Ligger i Yonne-dalen, er Les Caves Bailly Lapierre vuggen til AOC Crémant de Bourgogne. Siden 1972 har Les Caves Bailly Lapierre produsert musserende viner av en annen verden i et underjordisk steinbrudd som tilbyr unike naturlige forhold. De er laget av edle druer, håndplukket, vinifisert og tålmodig lagret. Deres brut og skulpturerte viner tar deg med til en intens mineralfriskhet...
Nettvinhandler. De mest prestisjefylte vinene og champagnene i verden. Nettbutikk, sikker og rask internasjonal levering, sikre betalinger, kryptovalutaer akseptert.
Selskapet EMILE HENRY er lokalisert i Martigny. Som skaper av keramikk til matlaging siden 1850, tilbyr EMILE HENRY et bredt utvalg av høykvalitets kokeprodukter, garantert i 10 år. Produktene er laget av naturlige materialer, designet og produsert i Frankrike, i Sør-Burgund. Det er takket være leiren, rik på refraktære egenskaper, at Burgund har forblitt en fruktbar jord for keramikerne; de viderefører tradisjonen fra generasjon til generasjon.
... den fantastiske mangfoldigheten av franske viner og de forskjellige produksjonsregionene: Bordeaux, Loire-dalen, Burgund, Beaujolais, Rhône-dalen, Languedoc, Gascogne, Korsika og Provence. Takket være dette varierte tilbudet gir Barton & Guestier alle forbrukere, enten de er sporadiske eller store vinelskere, muligheten til å oppdage rikdommen i våre terroirer.
Ligger i Dijon, i hjertet av Burgund, er Aluconcept spesialist på design og produksjon av porter, gjerder, rekkverk, markiser og andre skreddersydde aluminiumskonstruksjoner.
MAUBRAC EMBALLAGE tilbyr et bredt utvalg av pappemballasje for vin som er tilpasset alle typer behov: Kvaliteter av papp (beige, hvit eller krem; enkel og dobbel bølget; kvaliteter tilpasset ulike markeder), flaskestørrelser (Bordeaux, Burgund, Provence, Champagne), flaskekapasitet (fra 187 ml til 6 liter), emballasje (liggende eller stående med 3, 6, 12 eller 24)... Våre varierte produkter...
Domaine du Chardonnay er produsent av store hvite viner fra Chablis A.O.C. Eiere og vinprodusenter av store hvite viner Chablis AOC, druesorten Chardonnay, Etienne BOILEAU, William NAHAN og Christian SIMON har forent sine lidenskaper og sin ekspertise i 1987 for å skape Domaine du Chardonnay i Chablis i Bourgogne. Viner fra Chablis produseres alle på et veldig lite område i Frankrike som dekker mi...
La Maison Jean Luc & Paul AEGERTER er et familieeid produksjons- og handelsfirma som har vært etablert siden 1988 i Nuits-Saint-Georges. Mellom respekt for tradisjoner og kreativitet, forener Maison AEGERTER verdiene av energi og hjerte fra en far og en sønn som hver dag jobber for å bedre kjenne igjen det beste fra Bourgognes terroir.
Både vinmaker, vinbonde og handelsmann, er Jean Luc Aegerter ...
Le Domaine du Prieuré Roch dekker 11 hektar i hjertet av Côte de Nuits, denne smale landstripen som vender mot øst og strekker seg over omtrent tjue kilometer, mellom sør for Dijon og nord for Beaune. Ligger på kalkholdige skråninger som bidrar til utviklingen av Pinot noir, den unike druesorten, produserer vinmarkene hans Bourgogne rødviner hvor mer enn to tredjedeler er klassifisert som grand cr...
Domaine ELLEVIN er en familieeid vingård som dyrker 15 hektar vinmarker. De produserer utmerkede viner fra Chablis, Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis og Crémant de Bourgogne.
Chablis
Druetype(r): Chardonnay
Jord: Leirholdig kalkstein fra Kiméridgien
Beskjæring: Guyot Double, beskjæringstype for Chablis
Vinifikasjon: Tradisjonell i tank
Lagring: Vinen lagres i ...
Albert Bichots kompetanse hviler på respekten for terroir og natur. Ved å praktisere bærekraftig vinproduksjon, basert på observasjon, forebygging og lytting til de store naturlige balanse, ønsker Albert Bichot å bevare denne næringsrike jorden for fremtidige generasjoner.
Olivier Tricon jobbet i forskjellige franske vinmarker før han etablerte seg som vinhandler på begynnelsen av 80-tallet. Han så salget sitt vokse stadig mer. For å tilpasse seg markedet, ble han vinhandler som lagrer viner: han kjøper druene i most fra Chablis-vinprodusenter under innhøstingen, og deretter forvandler han dem til vin i sine egne kjellere. Dette gjør at han kan sikre en konstant kva...
Siden 1996 har vi viet oss til å lage og produsere kvalitetskjeks laget for hånd. Våre honningbrød med krydder er berømte og selges i delikatessebutikker. Alle ingrediensene er nøye utvalgt. Vi produserer alle våre håndlagde produkter i Frankrike, i Burgund. Vi selger engros eller til detaljister, og eksporterer til Asia, Europa, Canada... gjennom spesialiserte importører av høykvalitets matvarer. Vi produserer også glutenfrie kjeks. Våre produkter er uten fargestoffer og konserveringsmidler. Produksjons- og emballasjeprosessen er underlagt HACCP-sertifisering.