Frankrike, Bellême
...Kremet pålegg med blonderpannekaker, rik på Piemonte-hasselnøtter. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 230...
Portefølje (29)
Frankrike, Brignais
... Varm opp på lav varme og rør i 1 minutt Ta av varmen, så er det klart! Ingredienser Ingredienser: Blandede tørkede frukter* 39,6% (mandler*, ristede hasselnøtter), ubehandlet lyst rørsukker*, biter av mørk sjokolade* (min. 57% kakao) (kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vaniljepulver*), kakaopulver*. Kan inneholde spor av andre nøtter, melk, soya. Vekt: 150g ØKO: Ja 100% Plantebasert: Ja Uten olje: Ja...
Portefølje (26)
Frankrike, Lattes
...Palette med nutella 1kg Forpakning per pall 588 glass Pris 3€ DLC 12/11/2025 Nutella er et merke av pålegg som ble opprettet 20. april 19641. I Italia, i regionen Piemonte, av det italienske næringsmiddelindustriselskapet Ferrero2. Den består av sukker, palmeolje, hasselnøtter, kakao, melk, myse og emulgatorer. Dette merket dominerer det globale markedet for pålegg. I Frankrike utgjør det omtrent tre fjerdedeler av markedet for pålegg.
Portefølje (2)
Frankrike, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS plasserer seg i hjertet av fransk håndverk, spesialisert på produksjon av eksepsjonelle nougater som feirer historien og det ancestrale håndverket i Montélimar, den ubestridte hovedstaden for nougat. Våre Produkter: Vi tilbyr et utvalg av nougater, fra den klassiske Nougat de Montélimar, rik på mandler og honning, til Nougat bio, designet for de som prioriterer produkter ...
Portefølje (154)
Frankrike, Etaples
...Vår pålegg er resultatet av en kombinasjon av "Chocolat noir Excellence 55 %" og en deilig "praliné Amandes Noisettes". Oppdag denne originale og smakfulle oppskriften som også inkluderer deilige biter av sprø "crêpes dentelles". Alltid flere smaker med denne sprø versjonen! Ingredienser: mandler, hasselnøtter, sukker, "Chocolat noir 55 %", biter av "crêpes dentelles" Holdbarhet: 6 måneder...
Portefølje (13)
Frankrike, Objat
...hvorav mettet fett 19g, karbohydrater 51g, hvorav sukker 49g, proteiner 4,4g, salt 0,05g.\nHoldbarhet: 24 måneder\n\nPasta til sjokoladepålegg\nIngredienser: 65,79% mandel-hasselnøttpraliné (sukker, hasselnøtt, mandel, smør), 66% mørk sjokolade (kakao, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), peanøttolje, vaniljestang.\nVerdier per 100g: Energi 2133Kj, 511Kcal, fett 30g, hvorav mettet fett 13g, karbohydrater 56g, hvorav sukker 54g, proteiner 4,2g, salt 0,02g."}...
Portefølje (109)
Frankrike, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser. For flere år sid...
Portefølje (97)
Frankrike, Biguglia
...Start høsten mykt med denne oppskriften som er både luftig og samtidig så deilig. Oppskriften er laget av La Bonne Boxe med vår Amandulosa pålegg. Chai latte er opprinnelig en drikk laget hovedsakelig med te og litt melk, her er den hevet med noen uvanlige ingredienser. Å lage og nyte uten noen moderasjon ...
Portefølje (68)
Frankrike, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE er en nettbutikk og en butikk i Brive-la-Gaillarde som tilbyr ulike håndlagde produkter for å la deg oppdage terroiret i Corrèze, Frankrike, og dele det beste fra denne regionen med deg. Fra gastronomi til dekorasjonsartikler, kniver, lys, smykker eller kosmetikk, finner du alt i vår nettbutikk. Vi velger ut de beste håndlagde produktene laget i Corrèze: - gastronomiske produkter -...
Portefølje (71)
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE er en bedrift som produserer og distribuerer sjokoladeprodukter som mørk sjokolade, hvit sjokolade, fylt sjokolade, bitter sjokolade, osv., og er spesialist på produksjon av sjokolade laget med agave, produksjon av pålegg, samt mini-pralinéer. CHOCOLATERIE DARDENNE lager sjokolade på en tradisjonell og autentisk måte, med respekt for håndverket til sjokolade-mestrene, samtidig som de integrerer en helse- og velværekomponent. Alle sjokoladene er laget av knuste bønner etter en tradisjonell prosess.
Frankrike, Quiberon
...ganacher, karamel, nougatiner, marsipan… Besøk nettbutikken til Henri Le Roux for å oppdage elegansen og raffinementet! Her finner du våre assorterte mørke eller melkesjokolader, våre sjokoladeplater laget av edle kakaobønner! La deg også friste av Henri Le Roux sine karamel, i tillegg til den deilige CBS®, finnes det over 10 fruktige smaker å oppdage! Ikke glem våre andre delikatesser: Caramélier®, en pålegg laget med CBS® (Karamell med Salt Smør), eller Bonsoncoeur®, en fin sjokoladepålegg.
Frankrike, Bordeaux
... de har utviklet et ekte partnerskap. Selskapet har dermed blitt en av markedets ledere i Frankrike (1000 tonn kaffe, 150 tonn te, 1000 tonn sukker og 100 tonn kakao). Destination tilbyr et strengt utvalg av produkter fra økologisk landbruk og rettferdig handel. Kaffe, te, kakao, sukker, honning, fruktdesserter, konfekt, kjeks, pålegg, ferdigretter, vin, mer enn 500 økologiske produkter... Hvert økologisk produkt blir valgt ut av ekspertene hos Destination i henhold til en spesifikk kravspesifikasjon når det gjelder smakskvalitet og sporbarhet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play