Frankrike, Avançon
... invitasjon til å nyte sødmen av honning og de delikate krydderne som inngår i oppskriften. Ved å velge vårt Pain d'Epices, velger du et hjemmelaget produkt, laget med omhu og lidenskap. Vi bruker tradisjonelle oppskrifter for å sikre en myk tekstur og en rik smak. Dette produktet er perfekt for høytider, som gaver til matelskere, eller bare for å unne seg noe godt. Ikke nøl med å legge det i handlekurven din og oppdag magien med vårt Pain d'Epices 250g.
Portefølje (62)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... sukker 40.8 g Proteiner 4.7 g Salt 0.2 g Minste holdbarhetsdato 4 måneder etter produksjon. Håndlaget pepperkake uten skiver for å bevare mykheten Deilig smak av kastanjehonning, bokhvete og blomster fra regionen Centre Ingredienser (honning, mel, egg og smør) samlet i LoiretCher. Kilde til fiber, lavt fettinnhold. Selv formen er laget i vårt departement.
Portefølje (28)
Frankrike, Lyon
...Forbrukere av disse blomstene vil gjenkjenne de spesielle, treaktige og lett sitronaktige notene. Det er også en lett smak av blåbær og pepperkake som CBD-entusiaster virkelig setter pris på. Opprinnelse: Italia...
Portefølje (81)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Vår pepperkake er hjemmelaget, uten tilsatt sukker, uten melk, uten egg og uten fett; det er honningen som gir den all sin mykhet og smak. Pepperkake ren honning fra 0,250g til 0,300g Honning fra våre egne bikuber, 100%. Ingredienser: Honning 55%, gårdsdyrket hvetemel, vann, økologiske krydder, vanilje fra Réunion, natron. Produktet er laget 100% i vårt laboratorium. Referanse:PAIN250 Vekt:250g...
Portefølje (41)
Frankrike, Paris
... tekstur, furuhonningen fra honningdugg fra bartrær hever dine søte retter (kake, pai, pepperkake) og gir en ekstra smak til dine søte/salte retter. På forespørsel, også tilgjengelig i plastbøtte på 5 kg og metallkanne på 26 kg. PCB - KARTONG: 12 enheter...
Portefølje (21)
Frankrike, Ascain
... velbehag i munnen. Anisen er godt integrert og uttrykker seg som lakris. Noter av pepperkake, med en rancio-finish. Forslag til smakning Som en typisk baskisk digestif etter måltidet. I matlaging brukes PATXAKA til å deglacere dine steker av reker eller kamskjell, eller for å gi smak til pannekakerøren.
Portefølje (8)
Frankrike, Paris
...kandiserte bitterappelsinskall, pepperkake og rosiner Tekstur: myk Smak: kremet, rik og helt myk takket være balansen mellom appelsinskall, vanilje, fylden av gammel rom og sukkerrør. Avslutning med noter av honning, bitter appelsin og medisinske røtter.
Portefølje (26)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play