Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Frankrike, Claira
Produksjon av spirulina i Frankrike med høy phycocyanininnhold. Produksjon 365 dager i året i kontrollerte omgivelser (atmosfære, lysbånd, vekstvann, næringsstofftilførsel ...). Kjemiske, biologiske og smaksmessige analyser... flere ganger om dagen, total sporbarhet. Fersk eller tørket spirulina. Produksjon av flere titalls tonn per måned.
Frankrike, saint jean en royans
Vi er produsenter og avsendere av Grenoble-valnøtter.
Frankrike, Monteton
Frankrike, Pantin
Frankrike, Graulhet
Vi er basert i Toulouse og har spesialisert oss på import og distribusjon av Deglet Nour-dater fra Algerie.
Frankrike, Paris
Frankrike, St Julien Du Sault
Frankrike, Penne D Agenais
Frankrike, Aubigny Aux Kaisnes
Frankrike, St Hilaire Peyroux
Frankrike, Antony
Frankrike, Nice
Frankrike, La Roche Sur Yon
Frankrike, Lavercantiere
Frankrike, Port Ste Marie
Frankrike, Cernay
Frankrike, Deols
Frankrike, Bergerac
Frankrike, La Courneuve
Frankrike, Barbentane
Frankrike, Chourgnac
Frankrike, Riquewihr
Frankrike, Lille