Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Cider de Glace fra Flaguerie er resultatet av konsentrasjon av eplemost ved hjelp av kryogenikk. Den konsentrerte mosten gjærer og beholder en høy mengde rest sukker. Med en gyllen farge er Cider de Glace fra Flaguerie en konsentrasjon av aromaer av bakte epler, støttet av tannin og den naturlige syren fra frukten. Den nytes kald (8 til 10 grader) som aperitiff, med foie gras, blåmuggost eller til dessert. bruttovekt: 970g Kartongvekt for 6: 6kg...
Portefølje (57)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Utviklet fra en spontan hybridisering mellom vannmynt og grønnmynt, har den vært dyrket i England siden 1600-tallet. Dens essensielle olje brukes i næringsmiddelindustrien for å aromatisere godteri, tannkrem, tyggegummi, konfekt og alkoholholdige drikker. Vår myntelikør nytes best veldig kald eller med knust is. Og ja, i de sørlige Alpene har vi også vår lokale «Peppermint»!
Portefølje (41)
... friskhet. GRAPE VARIETY 100% Grenache TASTING Lys og klar rosa farge. Frisk og intens duft. Lett på ganen, fin, øm og nytelsesfull med uttrykksfulle aromaer av røde frukter og sitrus. FOOD & WINE PAIRINGS En nytelsesvin, fin og lett, Rosé On Ice er den ideelle følgesvenn for solfylte aperitiffer og passer fantastisk til sommersalater og grillede retter. Server med isbiter eller til og med knust is! AWARDS 2015: Gullmedalje ved Gilbert & Gaillard 2016.
Portefølje (96)
Frankrike, Lyon
...Forberedelsesråd (varm): For å få fullt utbytte av fordelene med denne infusjonen, anbefaler vi å tilsette en fettholdig væske (for eksempel helmelk) i din tilberedning. Forberedelsesråd (kald): Klassisk tilberedning: La det trekke i 1 til 2 timer i kaldt vann, og sil deretter. Sett deretter i kjøleskapet i 2 timer og søt før servering. Iskald tilberedning: Kok opp infusjonen i den tiden som er angitt på emballasjen, og sil deretter. Server over et lag med isbiter og nyt.
Portefølje (81)
Frankrike, Bagneux
...Spesial kald hanske. Utvendig støtte i strikket ett stykke polyamid. HPTTM myk, fleksibel og vannavvisende belegg. Godt grep selv i fuktige og oljete omgivelser. Varmt fôret fôr. Behandling med ACTIFRESH®. Svart. I samsvar med standardene EN 420, EN 388 og EN 511 Spesial kald -50°...
Portefølje (124)
Frankrike, Cohade
... har noen virkelig smak, er for kald, for hard. Isen som kommer fra turbinen er kremet og har en ideell temperatur, den smelter i munnen og aromaene frigjøres på en fantastisk måte. Med denne "gelato live" ismaskinen kan du servere is med skje, den er akkurat på den temperaturen du ønsker, fordi du kan velge den. Folk som passerer vil stoppe opp fordi de vil bli nysgjerrige på isen som kontinuerlig snurrer. https://www.gris.fr/boutique.
Portefølje (45)
Frankrike, Saint Savin
... chiller TRANE almost new with few hours running. This exceptional chiller is composed by 2 screw compressors, heat recovery system and hydraulic modul with double pump. We offer for sale a wide range of models of all powers, do not hesitate to contact us by email (lucas@mia-equipements.com). Code article / Item code:CP30135 Marque / Brand:TRANE Référence / Type:RTAF 185 SE SN THR Puissance...
Portefølje (58)
Frankrike, Condom
...En veldig aromatisk duft på nesen med honningnoter. En kompleksitet på ganen med sitrus og honning. Serveres veldig kald uten is. VEKT: 1,3 kg...
Portefølje (66)
Frankrike, Biguglia
... trekke i minimum 20 minutter ved romtemperatur. Sil før servering med eller uten is, avhengig av hva du ønsker. 70g / 2.40oz omtrent 35 kopper Fr. ingredienser Rooibos, appelsin- og sitronskall, basilikum, naturlig sitronaroma, naturlige aromaer. En. ingredients Rooibos, orange and lemon peels, basil, natural citron flavor, natural flavors.
Portefølje (15)
Frankrike, Poitiers
...Grønn Chartreuse blir ofte konsumert som digestif. For å sette pris på aromaene best mulig, anbefales det å nyte den kald eller med is.
Portefølje (195)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...KAMPANJEDEL Bringebær, Solbær, Morell serveres best kald, ren eller med is...75 cl.
Portefølje (71)
Populære land for denne søkefrasen