Frankrike, Malataverne
...Butterdeig med emmental og en deig med svarte oliven for å heve smaken. Enda bedre hvis de varmes lett i ovnen i pakken. Ingredienser: hvetemel, smør 29,02%, emmental 7,89%, blanding av svarte oliven 5,48% (svarte oliven 91,2%, salt, rapsolje, syre E330), salt, rapsolje, gjær, aroma, urtemiks med hvitløk og løk, svart pepper, fargestoff E160c. Kan inneholde spor av sesam, soya, hasselnøtt, mandel, egg.
Portefølje (188)
Frankrike, Marseille
... håndverksfabrikk for tørket frukt, basert i Provence-Alpes-Côte d'Azur-regionen i Marseille (13). Hos CROC'ELLA tilbyr vi også oliven og antipasti. Alle CROC'ELLAs tørkede frukter ristes i vårt verksted i Marseille. Vi tilbyr levering. I tillegg kan vi dekke fraktkostnadene. *Avhengig av minimum bestillingsmengde Oppdag også skrellede tørkede frukter og blandinger av tørkede frukter. Ikke nøl med å kontakte oss via kontaktskjemaet.
Portefølje (145)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Grønne paprikaer i eddik pryder retten med sin krydrede smak. Ulike produktstørrelser: 80g Opprinnelsesland: Algerie...
Portefølje (61)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: tomater, oliven, løk, salt, pepper, sukker, urter. Vekt: 150g Referanse: SAUCTOMOLI Vekt: 150g...
Portefølje (97)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Gjenopplev den kraftige smaken av artisjokk kombinert med sødmen fra grønne oliven i denne kremen laget med olivenolje for en forfriskende og lett aperitiff. Nyt den kald som aperitiff på ristet brød. Holdbarhet uten åpning: 3 år Vekt: 90 gr Ingredienser: artisjokker 73,8%, grønne oliven 15,4%, olivenolje 7,9%, salt 2,0%, pepper 1,0% Toupine og Cabesselle er en familiebedrift og håndverksbedrift som ligger ved siden av Avignon i Provence. Produktene fra dette gourmetmerket er en invitasjon til å oppdage smakene fra denne vakre regionen. Vekt: 90 gr...
Portefølje (57)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Den kjennetegnes av intensiteten i fruktsmaken, med dominerende smaker av frukt, banan, eple, kiwi og grønn tomat, samt dens vegetale aromaer, artisjokk og nyklippet gress. Brukes som tilbehør til fisk, kjøtt (spesielt vilt), carpaccio og ferske grønnsaker. Personlig ville jeg tilsette et drypp olje på et ristet brød gnidd med hvitløk og tomat, eller på en fersk geitost, med nykvernet pepper - Mølle belønnet 52 ganger de siste 2 årene Beste olje i Spania 2016 i moden frukt _ tradisjonell olje Beste...
Portefølje (198)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Her er en vakker oppdagelse, denne Minervois "Les Traverses" fra Domaine Courbissac! Vakkert balansert, utvikler nesen og munnen seg med aromaer av surkirsebær, jordbær, bringebær, men også av sorte oliven, pepper og timian. Helheten er derfor uttrykksfull og vakkert parfymerte, samtidig som den støttes av en fin friskhet som fremhever en kalkholdig mineralitet. En utmerket cuvée som gir stor...
Portefølje (321)
Frankrike, Sarcelles
...Indisk, provensalsk, orientalsk aperitiff hvitløk. Delikatesser av artisjokk, paprika, tomater. Bruksområdene er mange og åpner den hemmelige døren til en kulinarisk kreativitet fylt med brisen fra sør. Like original og deilig overraskende, fornyer hvitløk til aperitiff formelen.
Populære land for denne søkefrasen