Frankrike, Sainte Florine
157km
Født i 2013 med mål om å fremheve eksepsjonelle italienske spesialiteter, er Casa Di Cecco et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros handel med italienske matvarer. Drevet av kjærlighet til tradisjoner og smaken av autentiske smaker, har vi valgt ut det beste fra italiensk håndverksgastroonomi for delikatessebutikker og mellomstore butikker, både i Frankrike og internasjonalt. Vi verds...
Portefølje (9)
Frankrike, Mandelieu
234km
...1 GRØNN PESTO 180GR 1 ARTISJOKKPASTE 180 GR 1 GRØNN OLIVENPASTE 180GR Nettovekt: 540 GR Best før: AUGUST 2023...
Portefølje (45)
Frankrike, Marseille
217km
...Er du spesialisert innen matvarer? Og er du interessert i babyblekksprut med pesto 2,9 kg? I tilberedningene blander babyblekkspruten med pesto seg veldig godt. Ingredienser Babyblekksprut (55%), solsikkeolje, basilikum (8%), cashewnøtter, nøtter, revet ost (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel lysozym fra egg), potetflak, eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje, hvitløk, antioksidant E300...
Portefølje (145)
Frankrike, Arles
189km
...L'artisan Popol Moutarde au pesto. Ingredienser: sennepsfrø, vann, eddik, pesto 8% (basilikum, solsikkeolje, ost (melk), vann, olivenolje, salt, hvitløk, maniokstivelse, potetstivelse, konsentrert sitronsaft), salt, sukker, konserveringsmiddel natriumsulfitt.
Portefølje (142)
Frankrike, Malataverne
103km
...Her er noen ideer, kjøkkentriks og oppskrifter for å bruke dem i enhver anledning, fra pesto til salater og buljong. TREMPE DE SOLTØRKEDE TOMATER Før du bruker dem i tilberedninger, må de soltørkede tomatene bløtlegges i vann for å rehydrere dem og fjerne saltet som ble brukt for å konservere dem. Skyll dem godt under rennende vann, og legg dem deretter i en kjele med kaldt vann og en skvett eddik. Kok opp og ta kjelen av varmen.
Portefølje (188)
Frankrike, Aiguilhe
116km
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Frankrike, Mougins
232km
Grossist av provensalske spesialiteter i 25 år. Konserver og skåler for detaljhandel. Laget i Provence, uten konserveringsmidler. Svart tapenade, grønn tapenade med basilikum, auberginekaviar, artisjokkdelikatesse, ansjoviskrem, pesto med basilikum fra Provence, delikatesse av soltørkede tomater, sardiner med kandiserte sitroner, tomatdelikatesse med soltørkede tomater, soltørkede tomater i olje...
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play