Frankrike, Bordeaux
... årene, med respekt for tradisjonelle dyrkingsmetoder og moderne vinproduksjonsteknikker. Fra beskjæring til innhøsting, blir det lagt stor vekt på omsorgen for vingården for å oppnå druer av optimal kvalitet. Vinifikasjonen er tradisjonell i termoregulerte betongtanker, med lang maserasjon for bedre ekstraksjon. Lagring i tank. Druetyper: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%) Produsent: Familie Rebeyrol i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Magnum (1,5L) - Enhetlig (Enhetspakke) - 2016...
Portefølje (93)
Frankrike, Chessy
...1 Pumpe 230 volt enfase, støpejern eller rustfritt stål 1 Horisontal tank med blære eller membran 200 liter CE-standard 1 Tilkoblingsslange + koblinger + tilbakeslagsventil 3 meter kabel + 1 hannkontakt Hydraulisk montering og kabling utført av oss For vannforsyning fra en brønn eller en reservoar i suge- eller trykkmodus For å øke trykket i distribusjonsnettet (følg lokale forskrifter) For vanning For høytrykkspyling Modell: K200H På lager: 2 Produkter 1 Manometerkontakt Télémécanique + 1 tørr manometer: 0 til 6 bar...
Portefølje (155)
Frankrike, Revenvin-Vaugris
... eller MYKE SEKKER (bag) som gjør det mulig å transportere en liten mengde væske raskt. MYKE RETENSJONSBOKSER er også løsninger som tilbys av Citerpack. De gir sikkerhetsretensjon for tanker, lekkasjer av produkter, vaskeavløp, eller enhver form for forurensning. Du kan også få vår serie av SELVHEVENDE BASSENGER på forespørsel.
Portefølje (17)
Frankrike, Schiltigheim
... selvlastende tank Last: 400 kg Maksimal helling: 45 ° Transmisjon med belter (kevlar-forsterket) på skrue-gear (livsvarig smurt): 2 fremover og 1 bakover Motor: HONDA GX200: 4-takts / OHV / 6 HK / Type: QH-B1 – GCACT Manuell start eller elektrisk starter Tank = 3 L / Gjennomsnittlig forbruk 1 L/H. Drivstoff: Blyfri 95 eller 98 eller E10 eller Ren bensin "ASPERN" SKU:1254903 Last:400 kg Maksimal helling:45 °...
Portefølje (83)
Frankrike, Saint Cannat
... til en god modning av druene. DRUESORTER Merlot 80% Cabernet Sauvignon 20% VINPRODUKSJON Vinen lages med en tradisjonell vinifikasjon, som starter med en kald prefermenteringsmaceration i 2 til 3 dager, etterfulgt av den alkoholiske gjæringen kombinert med en varm maceration i 2 til 3 uker ved kontrollerte temperaturer, for å ekstrahere det optimale nivået av smaker, farge og tanniner. Vinen lagres deretter i tank til tapping, som finner sted på slottet.
Portefølje (46)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play