Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Frankrike, Ploufragan
...Effortene som er lagt ned av produksjonen har ført til spesifikasjoner for omdanning til kokte og ferske kjøttprodukter: pølser, landpâté og skinke. Flere anerkjente selskaper kjent for sitt håndverk er en del av Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
Samsvarende produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andre produkter
EGG
EGG
Portefølje (4)
Frankrike, Parthenay
Favid jobber for å skape et varig og personlig forhold til hver av sine kunder, med mål om å tilby produkter som best møter deres behov når det gjelder sammensetning, presentasjon og emballasje. Vårt fagområde: Å tilby industrien innen næringsmiddelproduksjon et utvalg av rå og kokte PAI som gjør det mulig for dem å utvikle nye ferdige produkter, forbedre kvaliteten og kostnadene på eksisterende...
Frankrike, Avignon Cedex 9
...-prosess muligheten til å omstrukturere kaldt produksjonen av edle og originale produkter, rå eller kokte, fra ingredienser som tidligere har vært lite eller ikke utnyttet, rettet mot catering og bearbeidingsverksteder. Det ferdige produktet har alltid en jevn presentasjon og identifiserer seg med produkter av opprinnelse, fra kjøtt- eller fiskemuskler. Utbyttet ved steking er nært det av en rå muskel, med perfekt holdbarhet ved skjæring og steking.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play