Frankrike, Montelimar
...Sachet med Nougat fra Montélimar HARD, i 1 kg pose, kjent for sin smak og sprø konsistens. Den harde nougaten fra Montélimar fra huset Diane de Poytiers er laget etter en oppskrift som, i tråd med tradisjonen, hovedsakelig består av honning, mandler, pistasjnøtter, sukker, eggehviter og vanilje. Referanse:107302 VEKT (i KG):1.000 Pakking:6 MVA:20.0%...
Portefølje (154)
Frankrike, Malataverne
...Mørk sjokolade er sjokolade som inneholder mellom 43 % og 100 % kakao og kakaosmør, mens resten hovedsakelig består av sukker. Sjokolade hjelper mot rynker. Antioksidantene den inneholder, som katekin, bidrar til å holde kroppen dynamisk. Hvit sjokolade eller melkesjokolade er ikke blant disse ungdommelig matvarene, da innholdet av kakao, og dermed antioksidanter, er mye lavere enn i mørk sjokolade.
Portefølje (188)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mørk sjokolade 71% opprinnelse utenfor EU (kakao, rørsukker, kakaosmør), 12,29% hasselnøtt. Næringsverdier per 100g: Energi 2275Kj, 549Kcal, fett 45g, hvorav mettet fett 23g, karbohydrater 27g, hvorav sukker 23g, proteiner 8,9g, salt 0g.
Portefølje (109)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...Kakaobønnene som brukes i produksjonen av denne Grand Cru mørke sjokoladen fra Colombia, dyrkes i Magdalena-dalen, i hjertet av Santander-regionen i nordøstlige del av landet. Denne Grand Cru mørke sjokoladen har en kakaopreget, tannisk profil og avslører hovedsakelig aromaer av tørket frukt og røde frukter. Denne sjokoladen uttrykker alle sine aromaer både når den nytes alene og når den brukes i...
Portefølje (85)
Frankrike, Biguglia
...Start høsten mykt med denne oppskriften som er både luftig og samtidig så deilig. Oppskriften er laget av La Bonne Boxe med vår Amandulosa pålegg. Chai latte er opprinnelig en drikk laget hovedsakelig med te og litt melk, her er den hevet med noen uvanlige ingredienser. Å lage og nyte uten noen moderasjon ...
Portefølje (68)
Frankrike, Louviers
...Genetikken til Pedro's kakao består hovedsakelig av Criollos (45%) og Trinitario acriollado (55%). Pedro Churion, agronom, bor i landsbyen Ocumare i Venezuela. Han har begynt med dyrking og produksjon av kakao sammen med sin kone og familie. Dypdykket i kakao-tradisjonen i flere generasjoner, behersker han perfekt de agronomiske prosessene for fermentering og tørking. Resultatet er bemerkelsesverdig og fortjener betegnelsen "Grand Cru Sélection Costa de Oro".
Portefølje (6)
Frankrike, Griesheim Sur Souffel
...Velkommen til vår bakeavdeling. Her finner du mange former for å lage hovedsakelig kaker og bakverk: kakeformer, savarinformer, puddingformer, kouglofformer, mousse- og flanringer, samt former for paier. Vi tilbyr fleksible silikonformer, andre i rustfritt stål, og noen med non-stick belegg. I bakeavdelingen tilbyr vi også effektive verktøy for å lage bakverk og sjokolade. Kvalitet og presisjon...
Portefølje (8)
Frankrike, Paris
... eller noe tilsatt fett, annet enn det som kommer fra kakaobønnen. Dermed er alt animalsk fett utelukket fra produksjonen av vår sjokolade. Våre verksteder er utstyrt med verktøy fra gamle dager og moderne maskiner som gjør det mulig for vår sjokolademester og hans team å produsere arbeid som kombinerer kvalitet og originalitet. Vi har et produksjonsområde i Oise, i utkanten av Chantilly-skogen, hvor...
Frankrike, Paris
Siden 2022 har ELITOPHE SAS vært et selskap spesialisert på handel med matvarer. Hovedsakelig er ELITOPHE SAS leverandør av kakao, spesielt kakaobønner, og utvikler økologisk kakaofrø. Selskapet leverer også kakaobønner, soyabønner, sesam og peanøtter internasjonalt. Dette er naturlige, økologiske produkter fra afrikanske land som Elfenbenskysten, Guinea eller Benin. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Toulouse
... brukes innen bedrifter, med kalendere, penner eller permer, gir tilbudet på reklameklær et bredere handlingsrom. Takket være t-skjorter eller caps er det for eksempel enkelt å sponse sportsarrangementer. For de mer godlynte, finner man også serigrafi på sjokolade eller tebokser!
Frankrike, Lyon
... luksussekker og emballasje. Som virtuose innen design av tilpassede luksussekker og emballasje for de største merkene, har CLASSYPAC etablert seg som den ubestridte mesteren på markedet: selv om vår virksomhet hovedsakelig dreier seg om papirsekker og pappesker for luksusbransjen, tilbyr vi også sourcing-tjenester. Dermed har kunder som ønsker å fremsette spesifikke forespørsel om unike konsepter alle grunner til å samarbeide med CLASSYPAC. Dette er spesielt sant ettersom CLASSYPAC er det eneste franske selskapet som behersker prosessen fra design til levering.
Frankrike, Lognes
...-emballasjeløsninger (HFFS) og vertikale emballasjeløsninger (VFFS) samt veieløsninger for bakeri, pizza, tortillas, salater, frukt, grønnsaker, kjøtt, ost, våtservietter, sjokolade, konfekt, frosne varer og andre industrier. ILAPAK designer og produserer også skreddersydde flowpack-maskiner (HFFS) og løsninger for posisjonering og veiing (VFFS). Våre prosjektingeniører og bransjeeksperter jobber tett...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play