Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...300g med delikatesser. Og hva er det inni? Helmelkpulver, emulgator: sojalecitin, antioksidant: askorbinsyre. Allergener under lupen Melk, soya. Å oppbevare det riktig er ikke komplisert Helmelkpulver holder seg i 1 år før åpning og 4 uker etter åpning… i skapet ditt, ved siden av sukker og mel, trenger ikke kjøleskap, praktisk, ikke sant? Eske: resirkulerbar emballasje, kast i den GULE søppelbøtten Plastfolie: kast med husholdningsavfall...
Portefølje (23)
Frankrike, Aix En Provence
...ROGERs brød med en veldig tynn og myk skorpe, og en luftig innmat. Det er den essensielle basen for å lage club sandwich, laget med det som tilsvarer en skive delt i to, og det er også det foretrukne brødet for å lage croque-monsieur... bare glede. Normal Skivebrød Sammensetning: Fin hvetemel (hvete, gluten), vann, vegetabilsk fett (raps, kokos), sukker, bakergjær, helmelkpulver, salt...
Portefølje (31)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser hvit sjokolade (min 28% kakao). Ingredienser sukker, kakaosmør, helmelkpulver, pistasjnøtter 4%, emulgator soyalecitin, naturlig vaniljearoma. Kan inneholde spor av nøtter. Hvit sjokolade er en konfekt av elfenbenfarge laget av kakaosmør. Den inneholder også meieriprodukter, sukker, lecitin og aromaer, men ikke kakaopulver, i motsetning til annen sjokolade.
Portefølje (188)
Frankrike, Saint-Omer
...Spesialitet fra Angers, Quernon d’Ardoise hyller våre skifergruver ved å etterligne formen og fargen til skiferne som dekker husene i byen. Sprø og smeltende, Quernon d’Ardoise tar deg med til taket av godhet. Å oppbevares mellom 14 og 22°C, beskyttet mot lys. Dimensjoner 5 cm (b) x 6,5 cm (l) x 15,2 cm (h) Nettovekt 100g Ingrediensliste sukker, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), mandler, hasselnøtter, brunt sukker, dextrose, konsentrat av: spirulina, eple, reddik og solbær. Nettovekt: 100g...
Portefølje (189)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
... fargestoffer og uten tilsetningsstoffer. Denne sjokoladen er laget for hånd. Sammensetning: Mørk sjokolade 73% kakao: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJA-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Melkesjokolade 33% kakao: sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: SOJA-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Hvit sjokolade 31% kakao: sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: soja-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt.
Portefølje (9)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Melkesjokolade 35% Opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakao, emulgator: rapslecitin, bourbonvanilje i belger). Næringsverdier per 100g: Energi 2402kj / 577 kcal, fett 39g, hvorav mettet fett 24g, karbohydrater 50g, hvorav sukker 50g, proteiner 6.4g, salt 0.09g.
Portefølje (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Små plater av sprø mandler og ristede hasselnøtter, dekket med mørk sjokolade eller melkesjokolade. Ingredienser Mørk sjokolade 62% kakao (kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), melkesjokolade 34% kakao (kakaobønner, sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), HASSELNØTTER, MANDEL.
Portefølje (142)
...Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, egg fra frittgående høner, hvit sjokolade 23% [Sukker, kakaosmør, laktose (melk), helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator: solsikkelecitin (E322), vaniljearoma.] (4,8%), tørkede aprikoser (4,8%): aprikoser, mandler (4,8%), bakepulver, salt. Formater: 180 & 100g...
Portefølje (12)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: melk sjokolade 36% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitine, naturlig vaniljearoma), karamelliserte hasselnøtter Referanse: CASLTNOIS...
Portefølje (97)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play