Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Marseille
DARAS S.A har siden sin opprettelse spesialisert seg på internasjonal handel med jordprodukter (krydder, tørket frukt, te), hermetikk og matvarer. Opprinnelsene til disse produktene er svært varierte, men de befinner seg hovedsakelig i Asia. Dens viktigste markeder er plassert i Europa, Midtøsten og Afrika. I mer enn et tiår har DARAS utvidet sine aktiviteter til agro-kjemi, matvarekjemi og industrielle gasser.
Frankrike, Haute-Goulaine
Siden 2016 har vi produsert høykvalitets spirulina med 0 risiko og 100 % sikkerhet. Dyrkingen skjer i et lukket glassdrivhus, i et miljø og med vann av høy kvalitet som er helt kontrollert. Vannet er renset for å garantere fravær av tungmetaller, giftstoffer og pesticider. Mineralene som brukes til vekst av spirulina er sertifisert for menneskelig konsum. Hos OMA er spirulinaen og hele produksjonsanlegget underlagt strenge fysikalsk-kjemiske og mikrobiologiske kontroller for å tilby deg et produkt av svært høy kvalitet, enten det er ferskt, tørket, i flak eller i kapsler.
Portefølje (4)
Frankrike, Egletons
ARBOS er et sagbruk som selger behandlet og tørket treverk sertifisert P.E.F.C. ARBOS tilbyr et stort utvalg av nåletre (Douglas, gran, furu, skotsk furu og lerk) som er ment for å bli til bjelker, forskaling og emballasje. Vi tilbyr også en stor klippelengde på opptil 13 meter. ARBOS leverer et bredt utvalg av nåletre over hele Frankrike og også i Europa.
Frankrike, Ainhoa
Siden 1998 har GAEC SEGIDA spesialisert seg på produksjon og markedsføring av Piments d’Espelette AOP. Fra frø til sluttprodukt håndterer selskapet produksjonen med mål om å oppfylle kundenes kvalitetskrav. Selskapet tilbyr følgende produkter: pulver av Piment d’Espelette AOP, fersk snor av Piment d’Espelette AOP, tørket snor av Piment d’Espelette AOP, puré av Piment d’Espelette, gelé av Piment d’Espelette og salt med Piment d’Espelette.
Frankrike, Fertans
... vakuumtørkeutstyret gjør det mulig å oppnå de standardiserte tørkegrensene anbefalt av de enhetlige tekniske dokumentene (DTU). Tørking av tre må, i denne sammenhengen, inneholde mindre enn 18% fuktighet for trevirke beregnet for hus med trestruktur og under 20% vanninnhold for tørket treverk. Planing på forespørsel eller etter bestilling: Aymonier sagbruk planerer, profilerer, kutter og leverer direkte til byggeplasser i hele Frankrike siden 1976.
Frankrike, Avignon
Opprettet i 1987 og lokalisert i Avignon, Provence Tradition selger urter fra Provence. Planter og krydder er utelukkende dyrket, høstet, tørket og kuttet i Provence. Subtile smaker fra området, det er Provence Tradition. URTER MED EKSEPSJONELLE AROMAER som basilikum, timian, rosmarin, salvie, laurbær, sarriette og mange flere. Vi distribuerer i Frankrike og i utlandet.
Frankrike, SERRES-CASTET
Håndlaget produksjon av godteri, fin sjokolade, tørket frukt og mandler dekket med sjokolade av høy kvalitet. Utvalg av konfekter og sjokolade-spesialiteter, inkludert de berømte GULLDRUER som er marinert i Grand cru-viner som Sauternes, Jurançon… Siden 1945, da sjokoladefabrikken ble grunnlagt av Guy Verdier, har den 3. generasjonen fokusert på å fremheve den edle karakteren til produktene. Den...
Frankrike, Mortrée
... Mortrée har et betydelig lager av tørket eikekonstruksjon for å best mulig imøtekomme kundenes behov. Det har også 2 tørkeceller med en kapasitet på 150 m3. Sageriet i Mortrée eksporterer til EU, som Storbritannia, Belgia, Nederland, Spania, Portugal.
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Thizy Les Bourgs
Vi er et handelsfirma i Frankrike og et selskap i Algerie AABS. Jeg kontakter leverandører i Europa og Brasil (BRAZIL) for mine kunder over hele verden, for alle agroindustrielle produkter og petroleumsprodukter. Jeg bistår mine kunder og leverandører for å få de beste prisene og de beste salgsbetingelsene. Jeg tilbyr: - Sukker ICUMSA 45 i sekker på 50 kg eller 25 kg - Melkepulver i sekker på 25 k...
