Frankrike, Wingles
Velkommen til sjokoladeverdenen til Chocolatstehle, din smakfulle partner for dine behov innen kvalitetsjokolade. Vi er spesialister på håndlaget sjokolade av høy kvalitet for profesjonelle. Vi jobber med nøye utvalgte råvarer, hentet fra bærekraftige kilder, for å garantere deg produkter av unike kvalitet. Vi har et sterkt engasjement for å respektere sjokoladetradisjoner samtidig som vi innover...
Portefølje (43)
Frankrike, Objat
...Nougat Klassisk DDM: 1 år Ingredienser: Sukker, 14,22% mandel, 12,80% honning, vann, glukose, 4,74% pistasjnøtt, 4,74% hasselnøtt, eggehvite, melis. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: Energi 568kcal / 2387Kj, fett 20g, hvorav mettet fett 1,6g, karbohydrater 88g hvorav sukker 79g, protein 8,9g, salt 0,03g...
Portefølje (109)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser. For flere år sid...
Portefølje (97)
Frankrike, Épaignes
...Friturer klassisk hvit, melk & marshmallows melk 250g. Rød 590 / Grønn 591. Innvendig hvit. Består av 24 forhåndskuttede rom som kan åpnes. Tilbehør: en avtakbar skillevegg med 24 rom. Levering, monterte og sammenstilte kalendere. Dimensjoner (L x B x H): 290 x 200 x 27mm. Dimensjoner for et rom (L x B x H): 35 x 35 x 27mm...
Portefølje (184)
Frankrike, Saint-Didier-En-Bresse
...Stearinlys klassiker Ferrero Rocher Duftnoter: Gourmand Topnoter: Sjokolade, mandler, kakaobønne Hjertenoter: Praliné, hasselnøtt Bunnnoter: Vanilje, musk Farge: Gylden, Rød Vekt: 180 gram, 70 gram...
Portefølje (47)
Frankrike, Auxerre
... ost, dessert Vinification Den prefementerende macerasjonen varer i 10 dager ved 8°C. Den alkoholholdige gjæringen etterfølges av en klassisk vinifikasjon med lette daglige oppstigninger for å fremme ekstraksjonen. Etter malolaktisk gjæring i fat, er lagringen på bunnfall i 4 måneder. Œil: Dyp imponerende farge Rådet fra vinmakeren: Serveres ved 17°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 34 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Årgang: 2016 Kultur: Tradisjonell Label: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Populære land for denne søkefrasen