Frankrike, Furiani
...INGREDIENSER Mørk sjokolade 70% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), canistrelli (hvete mel, hvitvin, brennevin, solsikkeolje, salt), feuilletine (hvete mel, sukker, melkefett, melkepulver, salt, byggmalt mel, hevemiddel: E500II), tørket frukt (mandler, hasselnøtter, pekannøtter), glukosesirup, sorbitol, bringebærpuré, sitron, bokhvete, frysetørket kaffe, 4 krydder (ingefær, kanel, anis, muskatnøtt), UHT krem, gluten, naturlige fargestoffer Referanse: EC240NOIR...
Portefølje (97)
Frankrike, Paris
...LA NÉPAL CREAM EN HØYDEKONSENTRERT CBD-HARDE LA NÉPAL CREAM, EN HÅNDVERKSRESIN FRA TIBET La Népal Cream CBD-resin med tibetansk opprinnelse, laget ved håndverksmetode, har en krydret smak, med en svart farge på utsiden og veldig mørk brun på innsiden. Denne CBD-harzen har en tekstur og smak som vi finner i produktet vårt. Den er rå og kraftig. INGREDIENSENE SOM BRUKES FOR Å LAGE NEPALSK KREM Den...
Portefølje (32)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Krem basert på honning, hvor vi tilsetter ristet og knust mandler med smak av mørk nougat. Ingredienser: Lavendelhonning (26,75%), SMØR, glukosesirup, sukker, konsentrert HELMELK, MANDEL, SOJA-lecitin.
Portefølje (142)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000014781 Disse mørke sjokoladepalettene med 74% kakao er ideelle for å lage dessertene dine. Denne kraftige mørke sjokoladen med minimum 74% kakao er smakfull og enkel å dosere og veie takket være sin presentasjon i form av paletter. Den vil være perfekt for å forberede dessertene og kakene dine som krever en høy kakaoandel (fondant, krem…) Smaksråd Dekorativ sjokolade for baking. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys. Ingredienser Rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør* *fra økologisk landbruk...
Portefølje (114)
Frankrike, Paris
...Denne kremen har en jevn tekstur og en delikat duft for å behandle solflekker og mørke pigmenter på hender og ansikt. Den lysner huden din og reduserer overdreven pigmentering på grunn av langvarig eksponering for solen. Overdreven og langvarig eksponering for solen fører raskt til dannelse av rynker samt mørk pigmentering av huden din. Langvarig soling bør unngås. Takket være denne innovative...
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...vanilje), mandler, sesampraliné (sesam, sukker, emulgator sojalecitin, vanilje), MANDELER, kakaosmør, HAZELNØTTER, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, emulgator sojalecitin, vaniljeekstrakt), sukker, finmalte kjeks (hvete mel, sukker, melkefett, melk sukker, melk proteiner, salt, malt ekstrakt (bygg), natron), KREM, finmalte kjeks (hvete mel). Nettovekt: 250g Oppbevaringsbetingelser: Beskyttet mot lys og tørr Dimensjoner (LxBxH i cm): 8x8x8...
Portefølje (85)
Frankrike, Épaignes
...593: Mørk sjokoladeganache med Isigny Ste Mère krem dekket med hvit sjokolade...
Portefølje (184)
Frankrike, Etaples
...Fondez for vår unike skapelse: Bouchot-formene i sjokolade med et hjerte av karamellsjokolade og et fint skall av mørk sjokolade. Pose på 70 gram Produktet er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Boulogne Sur Mer, Frankrike. Ingredienser: smør, sukker, krem, sjokolade...
Portefølje (13)
Frankrike, Le Monastere
... varmt vann før skjæring) Skjæringstips Barrette (125g ÷ 12 = 10,4g/barrette) KONSERVERING Type konservering Vakuum for å bevare terpener Optimal lagringstemperatur 15-20°C Lagringssted Unngå kontakt med lys, fuktige områder, store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft Hovedkanabinoid: CBD Totalt 23,22% Mindre kanabinoid: CBG 0,35% Utseende: Lys brun i midten, mørk på utsiden Tekstur...
Portefølje (17)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: sukker, krem, hvit sjokolade opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakao, emulgator: rapslecitin), glukose, trimolin, mørk sjokolade 66% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), smør, mandelmasse, praliné, bringebærbiter, kandiserte appelsinskall, cashewnøtter, nougat (sukker, mandler, honning, vann, glukose, pistasjnøtter, hasselnøtter, eggehvite, melis), jordbærfruktpuré (sukker, jordbærpuré, glukose, trimolin, gul pektin, sitronsyre, vann), kaffe.
Portefølje (109)
Frankrike, Feurs
... varmebehandling av mat sukker i nærvær eller fravær av kjemiske forbindelser som fremmer karamellisering. BRENTE SUKKER Brente sukker er flytende eller faste karameller i mørk brun farge oppnådd ved kontrollert varmebehandling av mat sukker i fravær av kjemiske forbindelser som fremmer karamellisering. SPESIALKARAMELLER Spesialkarameller er karameller som stammer fra kontrollert varmebehandling av mat sukker i nærvær av andre ingredienser: melk, krem, smør, saltet smør, fruktekstrakter, honning, malt, sjokolade, vegetabilske fettstoffer.
Portefølje (6)
Frankrike, Marseille
...Tradisjonell oppskrift - En unik håndverkskunst Lyst på sjokolade? Mørk sjokolade med fiken og nøtter, mørk sjokolade med Amarena-kirsebær, melkesjokolade med skumfiduser, hvit sjokolade marmorert med bringebær, eller kanskje husets spesialitet, La Barre Marseillaise... La Barre Marseillaise ® er en spesialitet fra Chocolatière de Marseille. En praliné "uten smør eller krem" av ren nytelse...
Portefølje (1)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play