Frankrike, Cadeilhan
...En svart hvitløk-kjeks, smakfull og original, å dele med familie eller venner. En håndlaget oppskrift, laget i samarbeid med den håndverksmessige kjeksfabrikken Carrément Bon. INGREDIENSER Hvetemel*, fersk Isigny-smør*, hel mandelmel*, ferske egg*, svart hvitløk*(6%), psyllium*, salt fra Noirmoutier. KONSERVERING Oppbevares ved romtemperatur og beskyttet mot lys. Utløpsdato: 3 måneder. FORPAKNING Våre kjeks er pakket i en 70g cellulosepose laget av 100% biologisk materiale. Posene er komposterbare.
Portefølje (9)
Frankrike, Carnoet
...Siloguard Mais Speed garanterer en kvalitet på konservering av maisensilage (hele maisplanteensilage, maiskolbeensilage, fuktig knust eller hel mais) og en optimalisering av næringsverdiene i korn for fôring av drøvtyggere. Presentasjon: pulver Forpakning: Beholder på 100 gram...
Portefølje (39)
Frankrike, Soreze
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget. TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og ci...
Portefølje (195)
Frankrike, Geispolsheim Gare
MCM Emballages leverer raskt overalt i Europa og verden. Hele sortimentet av WECK®-glass, samt tilbehør (pakninger, rustfrie klemmer, lokk, glassløftere, husholdningssterilisatorer, osv.) distribueres i Frankrike av MCM EMBALLAGES, autorisert forhandler. Glassmerket WECK® er også representert over hele Europa. WECK®-glass vil hjelpe deg med å spare penger, fordi deres levetid er veldig lang, og d...
Portefølje (7)
Frankrike, Paris
... respekterer dermed hunders naturlige appetitt for kjøtt. Frysetørking: optimal konservering Cernunos® frysetørkede lammegodterier gir en leken vri på trening. De er laget av lam og omdannet til sprø biter gjennom en frysetørkingsprosess under vakuum ved lav temperatur. Denne prosessen bevarer fargen, aromaen og smaken av ferske ingredienser, samtidig som den opprettholder vitaminer og næringsstoffer...
Portefølje (115)
Frankrike, Saint Angeau-Val De Bonnieure
...Flytende nitrogen er en sterkt nedkjølt, ikke-brennbart, fargeløst og luktfritt gass. Flytende nitrogen brukes i ulike sektorer og av forskjellige yrker: Sektor medisinsk med dermatologer, men også for kirurgi, konservering, bioteknologi. I hestesentre for konservering av reproduksjonsprøver, men også for alle sentre spesialisert på reproduksjon av husdyr som storfe, sauer osv… Industriell...
Portefølje (4)
Frankrike, Amiens
Frankrike, Mazerolles
...Smaker: Sitrusaktig, søt med noter av furu: tresmak og vegetale noter, sødme fra sitrus, syrlig kraft fra sitron. Egenskaper: 6.9% CBD - 0.19% THC Økologisk dyrking sertifisert av Bio Inspecta BL-122996. Blomster høstet for hånd. Innendørs dyrking - konservering ved kryogenikk: Kryogenikkonserveringsprosessen gjør det mulig å tilby et produkt som har bevart alle sine opprinnelige egenskaper (smak...
Portefølje (72)
Frankrike, Fongrave
...Plomme krem UTEN KONSERVERING 450GR med tilsatt sukker og vaniljesmak Vekt: 0,7 kg...
Portefølje (24)
Frankrike, Paris
FASTCONCEPT er en produsent og distributør av utstyr og installasjoner for supermarkeder, restauranter, barer og kafeer. Våre juicepressere, rotisserier, varme- og kalde displayer, smarte utstillingsløsninger og et bredt spekter av maskiner og møbler designet for ulike profesjonelle innen matvaresektoren vil tilfredsstille dine behov. Siden vår oppstart i 2005 har våre 100 % franske løsninger og ...
