Frankrike, Arengosse
... Fargestoff: Bruk av naturlig fargestoff for å bevare produktets autentisitet. Bruksanvisning: Blåbærsukkeret er perfekt for å tilføre et friskt preg til dessertene dine, yoghurt, smoothies og andre søte retter. Dryss det over crumble, kvarg eller bruk det til å søte drikkene dine for en fruktig og deilig smak. Produktegenskaper: Vekt: 200g Emballasje: Forseglet PET-krukke for å bevare sukkerets friskhet og smak. Referanse:SUCRE00071B...
Portefølje (200)
Frankrike, Brignais
...Havregryn og maisflak dekket med små biter av hasselnøtt, gyllenbakt, med biter av mørk sjokolade. Fullkorn havre Rik på fiber Uimotståelig sprø 100% plantebasert oppskrift Kort ingrediensliste Bruksanvisning: Til frokost eller som snacks, helles i en bolle med melk/plantebasert drikke eller som topping på yoghurt, kvarg. Ingredienser Havregryn* 49%, ubehandlet lyst rørsukker*, biter av mørk...
Portefølje (26)
...Mandarin Tørket Økologisk, Usaltet Rå Pistachio, Ristet Skallet Mandler - 3 teksturer og smaker i symbiose... intensiteten av tørket mandarin, finheten av rå pistachio og sprøheten av forsiktig ristet skallet mandler, alt for å oppnå FUSJONEN AV SMAKER og avdekke den eponyme blandingen. Kan nytes som snacks, eller til aperitiff. Inkluderes i müsli, meieriprodukter (yoghurt, kvarg...) Tilgjengelig i løsvekt og i poser.
Portefølje (123)
Frankrike, Soreze
... forskning for å finne et produkt som er enkelt å bruke og lagre, effektivt og godt balansert. Det kombinerer både løpe og melkesyrebakterier som er nødvendige for å lage fersk ost i en lett håndterbar pulverform. Denne fermenten og løpen gjør det også mulig å lage kvarg. Forskjellen vil være i produksjonsprosessen der kvarg er mer avrent enn fersk ost. Faktisk, fersk ost, i motsetning til kvarg. REF:FROPFRAI Sammensetning:Løpe, melkesyrebakterier, kalsiumklorid, hjelpestoff maltodextrin Laget i:Frankrike...
Portefølje (195)
Frankrike, Appietto
...Kaken med kastanjemel fra Biscuiterie d'Afa er et uunnværlig produkt. Siden tiår har kastanjen vært i hjertet av korsikansk gastronomi. Laget etter den familiære oppskriften, er denne kaken myk og delikat. Den kan nytes alene eller passe perfekt sammen med iskrem eller kvarg. Vekt: 400 gr Ingredienser: Mandler 65%, Sukker, AOP-honning fra Korsika, Glukosesirup. Kan inneholde spor av andre. Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme. Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 1562 kJ (373 kcal) Fett: 19 g Mettet fett: 2,4 g Karbohydrater: 43 g hvorav sukker: 25 g Proteiner: 6,9 g Salt: 0,61 g...
Portefølje (118)
Frankrike, Illkirch-Graffenstaden
...iskrem Omtrent femti referanser venter på deg. Du finner også forberedelser for flan, urter til kvarg eller til og med müsli i vårt sortiment. Kreationer er mulig med minimum 200 kg per frukt. Fruktforberedelser kan aromatiseres med naturlige aromaer. Emballasje: 6 kg, 12,5 kg og 25 kg...
Portefølje (8)
Frankrike, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Oppskrift for 6 personer ● 75g smør ● 1 glass med Reinette Corse Kirsebær & Piment d’Espelette O Mà! syltetøy ● 2 ss melasse ● 175 g Cukizzi Castagna Hasselnøtter Melkesjokolade O Mà! ● 150 g kremfløte med 35% fett ● 300 g ferskost ● 50 g sukker ● 200 g kvarg Smelt smøret og melassen sammen med de smuldrede Cukizzi O Mà!. Fordel i bunnen av...
Portefølje (68)
Frankrike, Saint-Fraimbault
... perfeksjonere en kjøttrett. Og for de med søt tann... gjenoppdag klassikerne dine ved å integrere denne sirupen i dine vakreste desserter: risengrynsgrøt, kremer, panna cotta... alt er tillatt! Og for de som er nysgjerrige... bruk den til å søte din kvarg! Sammensetning: Foinfusjon (vann, høy), sukker, sitronsaft basert på konsentrat.
Portefølje (15)
Frankrike, Auterive
...Banan, kokosjuice, pasjonsfrukt, sukker, sitronsaft, fruktspektin. Total fruktinnhold: 60% Smaksanbefalinger: På brødskive, yoghurt, kaker, pannekaker, kvarg. Oppbevaring: To år før åpning. Oppbevares kjølig etter åpning og konsumeres raskt.
Portefølje (9)
Frankrike, Talant
...Denne oppskriftsboken "Verriner og Småkaker" av Stéphane Glacier og Gaëtan Paris, to av Frankrikes beste håndverkere, tilbyr et samling av oppskrifter for individuelle desserter og verriner. 17 oppskrifter på verriner (med kvarg, risengrynsgrøt med appelsin og karamell...), 26 oppskrifter på individuelle desserter (hjertene av gariguettes, mille-feuille med karamell...), eksempler på sjokolade...
