Frankrike, Soreze
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget. TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og ci...
Portefølje (195)
Frankrike, Objat
Håndverksbedrift basert i Corrèze siden 1979.Produksjon av konserver basert på and og gås - Hele andelever, halvkokt eller på boks, naturell eller med trøfler fra Périgord, leverblokker. - Hele gåselever på boks, naturell eller med trøfler - Spesialiteter med lever: fiken fylt med lever, medaillons av lever, smørbare leverprodukter, anderillettes med lever, quail fylt med lever, fløter av magret m...
Portefølje (7)
Frankrike, Lyon
Tre matglade venner og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skapt JOKO. Deres ambisjon er å fremme viltkjøtt fra fransk vilt og svart svin fra Bigorre AOP ved å bruke kortreiste leveranser. De tilbyr naturlige kvalitetsprodukter gjennom autentiske og innovative oppskrifter, samtidig som de bekjemper matsvinn knyttet til jakt. Deres mål er å gjøre eksepsjonelle produkter fra sentrale P...
Portefølje (40)
Frankrike, Saint-Martin-De-Seignanx
...forkokt ris, buljonger og sausgrunnlag - krydderblandinger for kjøtt, spekemat - fiskearomaer - krydder, naturlige urter, dehydrerte grønnsaker, marinader - aromaer for snacks, - kulinariske baser, krydder, marinader, dehydrerte grønnsaker og produkter for teknisk matlaging for hotell og restaurant.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play