Frankrike, Lagorce
... ved dampdestillasjon. Den er dyrket, destillert og pakket av oss. ESSENSIELLE OLJER ER KRAFTIGE KONSENTRATER AV PLANTER, MED EN VELDIG HØY KONSENTRASJON AV AKTIVE STOFFER. SELV VED HUDMASSASJE. DERFOR MÅ DET TAES STORE FORHOLDSREGLER VED BRUK AV ESSENSIELLE OLJER. RESPEKTER ALLTID DE ANBEFALTE DILUSJONENE. UNNGÅ KONTAKT MED ØYNENE. ALDRI PÅFØR REN ESSENSIELL OLJE PÅ HUDEN, MEN DILUTER TIL 10 ELLER 20% I EN VEGETABILSK OLJE (SØT MANDELOLJE, ARGANOLJE, KOKOSOLJE...).
Portefølje (24)
Frankrike, Le Sen
...Sertifiseringer: ØKOLOGISK: Utvunnet fra økologisk landbruk, sertifisert av ECOCERT FR-BIO-01 Label Landema: Utvunnet fra våre leverandører Produksjonsland: FRANKRIKE Høstingsland: FRANKRIKE Plantedel: Blomsterstand Sammensetning: 100% Ren, naturlig og hel. Dufter: behagelig, mild Kontrollert og pakket i våre verksteder i Frankrike Kultur Timian er middelhavsbusker som inkluderer mange varianter...
Portefølje (97)
Frankrike, Villemandeur
Frankrike, Levallois Perret
... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille. Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris. Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje. Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella. Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte. Fordelene med basilikum: Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
Portefølje (28)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Urter fra Provence sertifisert økologisk landbruk AB - Ecocert, fra serien "Provence d'Antan" fra Araquelle. Komposisjon: (sarriette - oregano - timian - rosmarin) Blanding av fire økologiske urter fra området, dyrket under solen i Provence. En ekte provensalsk oppskrift for å akkompagnere dine kokte retter og grillretter. Sortert og siktet flere ganger, kun de edle delene av urtene blir bevart. Denne autentiske blandingen er dyrket og pakket i Provence. Dekorert metallboks, (8x10cm H13cm netto vekt 100g) Du kan bestille kun påfyll av dette produktet, uten metallboksen, for 6.95€...
Portefølje (198)
Frankrike, Carquefou
... pakket inn i et klut og presset mellom to planker, noe som gir den sin parallelepipediske form. Denne skinken presenteres alltid uten bein. Skivene har en lys rød farge. Teksturen er myk og mør. Den fruktige lukten av alkohol og de krydrede notene gir den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée konsumeres hovedsakelig rå, i tynne skiver. Den kan imidlertid også nytes på tradisjonelt vis, kokt i tykkere skiver og servert med mogetter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play