Frankrike, Castelnaudary
...Nyt fersk, på toast eller landbrød som en forrett, eller kokt som en rett. Fett: 50,1 g Hvorav mettet fett: 22,9 g Karbohydrater: 1,6 g Hvorav sukker: 0 g Proteiner: 6,9 g Salt: 0,41 g...
Portefølje (56)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
...Våre ukentlige leveranser av and gjør det mulig for oss å tilby ferske produkter året rundt til våre private og profesjonelle kunder. De er nesten alle tilgjengelige "rå" (til å tilberede selv) eller allerede "kokt" (klare til å spise).
Portefølje (4)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Rungis Cedex
... italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er spesialist på Parma-skinke i Rungis og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er spesialist på salg av foie gras og tilbyr eksklusivt på Pavillon de la Volaille de berømte foie gras fra gården Puntoun (Gers). Spesialisert distributør av foie gras i Rungis, foie gras har ingen...
Portefølje (24)
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play