Andre produkter
ICUMSA SUKKER - SUKKER
ICUMSA SUKKER - SUKKER
Portefølje (1)
Frankrike, Samazan
Frankrike, Annezin
Basert i Nord-Frankrike og 100 % familieeid, er Flanquarts kjernevirksomhet levering og transformasjon av premium korn: frø, skallede frø, ristede frø, karamelliserte frø, mel, flak, blandinger, pasta, tørket frukt og krydder. Vi dekker et stort utvalg av produkter: sesamfrø, solsikkefrø, gresskarfrø, linfrø, valmuefrø, quinoa, chia, havre, amaranto, hirse, og mange flere! Vennligst merk at vi nå...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Marseille
Mondial Fruits Secs er spesialisert på import av tørket frukt, pakking av tørket frukt og distribusjon av tørket frukt, dehydrert frukt, myk frukt og nøtter. Våre frukter kommer hovedsakelig fra: Tyrkia (fiken, aprikoser, rosiner, hasselnøtter), USA (mandler, pistasjnøtter, pekannøtter, tranebær), Thailand (dehydrert frukt: ananas, papaya, ingefær...), Iran (rosiner, pistasjnøtter), Kina...
Frankrike, Nancy
Hei Vårt selskap er en stor leverandør og produsent av nøtter og tørket frukt, beste kvalitet, veldig god pris. - Plommer - Tørkede ferskener - Tørkede aprikoser - Tørkede svisker - Kvalitetsvalnøtter - Pistachene er veldig fete og deilige Salg på minst 25 tonn. Billige priser, utmerket kvalitet. For mer informasjon om priser og for å se bilder av produktene våre, kontakt oss på: Mobil og WhatsApp: +33640096554...
Frankrike, Rungis Cedex
...Kommersiell tilbud: diverse matvarer, spesialist på tørket frukt og grønnsaker, økologiske produkter, andre matvarer. Leveranser til Paris-regionen og Frankrike. Bestilling via telefon. For å kontakte oss, tlf.: 01 41 73 20 30 eller 01 41 73 20 30 og faks 01 46 87 27 04.
Frankrike, Rungis Cedex
...SAISOF: generalist innen frukt Rungis, generalist innen grønnsaker Rungis, spesialist innen tørket frukt og grønnsaker Rungis, bearbeidede produkter, cateringprodukter, pølser, delikatessevarer, krydder, smakstilsetninger, kulinariske hjelpemidler. Produkter med merke, AOC og andre matvarer. Produkter: Produkter 'La Bédouine', 'Petijoli', 'Two Red Gazelles', oliven, dadler, fiken, tørket frukt, tørkede grønnsaker, krydder, te. Kunder: markedshaller, kommersiell restaurantdrift, grossister, cateringfirmaer, slaktere, dagligvarebutikker.
Frankrike, saint jean en royans
Vi er produsenter og avsendere av Grenoble-valnøtter.
Frankrike, Monteton
Frankrike, Pantin
Frankrike, Graulhet
Vi er basert i Toulouse og har spesialisert oss på import og distribusjon av Deglet Nour-dater fra Algerie.
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Frankrike, St Medard
... intakt. Konservene som tilbys av Ferme de Compreste er produsert av fjærfe oppdrettet på gården, noe som gjør at vi kan kontrollere den høye kvaliteten, spesielt gjennom fôret basert på korn dyrket på stedet. Vi tilbyr i dag et komplett utvalg av fjærfe som utelukkende er tørket plukket. Maison Garbay: Julefugl, Fjærfe fra Gers, Ung høne, Gårdsand, Gårds-kalkun, Aske-kalkun, Perlehøne-kalkun, Kalkun, Mini-kalkun, Ung høne, Gaskalkun, Oppdagelsespakke.
Frankrike, Marseille
Sun Fruits Secs er en leder innen tørket frukt i Frankrike. For de som elsker snacks og ønsker å spise sunt, produserer Sun deilige tørkede frukter: mandler, nøtter, tranebær, dadler, aprikoser, diverse frø, osv. Merket har flere serier innen matlagingshjelpemidler, aperitiffer og snacks. Sun er stolt av sine marseillesiske røtter, og deres prioritet er å tilfredsstille kundene med de beste...
Frankrike, Angers Cedex 2
Distributør i Frankrike og eksport av konfekt. (godteri, nougat, praliner, håndlagde sukkertøy, amerikansk lakris, tørket frukt). Ingredienser for produksjon av kokt sukker og nougat, bakervarer. Produktutvalg for spesialister innen konfekt. Store merker. Plast- og papiremballasje. (Polypropylenposer, cellofan, papir, rør eller granita-flaske, sugerør). Granita-produkter.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Frankrike, Claira
Produksjon av spirulina i Frankrike med høy phycocyanininnhold. Produksjon 365 dager i året i kontrollerte omgivelser (atmosfære, lysbånd, vekstvann, næringsstofftilførsel ...). Kjemiske, biologiske og smaksmessige analyser... flere ganger om dagen, total sporbarhet. Fersk eller tørket spirulina. Produksjon av flere titalls tonn per måned.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play