Frankrike, Maubeuge
... raffinere kjøttet ditt! Vår marinade Oued-Amlil er laget av hvitløk og urter av svært høy kvalitet. Den vil gi en gastronomisk touch verdig de store kokkene til kjøtt av typen lam, kalv eller storfe. Spesielt raffinert, minner den om oppskrifter som Maître d’hôtel eller sauser for snegler. Enkel å bruke og klar til bruk, skiller denne marinaden Oued-Amlil seg ut med sin grønne farge og smak av smør-pesto. Restauranter, snacks, fast-food og slaktere som bruker denne Referanse: ART0012...
Portefølje (33)
Frankrike, Cournon D'auvergne
Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndverks- og Kreative Konserveringsbedriften, utviklet og laget økologiske konserver basert på lokale ingredienser fra omtrent femten gårder og partnerbedrifter i Auvergne. I tråd med våre tre pilarer, BIO, LOKAL og HÅNDVERK, jobber vi med ferske ingredienser, plukket i full modenhet for å tilby deg smakfulle og 100% originale oppskrifter. CLAC forplikter se...
Portefølje (37)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Innhold: 190 g...
Portefølje (186)
Frankrike, Marseille
...Grossist av italienske matvarer. Italienske produkter AOP. Direkte import fra Italia. Spesialist på distribusjon av italienske oster: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP eller Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta eller mozzarella di bufala… Grossist av italiensk spekemat: spekemat typisk for Italia: San Daniele-skinke AOP, coppa, speck. Import av italienske sauser: Pesto...
Portefølje (9)
Født i 2013 med mål om å fremheve eksepsjonelle italienske spesialiteter, er Casa Di Cecco et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros handel med italienske matvarer. Drevet av kjærlighet til tradisjoner og smaken av autentiske smaker, har vi valgt ut det beste fra italiensk håndverksgastroonomi for delikatessebutikker og mellomstore butikker, både i Frankrike og internasjonalt. Vi verds...
Portefølje (9)
Frankrike, Mandelieu
...1 GRØNN PESTO 180GR 1 ARTISJOKKPASTE 180 GR 1 GRØNN OLIVENPASTE 180GR Nettovekt: 540 GR Best før: AUGUST 2023...
Portefølje (45)
Frankrike, Mietesheim
...Tradisjonell italiensk condiment, Pesto med basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne nyutviklede oppskriften bruker utelukkende produkter fra økologisk landbruk. 100% vegansk, denne basilikum-pestoen inneholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smaken kommer fra knuste cashewnøtter, blandet med olivenolje og basilikumblader. Brukes uten begrensninger...
Portefølje (80)
Frankrike, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 vært en spesialistagent innen handel og salg av grønnsaker, urter og fryste frukter. Vårt handelsbyrå distribuerer og representerer flere europeiske produsenter av kvalitetsfrukter og -grønnsaker i Frankrike. Vårt sterke internasjonale nettverk skaffer varer fra sertifiserte produsenter. Våre produkter er kontrollert og sertifisert, da de er underlagt systematisk kontroll,...
Portefølje (93)
Frankrike, Liverdun
Bloch, en familiebedrift med to hundre års historie basert i Grand-Est, ble grunnlagt i 1811. Den var opprinnelig etablert i Alsace nær Strasbourg. I 1870 ble selskapet flyttet til Lorraine i forstaden til Nancy, hvor det produserte supper og kraft. Det var først på 2000-tallet at selskapet ble kjøpt opp av HIGY, som omfokuserte virksomheten på kulinariske hjelpemidler. Under sitt nye navn utvid...
Portefølje (24)
Frankrike, Marseille
...Er du spesialisert innen matvarer? Og er du interessert i babyblekksprut med pesto 2,9 kg? I tilberedningene blander babyblekkspruten med pesto seg veldig godt. Ingredienser Babyblekksprut (55%), solsikkeolje, basilikum (8%), cashewnøtter, nøtter, revet ost (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel lysozym fra egg), potetflak, eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje, hvitløk, antioksidant E300...
Portefølje (145)
Frankrike, Arles
...L'artisan Popol Moutarde au pesto. Ingredienser: sennepsfrø, vann, eddik, pesto 8% (basilikum, solsikkeolje, ost (melk), vann, olivenolje, salt, hvitløk, maniokstivelse, potetstivelse, konsentrert sitronsaft), salt, sukker, konserveringsmiddel natriumsulfitt.
Portefølje (142)
Frankrike, Malataverne
...Her er noen ideer, kjøkkentriks og oppskrifter for å bruke dem i enhver anledning, fra pesto til salater og buljong. TREMPE DE SOLTØRKEDE TOMATER Før du bruker dem i tilberedninger, må de soltørkede tomatene bløtlegges i vann for å rehydrere dem og fjerne saltet som ble brukt for å konservere dem. Skyll dem godt under rennende vann, og legg dem deretter i en kjele med kaldt vann og en skvett eddik. Kok opp og ta kjelen av varmen.
Portefølje (188)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...også kjent som profesjonell paninipresse, vil være nyttig i ditt bakeri, kafé, smørbrødsbutikk og andre serveringssteder. Du kan lage alle slags varme smørbrød som: Røde paprika og geitost, REUBEN-smørbrød (saltet oksekjøtt, surkål, sveitsisk ost og olivenolje), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kyllingquesadilla (med tortillas) Mål Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Mål Øverste plate: L 335 x B 220 mm Mål Nederste plate: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vekt: 20 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Ostwald
... "gode" essensielle fettsyrene som kroppen vår ikke kan produsere. Bruksanvisning: ikke varme opp! Bruk rå på kalde eller varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brødskiver, fersk ost, grønnsaker, ris, pasta, maki ...) Kan også brukes som økologisk kosmetisk ingrediens. Oppbevaring: beskyttet mot lys og varme, deretter kjølig (kjøleskap eller >15 grader) etter åpning og konsumere innen 6...
Portefølje (12)
Frankrike, Ham
... hvitløk. Den er også lettere å fordøye enn sistnevnte, men aromaen er like intens. Pistou er en tradisjonell oppskrift, opprinnelig fra Provence, som har fått sitt navn fra den italienske Pesto. Disse to oppskriftene, selv om de er veldig like og inspirert av hverandre, er helt forskjellige. Mens "Pesto Genovese" er laget med basilikum, olivenolje, hvitløk, ost og pinjekjerner, inneholder Pistou bare basilikum, hvitløk, olivenolje og ingenting mer. Referanse: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portefølje (127)
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Frankrike, Mougins
Grossist av provensalske spesialiteter i 25 år. Konserver og skåler for detaljhandel. Laget i Provence, uten konserveringsmidler. Svart tapenade, grønn tapenade med basilikum, auberginekaviar, artisjokkdelikatesse, ansjoviskrem, pesto med basilikum fra Provence, delikatesse av soltørkede tomater, sardiner med kandiserte sitroner, tomatdelikatesse med soltørkede tomater, soltørkede tomater i olje...
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play