Portefølje (54)
Frankrike, Geispolsheim-Gare
Det komplette utvalget av WECK®-glass og tilbehør (pakninger, rustfrie klips, lokk, glassklemmer, husholdningssterilisatorer, osv.) er tilgjengelig i Frankrike hos den autoriserte distributøren MCM EMBALLAGES. MCM Emballages leverer overalt i Europa og i verden på kortest mulig tid. Med over 100 års erfaring har WECK®, oppfinneren av konserveringsglasset, bygget et solid rykte som en europeisk led...
Portefølje (48)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, Rungis
...Gammel fest: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Opprinnelse Frankrike Engrosleverandør av kandiserte frukter. KANDISERTE FRUKTER i engros Kandiserte frukter brukes i bakverk for dekorasjon av kaker. De kan også spises alene, som dessert eller godteri. Forberedelsen består i å erstatte vannet i en frukt med sukker gjennom osmose, der sjeldenheten av vannet sikrer konservering.
Portefølje (249)
Frankrike, Saint Meen Le Grand
...KAMP MOT INNVENDIG PARASITTISME KAMP MOT INSEKTER Kraftig ABSORBENT KONSERVERING AV KORN (dosert til 100 g / 100 kg) OPTIMALISERING AV GJØDSEL OG STRØ AKTIVERING AV FLUVIATE EVAMIX er et svært effektivt organisk avmaskingsmiddel, samtidig som det fremmer bedre næringsopptak. Det brukes som et tillegg til det daglige fôret, for følgende produksjoner: Kyr: 2 % av tørrfôrvekt = 40 g / dag / 20 kg...
Portefølje (34)
Frankrike, Le Monastere
...). Optimal detaljtemperatur: Romtemperatur Verktøy for detaljering: Skje eller spatula som er rengjort på forhånd KONSERVERING Type konservering: Vakuum for å bevare og forbedre de naturlige terpene Optimal konserveringstemperatur: 15-20°C Lagringssted: Unngå kontakt med lys, fuktige områder, store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft. Totale cannabinoider: 34,57% Hovedcannabinoid: CBG...
Portefølje (17)
Frankrike, Gennevilliers
...Hvis Senegal ble sunget, ville madd vært et refreng med syrlige toner. Den kalles zaban (på bambara eller dioula), malombo (i Kongo-bassenget), maad (på wolof) og gjør kvinner lykkelige i enighet. Oppskriften er bevisst nøytral, lett søt for konservering, eller du kan krydre den etter eget ønske. Ingredienser Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, sukker 45%, vann 4%, salt 1% Madd-konserven er en...
Portefølje (9)
Frankrike, L'union
...Vårt utvalg av ingredienser for konservering av sluttproduktet er svært variert. Vi er svært nyskapende på dette området og tilbyr våre kunder forskjellige typer ingredienser: - Naturlige eller syntetiske konserveringsmidler - Ingredienser for gassbehandling - Ingredienser som er innlemmet i produktet ... I tillegg til disse ingrediensene tilbyr vi også vår erfaring med gode hygieniske praksiser.
Portefølje (12)
Frankrike, Guenange
...Habanero-pepperet, også kalt Antillais, er et kraftig pepper med veldig fruktige noter. Vi har valgt å tilsette kun vann under koking og eddik for konservering for å bevare smakene så mye som mulig. Denne puréen kan brukes på for eksempel stuede grønnsaker eller på pizza. Ingredienser: Fersk Habanero-pepper (opprinnelse Nederland), vann, eddik 100 ml 10 000 (Scoville-skala)...
Portefølje (98)
Frankrike, Bayonne
Tørking av mat er den eldste kjente metoden for konservering. Våre forfedre brukte denne prosessen for effektivt å bevare alle energiverdier og næringsstoffer. Men i dag, med ny teknologi, er det ikke lenger nødvendig med sol for naturlig tørking! Fordi det er essensielt for oss å tilby produkter av høy kvalitet for et mer enn perfekt resultat, enten det er til dine cocktailer eller kulinariske...
Frankrike, Mulhouse
HABASIT produserer og selger et bredt spekter av produkter for transport og kraftoverføring til følgende industrier: Bil- og dekkindustri, Tre, Bakeri, kjeks og snacks, Kontor, Konfektyr, Emballasje, Flaskefylling og konservering, Fitness, Frukt og grønnsaker, Trykkeri og papir, Næringsmiddelindustri, Tobaksindustri, Håndtering og flyplasser, Post, Tekstil, Kjøtt, fjærfe og fisk. Blant...