Portefølje (192)
Frankrike, Thiais
...Denne mekaniske maskinen, i ett format, er designet for emballering av flytende eller pastaaktige produkter (naturell yoghurt, aromatisert yoghurt, fruktblandet yoghurt, rømme, dessertkrem, risengrynsgrøt, kvarg, fruktjuice, supper, sauser, osv...) i plastbeholdere med en diameter på opptil 95 mm ... Egenskaper Dosering volum: 150 til 500 ml. Emballasjemateriale: beholder med aluminiumsdeksel Produktivitet: opptil 12 beholdere / min.*...
Portefølje (82)
Frankrike, Champier
... utmerkede søte smak og sitt varierte bruksområde. Du kan spise dem alene eller bruke dem i müsli, kvarg, smoothies eller fylle dem med nøtter, mandler… MANGFOLD AV HELSEFORDELER! De økologiske friske dadlene er fulle av helsefordeler. De er rike på fiber, kalium, magnesium, kalsium, vitamin C, E, B1, B2, B3, B5, B6 og K, samt aminosyrer. IDEELT ØKOLOGISK SNACK! Dadler har blitt brukt i over 4000 år som de eneste reiseproviantene av nomader fordi de er svært næringsrike. Vekt: 600 g...
Portefølje (13)
Frankrike, Gennevilliers
...Det er solen som har avtale ved bordet til frokosten din takket være denne syltetøyet som er laget av de beste ananasvariantene, utvalgt for sine smaksegenskaper og kommer direkte fra små produsenter. Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Inneholder 30% mindre sukker enn klassisk syltetøy. Syltetøy laget med 60% ferske frukter. Dominant smak: Litt krydret med et hint av ingefær. Konsistens: glatt syltetøy. Serveringsforslag: på brødskiver, bakverk, yoghurt eller kvarg, bakverk. Ingredienser: Ananas 40%, sukker 40%, ingefær 20%.
Portefølje (9)
Frankrike, Vernosc-Les-Annonay
... er nødvendige for suksessen til dine forberedelser. Bruksforslag Klar til bruk 100% naturlig uten aroma, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer En eksklusiv emballasje for enkel bruk og presis dosering En besparelse av produkt og tid med doseringskork Langvarig holdbarhet etter åpning Den ekte smaken av kastanje takket være en pose som bevarer alle smakene Kastanjekrem til topping og fyll, eller som tilbehør til pannekaker, vafler, sorbet, kvarg...
Portefølje (16)
Frankrike, Lamothe-Montravel
...Oppdag den smeltende smaken av karamell med havsalt, designet og laget av Délicatisserie, konditoriet til verdens beste konditor Nina Métayer. Perfekt til å smøre på, blande i yoghurt / kvarg, eller som en verdifull og smakfull alliert for dine bakverk.
Portefølje (4)
Fransk produsent av kvarg, økologisk faisselle, økologisk yoghurt. Produsent av kvarg laget av melk fra ku, geit og sau. Produsent av faisselle 0% med rød fruktsaus. Produsent av yoghurt laget av geitemelk. Produsent av faisselle laget av geitemelk. Produsent av kvarg laget av geitemelk. Produsent av kvarg laget av sauemelk, faisselle laget av sauemelk. Produsent av ost laget av melk fra ku...
Frankrike, Courville Sur Eure
... stand til å dosere produkter med svært varierte egenskaper. Yoghurt, kvarg og fersk krem, smeltet ost og osteprodukter, desserter, andre smørbare produkter, karamell, honning, fruktsaus, syltetøy, kompott. NOVA produserer også et utvalg av semi-automatiske og automatiske maskiner for plantevernmidler, kjemikalier, kosmetikk og produkter som: meieriprodukter, produkter basert på frukt og grønnsaker, sauser, drikkevarer.
Frankrike, Rennes
...smør til bakverk, vinter-smør, samt melkepulver: skummet melkepulver, halvskummet melkepulver, mysepulver, barne-melkepulver. Utvalget av produkter fra FIT er enormt og gir stor tilfredshet: proteinisolater, melk mineraler, protein hydrolysater, melk protein, laktoferriner, kaseinater og formulerte produkter. Alle produktene brukes i vektkontroll, sportsnæring, helse og velvære, samt barneernæring. FIT tilbyr også oster: cheddar, emmental, edam, gouda, gruyère, mozzarella og kvarg.
Frankrike, Biars Sur Cere
ANDROS er et agro-industrielt selskap og et fransk merke som spesialiserer seg på bearbeiding av frukt og meieriprodukter til moser, syltetøy, fruktdesserter, fruktjuice, yoghurt, drikkeyoghurt, melkeprodukter, fruktdesserter, kvarg osv. Selskapet eier blant annet merkene ANDROS, BONNE MAMAN og MAMIE NOVA. Det er også til stede på markedet for sukkertøy gjennom sitt merke PIERROT GOURMAND.
Frankrike, Saint Martin Au Bosc
...både varmet og ristet, med et lag av fruktsaus, kvarg, dessertkrem osv. En ekstern doseringsenhet gjør det også mulig å emballere hva du vil i hvilken som helst beholder (f.eks. melkeflaske). Vi ville vært glade for å presentere deg mer detaljert om alle fordelene med denne emballasjemaskinen: høy produksjonshastighet, økt sikkerhet, brukervennlighet og enkelhet i bruk med berøringsskjermkontroll, rengjøring på stedet uten demontering for betydelig tidsbesparelse, stor brukervennlighet, modulær og utviklingsdyktig...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play