av boutargue. Kalt kaviar fra Middelhavet, eller poutargue, er laget av en pose med rogn fra mullet som først saltes og deretter tørkes. Den unike smaken vil la deg oppdage en ny verden. Den kan brukes i rettene dine, og boutargue vil tilføre enda mer smak. Denne sjeldne og luksuriøse spesialiteten er en kilde til kalsium, vitaminer A, D og B...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play