Frankrike, Quimperlé
Selskapet GUELT er en designer og produsent av utstyr, maskiner og komplette produksjonslinjer for emballasje og konservering innen næringsmiddelindustrien. GUELT designer og integrerer maskiner i henhold til behovene og utøver sin ekspertise innen transformasjon av produkter, forsegling, termoforming og konservering, palletering, emballering, vask, dosering, lukking, robotisering og overføring...
Petite TPE som ligger i Fontanes i Sørvest-Frankrike, vi er produsenter av kjøttprodukter, basert på and og svin fra Sørvest, vi er en foie gras-konservering drevet av Michel Monteil, en mesterhåndverker. Vi arbeider med edle produkter (de beste delene av rødmerket svin, svart trøffel fra Périgord, Sichuan-pepper, Guérande-salt, samt AOP- og AOC-produkter for ost og vin fra Cahors for å inkludere...
Frankrike, Cambiac
...Alle våre ender er oppdrettet på over 20000 m2 med park. Familiegård som praktiserer selvforsynt oppdrett, mating med hvit mais, godkjent konservering. Vår politikk er basert på kvalitet i oppdrett og sporbarhet av dyret. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Vi tilbyr et utvalg av konserverte produkter som utelukkende stammer fra vårt oppdrett: foie gras, paté, galantine, confit.
Portefølje (1)
Frankrike, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, etablert i 1991, utvikler og produserer teknisk utstyr for slakting, skjæring, sliping, salting, ferdigretter, konservering og hygiene. Vi leverer utstyr for utvikling av prosesser i næringsmiddelindustrien, slik som: transportbånd, robotisering, skjæringsrom, komplette slaktekjeder, lufttransport, fileteringslinjer, bearbeiding, ferdigretter, hygieneutstyr, vaskeinstallasjoner, vaske...
Frankrike, Parigny
Selskapet HENGEL INDUSTRIE er spesialisert og anerkjent som designer og produsent av fryseutstyr, hurtigkjøling, konservering og kontrollert fermentering for bakeri og konditori i over tretti år. HENGEL INDUSTRIE har blitt en uunnværlig aktør i sin bransje. Siden oppstarten har Hengel kontinuerlig spesialisert seg og innovasjon, samtidig som de har respektert selskapets verdier: tilgjengelighet...
Frankrike, Saint-Félix Lauragais
... en håndverkskonservering til å fungere: upåklagelige råvarer, samt forskning og anvendelse av de ancestrale oppskriftene som har blitt oss overlevert. Han fikk derfor bygget en konserveringsfabrikk på Ferme de Bordeneuve og ansatte en av de berømte kokkene fra Lauragais: fru Sicard, som, til tross for sin søte stemme og sitt bestemoraktige smil, ledet sitt kjøkken med jernhånd. Dette gjorde det mulig, med hjelp fra kokk Gilles Goujon (trippel Michelin-stjerne), å utvikle våre endelige oppskrifter som passer til konservering og ganen til de mest kresne gourmetene.
Nettbutikk for oppbevaringsbokser, lagring, konservering og transport.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
La Valtiere er et familieeid selskap som ble grunnlagt for 25 år siden, i Sør-Frankrike. Fra oppdrett til konservering, innoverer vi innen et bredt spekter av produkter basert på and, kylling og foie gras med en kvalitet som er anerkjent i Occitanie. Mange referanser som and merguez, chorizo, panert kylling, grillspyd; og til slutt en autentisk og spesiell foie gras. Hele året og uten avbrudd.
Frankrike, Allemans Du Dropt
FRUIT GOURMET er et selskap som spesialiserer seg på bearbeiding, emballering og konservering av tørket frukt. Fruit Gourmet har utviklet og perfeksjonert en unik prosess for forberedelse og rehydrering som forvandler tørket frukt, enten konvensjonell eller fra økologisk landbruk, til myk frukt med en uovertruffen smak. Fra innkjøp til forberedelse, rehydrering, emballering, pasteurisering og frakt av den myke frukten, behersker vi hele kjeden.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play